Mamici de septembrie - octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
kid2003 spune:
Hello burticilor cu bebei!
M-am intors din concediu (o saptamana). Ca sa pun capat speculatiilor (am citit cate ceva pe aici cum ca nu ar fi bine sa zbori in trim 1) eu am zburat si a fost chiar f bine. Nici nu mi s-a facut greata la decolare, cum mi se intampla inainte sa raman gravida. M-a menajat bebelusul pana acum si nu mi-a facut nici o problema, taticul lui spune ca ne da ragaz pana dupa nastere si atunci sa te tii...
Am vazut pe unde m-am plimbat niste haine de gravida dementiale...culori frumoase, mesaje haioase pentru tricourile cu burta, super chestii. M-a apucat plansul. Mi-am luat si eu una alta, asa de pofta, sa le port la vara cu burta mare, dar nu prea multe ca si preturile sunt pe masura. Imi vine sa mor de ciuda cand vad cum arata hainele pe aici...am dat o tura pe la Rococo, niste materiale si niste culori de parca suntem vaduve nu gravide.
In fine, avem noroc ca o sa avem burta maxima in vara, si ma gandesc ca niste materiale dragutze si colorate plus o croitoreasa buna vor mai indulci un pic faptul ca suntem balenutze.
In fine, felicitari fetelor deja in trimestrul 2, mai mai dar ce ati crescut. Eu implinesc marti 13 saptamani si dupa aia o sa zic ca sunt in trimestrul 2. Asa am citit, ca fiecare trimestru dureaza 13 saptamani, in fine, multe calcule.
Cat despre stetoscop pe burta ca sa auzi bataile inimii lui bb nu cred...ca se poate. Sunt niste aparate speciale (le-am vazut pe net si le-am vazut si in strainatate), costa cam 50 de euro (wohooo) si poti auzi bataile inimii. Daca pui pur si simplu stetoscopul o sa auzi bataile inimii tale nu ale lui bebe. Dr avea pe vremuri o palnie speciala cu care auzea, nu folosea nici atunci stetoscopul. Tare as vrea sa ii aud inimioara, dar mi s-a parut un moft sa dau banii aia pe asta, las' ca il aud cand merg la dr.
Va pup! Mai ziceti de analizele alea...de trimestrul 2. Eu sunt cam ingrozita ca nu am imunitate la nimik, decat la citomegalovirus. In rest toxo, listeria, rubeola nu m-au vizitat deloc si mi-e sa nu o faca tocmai acum
Pupici!
Flavia_Hurducas spune:
Va doresc un weekend placut si cu mult soare. Din pacate eu nu am prea avut timp astazi de povesti!
Flavia 14+
RalucaN spune:
Salut si eu fetele frumoasele!!!!!
Kid-ule bine ai revenit mama! Ce-ti face degetelul?
Fetele, eu am fost aseara la eco si surprize surprize...........sunt doi bebei!!!! prima data se pare ca unul s-a ascuns sa nu-l vada mami si tati. Strengar mare...........
Pupici
Raluca,12+
Flavia_Hurducas spune:
Vestea asta buna pe care ne-a dat-o Raluca am mai apucat sa o citesc. Felicitari!!! 

Cred ca esti tare fericita, sau mai bine zis de doua ori mai fericita. Sa fie sanatosi si sa creasca mare!
Si mie imi prezicea toata umea gemeni, pentru ca existau precedente de ambele parti, dar se pare ca nu a fost sa fie.
Flavia 14+
valen spune:
Felicitari RAluca!Era timpul sa avem si noi o
cu gemeni. Trebuie sa fiti tare fericiti ca veti avea 2 bebelusi. Pupam burtica.
RalucaN spune:
Fetele mele dragi, ma simt tare prost acum, cand vad cum va bucurati pt. mine.
De fapt am vrut sa fac si eu o gluma de 1 Aprilie. 
Dar, cel mai tare ar fi chiar sa fie asa, ca am o burtaaaa, zici ca sunt in 5 luni.
Sa nu va suparati pe mine 

natydea spune:
Da stiu ca in sfarsit a reusit sa ma pacaleasca cineva de 1 Aprilie 2005. Bravo Raluco te tii de sotii! Frumos iti sade! Eu una chiar ma bucuram si ma gandeam daca nu cumva se poate sa fie si la mine 2. Ar fi frumos si stiu ca tati s-ar speria rau de tot!![]()
Dea
RalucaN spune:
Dea, sa stii ca n-ar fi rau. Dar cred ca e greu tare, mai ales la inceput.
Cu pacalitul, m-am luat si eu dupa aspirantele noastre dragi, care se dadeau care mai de care mai gravide 

kid2003 spune:
Bravo Raluci, de asta te tii
Tocmai tzopaiam p-aici dupa ce am citit mesajul tau, nici nu m-am gandit la 1 aprilie. Bravo tie ca ma pacalesti asa! De dimineata discutam cu un coleg despre un viitor eveniment pe care il organizam la firma si tocmai imi zice ca s-a inventat un aparat care alunga norii, trebuie sa bugetam si costul asta, sa nu cumva sa ploua (va fi in mai). Si era atat de serios (si asa e de obicei) imi tot explica pe ce fel de tehnologie functioneaza ca stateam cu gura cascata si ma gandeam ce tari suntem!!! Pana mi-a picat fisa ca e 1 aprilie, uffff!
Tonnia, o tura in Anglia, sotul meu a avut treaba trimis de serviciu acolo si a avut si posibilitatea sa ma ia si pe mine la bagaj (nu de mana). Am considerat-o vacanta de trimestrul 1, astept urmatoarele 2
Ca dup-aia mai vedem noi daca ne mai lasa stim noi cine sa plecam ca porumbeii.
Raluca, degetul e bine, unghia are culoarea sezonului (pruna coapta) dar nu sta sa cada (inca). Intre timp, ca sa continui seria de intamplari, am vrut sa testez duritatea gresiei si baia englezilor si am alunecat la iesirea din dus (tampit sistem). Am cazut cu gura de marginea cazii si mi-am spart buza si m-am lovit la un dinte. Dar deja nu se mai cunoaste asa rau. Oricum e bine ca nu m-am intors stirba de acolo, tot e un castig :)