Mamici de septembrie - octombrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna dimineata, gravidutelor!
Noi suntem bine. Azi am facut si triplu test. M-am programat pentru eco morfologica trim.II la Iosup si trim.III la Pop.

Ioana sa te faci bine repejor!

Voua v-a miscat, ca la mine nimik.

Pupici

Nicole 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor, ce m-am turat!
O dr. pediatra, cred ca are probelem cu stiinta, a zis catre mine ca atunci cand ai implinit 17 sapt. ai 3 luni deja......cred ca e prostie. Zice catre mine....lasa ca stiu eu ca si eu am fost gravida.
Eu nu m-am contrazis cu ea......ce sa fac....nu merita sa ma irit asa pe degeaba. Am lasat-o in pace.
Ati mai pomenit voi asa ceva?

Vero
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor!

Nicole, ma bucur ca esti bine. Ce coincidenta, si eu in trim. 2 merg la Iosup si in 3 la Pop.

Mie nu mi-a dat nici unul din doctorii care m-au consultat triplul test, asa ca n-o sa-l fac.

Miine ma duc sa-mi fac si analizele de trimestrul 2 (am primit si eu 3 amarite de analize, dupa cele 30 din primul trimestru mi se par floare la ureche). Si vreau sa ma duc azi sa repet listeria, poate ca se indura de mine si scade titrul ala.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Hildegardam intalnit si eu medici din astia, care nu stiau, de exemplu, ca pt. boli imunologice se da tratament cu aspirina in doze mici, asa ca mi s-a spus ca probabil fatul meu va avea malformatii. Eu zic ca "medicii" astia trebuie ignorati si atat.Ioana, tu ce analize trebuie sa faci pt. trim II?

Mergi la inceput

valen, mi-a dat sa fac Urocultura de trim. 2, plus ureaplasma si mycoplasma (din secretie); pe ultimele 2 nu le-am facut si in trim. 1, deci nu stiu daca mi le-a dat pentru ca imi lipseau sau pentru ca se fac de-abia acum. Tu ce analize faci in trim. 2?

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, mie inca nu mi-a dat analizele pt. trim II pt. ca noi suntem inca mici, abia incheiem sapt. a11a de la conceptie asa ca mai asteptam putin sa crestem. Oricum, iti voi spune imediat ce mi le recomanda.

Mergi la inceput

valen, va doresc sa cresteti mari. Iar pentru trimestrul 3, mi-a zis ca in principiu se repeta iar toate analizele din trim. 1.

Ioana

Mergi la inceput

Uffff, ce de intepaturi; eu cred ca voi avea venele varza de la atatea intepaturi. Nu-i suficient ca par batuta, trebuie sa mai par si drogata. Nu-mi ramane decat sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata mamici cu burtici!
Cred ca trebuie sa infiintam un club al mamicilor cu tensiune mica
si eu as fi membru de baza. tot timpul am avut tensiunea mica. Chiar si acuma, si cand am fost insarcinata cu Victor.
La Victor imi aduc aminte ca asistenta schimba aparatu' ca i se parea ca nu masoara corect.
Acum am avut 10 cu 6, 10 cu 5.

Cat despre analizele de trimestrul 2, eu nu prea stiu nimic.
La Victor nu imi amintesc sa ma fi intepat in trimestrul 2 sau 3.

Intr-adevar am avut o analiza care nu iesise cum trebuie in trimestrul 1, si pentru asta a trebuit sa o repet de mai multe ori.
Dar parca atat.

Luni cand am fost la consult, i-am spus dr f. hotarata ca eu nu mai nasc sub nici o forma fara anestezie. Nasc normal dar cu peridurala.
Dr a inceput sa rada si mi-a zis ca daca apuca, imi promite ca imi face anestezie.

Teoretic la a doua sarcina a trebuit sa fie totul mult mai rapid.
Practic vom trai si vom vedea.

Ioana, imi pare rau ca sunteti raciti ; stiu perfect cum e.
Cand am racit eu cu Victor, sotul a reusit sa scape.

Am stat si eu vreo 7 zile in concediu medical, dar nu am putut sa profit ca sa ma uit la telenovele, ca aveam program de desene animate.
Eu m-am refacut cu remedii homeopate, daca vrei iti recomand o doctorita homeopata super.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana, nici mie nu mi-a recomandat nimeni triplu test, dar cum sunt putin cam nebuna, am vrut sa-l fac.

In ceea ce priveste tensiunea, eu am avut 8 cu 4 la ultimul control, asa ca se poate si mai rau.

Nicole 18 saptamani

Mergi la inceput