Mamici de septembrie - octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
miflore spune:
Raluca, ai fost tare! Chiar m-ai pacalit, pe mine cel putin! Hi hi hi!
Chiar vroiam sa ma pacaleasca si pe mine cineva azi! De obicei ma intrec in sotii dar azi nu m-am dezlipit de pe scaunul de la servici...si nici nu m-a pacalit nimeni... inca...in afara de tine!Dar mai e timp!
Un week-end minunat tuturor!
Mihaela 14+
RalucaN spune:
Fetele, ca sa ma iertati, distrati-va putin cu perlele copiilor:
NUDISM
Eram în masină cu cei trei copii ai mei într-o seară
călduroasă de vară, când o femeie goală puscă ne-a
făcut cu mâna dintr-o masnă decapotabilă. În timp ce
încercam să-mi revin din soc, l-am auzit pe pustiul
meu de 5 ani de pe scaunul din spate: "Mama! Tanti aia
nu poartă centura de sigurantă!"
ONESTITATE
Fiul meu, Zaharia, de 4 ani, iese într-o zi tipând din
baie si îmi spune că îsi scăpase periuta de dinti în
toaletă. Asa că am pescuit periuta si am aruncat-o la
gunoi. Zaharia a stat putin pe gânduri si apoi a fugit
în baie, iesind de acolo cu periuta mea de dinti. Mi-a
întins-o si mi-a spus cu un zâmbet sarmant: "Am face
bine s-o aruncăm si pe asta, că si ea a căzut în
toaletă acum câteva zile".
OPINII
În prima zi de scoală, un pusti de clasa I îi întinde învătătoarei
un
bilet de la mama lui. În bilet scria: "Opiniile exprimate de acest
copil
nu sunt neapărat si cele ale părintilor săi".
SCOALĂ
O fetită tocmai a terminat prima săptămână de scoală:
"Pierd timpul acolo, la scoală" îi spune ea mamei.
"Tot nu stiu să citesc, nici să scriu, si nici nu mă
lasă să vorbesc".
SI MAI MULT NUDISM
Un pusti se rătăceste la un stadion si se trezeste
intrând în vestiarul femeilor. Când l-au observat,
camera a explodat de urlete si tipete, cu femeile
apucându-si prosoapele si fugind să se acopere.
Băietelul a privit cu amuzament, apoi a întrebat: "Ce
s-a întâmplat, n-ati mai văzut niciodată un băietel?"
Ioana75 spune:
kid, bine ai venit inapoi in Romanica
! Nu-mi mai zi de hainele de graviduta, ca numai uritenii am vazut si eu la Rococo
. In maxim 2 saptamini trebuie sa-mi cumpar haine "speciale" (ar trebui si acum).
Referitor la stetoscop, nimeni nu a zis ca aude bataile inimii lui bb; auzim doar cum clipoceste ca un peshte
. Si cind e in verva se aude si cum "bate" in burta mea (eu inca nu il simt).
Ioana
kid2003 spune:
Ioana
bine ca m-ai lamurit. Ia ca diseara ma duc si eu acasa sa imi ascult burta cu stetoscopul. Numai ca eu am impresia ca clipoceste ceva pe acolo tot timpul (ca ma cam balonez de la apa si fructe toata ziua). Sper insa sa il aud si eu :)
Pai da, tu cred ca trebuie sa te gandesti la haine ca esti mai avansata, norocoaso. Ai aflat si de Mirunica...sper sa vad si eu ce este ca diseara ma duc la doctor.
irinabungau spune:
Raluca, am ras de m-am tavalit pe jos, mi-a placut mult pacaleala ta!!!! Putei s-o mai lasi, sa vedem cata lume te felicita pentru gemeni!!!!!
Bravo!!!! Asa va vreau gravidutze!!! Vesele si infloritoare!!!
Pupici,
Irina si bebe 21 sapt
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Carmi spune:
Buna, fetelor!
Cine-mi poate spune (mamici sau gravidute mai vechi) daca la voi s-a potrivit ´vorba din popor´, potrivit careia, daca in primul trimestru ti-e rau, ai greata, faci fata si daca nu ai nimic, baietel. Sunt curioasa sa aflu din expeientele voastre.
Pupici
Carmi
12+
lucia_cs spune:
Carmi
La mie este prea devreme sa se spuna sexul, dar nasa mea de cununie care este si ea insarcinata (24 saptamani) nu a avut greturi si are baietel.
Nu stiu daca asta se potriveste la toata lumea, eu nu as lua-o ca o regula generala dat fiind faptul ca am auzit de o gramada de cazui in care au avut greturi si au avut baiat sau invers.
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (14 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
Carmi spune:
Multumesc Lucia, stiu ca nu poate fi o regula generala, insa in ´febra asteptarii´stii tu cum e, faci tot felul de supozitii...si
e dragut sa mai schimbi idei, experiente, etc...Eu sunt in 12 sapt.
si nu am avut absolut nimic pana acum, in afara de un somn continuu...si toata lumea spune ca o sa fie baietel, desi noi ne dorim
mai mult o fetita. Insa, important e sa fie sanatos bebeul, sexul e mai putin important.
Sanatate la toate
si daca imi mai raspundeti, nu ma supar..
codruta_grg spune:
Carmi
La mine s-a potrivit la o sarcina anterioara. Mi-a fost rau si am facut fetita. Si acuma mi-a fost rau, dar inca nu stiu ce o sa avem. Am mai avut inainte probleme..... si tot rau mi-a fost. Am o 2 prietene gravide, nu le-a fost rau si fac baietei. In schimb mai am 2 cunostiinte care le-a fost rau si la una si acuma in 7 luni ii este rau si au baietei. Deci nu-i chiar o regula. Cred a depinde de organismul fiecareia cum suporta modificarile hormonale.
Codruta 18+5