Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Dupa cum v-am spus si ieri dupa monitorizare am venit tare fericita datorita rezultatelor.Am avut si treaba aseara cu sotiorul, care de altfel a avut si ziua de nastere de sarbatorit,deci a fost o sarbatoare dubla.Azi sunt in ziua 13 a CM si temepratura mea e ca si ieri . INSA am facut o simulare pe fertility friend si am bagato temperatura cu un grad mai mare decat zilele de azi si ieri si surpriza, imi spune ca am ovulat in ziua 11???.Acum iar sunt in ceata fetele..si daca fertilityfriend nu se inseala, inseamna ca ditamai foliculul meu dupa ovulatie nu s-a spart, ceea ce e de RAAAUUUUUUU.Oricum maine la 15:45 ma duc sa vad iar la echo daca s-a spart sau nu. Daca nu, oare ce e de facut?
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...birr este cam frig...nu credeam ca mai trec la palton, dar uite ca n-a fost chiar asa...vreau caldura si soare si liliacul inflorit!...Mi-am luat temp. ...era mai mica ca ieri...36.5...prefigureaza ovulatia...azi sunt in ziua a12-a si-mi astept sotul de la meci...ai dreptate Mishulina, macar de s-ar lasa cu inca o veste buna....intai la tine..ca vad ca azi dimineata vrei sa bifezi un test..iti tin pumnii...si sper ca si eu sa am noroc sa-i calc si eu pe umele lui Emi si mami...scumpa...te stiu de pe site-ul lui T....esti o draguta...ufff...de ar veni si la mine bebe...cred ca as da de baut la toate fetele mamici sau aspirante...sanatate multa tuturor si sa aud numai vesti bune, ok???

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza buna !Hopa am aparut si eu..cu morcovul meu mare pentru ziua de azi,sa-mi tineti pumnii fetelor!
Cata...esti sigur pe drumul cel bun,luna asta o sa-ti vezi si tu liniutzele..Doamne ce m-as bucura sa aud de asa ceva
Mishulina..iti tin pumnii cu testul sa dea Domnul sa fie !Trebuie sa gandesti pozitiv si o sa vezi ca minunea va aparea si la tine!
Maria..am citit de rezultatele la echo,dar eu zic ca nu e totul pierdut..cum ai tu un ciclu mai lung e posibil sa ovulezi mai tarziu,deci cu prestatul nu mai sta pe ganduri ca nu stii de unde apare surpriza...
Tania ,tine temperaturile sus,sa auzim numai de bine!

Intr-adevar Cata e cam brrr afara,dar cu caldura din suflete ii venim noi de hac frigului nu?
Pupici!

Mergi la inceput

...concluzia mea fetelor este ca daca am ovulat in ziua 11 dupa cum zice fertility friend , iar dr s-a inselat cat a zis ca nu am ovulat inca => foliculul meu gras si frumusel s-a transformat intr-un chist de toata frumusetea.Tot entuzismul meu se duce dracului si cel mai rau e ca eram tare increzatoare luna asta.
va pupacesc pe toate si va tin pumnii ca macar voi celelalte ,Cata,Maria_alexia si restul sa aveti parte de minunea mult asteptata
Cristinna

Mergi la inceput

Cristina.."La multi ani!" sotului multa multa sanatate!Poate ii faci cadou luna asta unul mic..ce zici?
Ellarotmi-a placut povestea ta ,multa santate tie si bebeului tau!

Mergi la inceput

Cristina..ai zis ca ai facut "o simulare" ,temperatura ta este cu un grad mai mica si deci fertility nu ti-a indicat ovulatia inca nu?...Nu te gandi ca ai chist,nu te gandi la rele....o sa fie bine o sa vezi!

Mergi la inceput

daraga mea Cata, oricum fac "simularea", fie cu un grad mai jos fie cu un grad mai ridicat, tot imi va indica maine ca am ovulat in ziua 11.Nu inteleg insa cum se poate ca la un CM de 27-28 de zile sa ovulez in ziua 11? Mia ales ca in ultimele 2 luni am avut ciclu la 28 de zile, iar acum 3 luni la 27 de zile.E ciudat oricum si cred ca din pacate luna asta am facut-o de oaie si in loc de folicul am chist.Asta e.
Cristinna

Mergi la inceput

offf...Cora ,vroiam sa zic, nu Cata. Lui Cata ii tin pumnii ca din folicul sa iasa un out si apoi un .
Sunt asa de supara ,incat vad ca nici cu concentrarea nu stau bine.Scuzele de rigoare Cora inca o data.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cristinna draga, nu lasa vestea buna de la echo sa se transforme in suparare, numai pe baza unui grafic de pe site, te rog mult! Daca medicul ti-a spus ca e bine, ai incredere !

Ca sa fii tu linistita, stii ce ma gandesc ca ai putea sa faci? Sper sa nu gresesc, si , fetelor, va rog sa ma corectati daca nu zic bine: ovulul se elibereaza practic atunci cand se atunge varful de LH. Iar asta poti verifica cu un test de ovulatie. Ce zici, nu dai tu fuguta la farmacie sa cumperi vreo 2 teste, sa faci azi si maine, in loc sa-ti tot faci griji ?
Uite aici schema cu LH-ul:
http://www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ff_hormones_and_signs.html#16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Eu iar am tras un "loz necastigator" de dimneata si sunt in obisnuita depresie de dupa,accentuata si de vremea asta "infecta" pe care nu o mai suport dar parca mai conteaza....Ce daca sunt racita "cobza" pentru a "n"-a oara iarna asta (sau primavara,ce-o fi!)Asta e, azi ma duc la doctor si "analize hormonale" scrie pe mine luna asta!
Oricum va tin pumnii la celelate fete (nu e greu ca mi-au inghetat asa,in pozitia asta!) Pupice la toata lumea!

Mergi la inceput