Mamici de septembrie - octombrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Dragi gravidute,
desi nu prea am timp sa scriu totusi mai citesc din cand in cand.
Ma bucur ca din cate vad, dupa atatea necazuri, nu mai sunt probleme. Si sper sa ramana asa.
Eu de maine intru in 11 saptamani dar nu pot sa ma plang chiar de atatea neajunsuri ca si multe din voi. Sunt la "coada" in acest domeniu asa cum sunt si pe listuta. In afara de arsuri la stomac si de o oboseala care nu se mai termina nu am cu ce sa ma "laud".
Peste 3 saptamani ma asteapta triplul test. Ca asa mi-a sugerat doctorul. Si stiu ca o sa ma stresez dar asta este.
Eliutaimi cer mii de scuze ca nu am fost in stare sa-ti dau mai repede numarul de telefon de la cabinetul llui Stamatian. Dupa ce l-am gasit l-am pierdut in zilele cand DC nu a functionat. Ei! acum sunt in stare sa ti-l dau: 0264-555601.
Sper sa-ti fie de folos!
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Oana
Iti multumesc mult pentru toate informatiile date. Va doresc sa va bucurati cu totii de sederea voastra aici.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (13 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna seara, frumoase burtici,

Am trecut sa va salut si ma bucur sa aflu ca majoritatea dintre voi stati bine la capitolul pofte. Adica, aveti. Mie imi era pofta de vinete si am cumparat,desi ma temeam ca nu vor avea gustul celor de acasa. Am patit-o si asta-vara cand am cumparat si erau oribile. Dar, spre surpriza mea, au iesit super bune.
Oana, felicitari pentru green card, dar si pentru bebele cel activ. Ma bucur pentru tine.

Va pup,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Oana multumesc pentru raspunsul legat de greencard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dragele mele, eu acuma am venit de la TRIPLU TEST. Mi-a luat sange si m-a vazut la ecograf. Pe luni sau marti sunt gata analizele.
Nr. de telefon unde mi-am facut testul este la cabinetul Dr. Stamatian si este: 450115 de la Clinica).
Intradevar bb iti i-a din calciu, daca nu ai suficient. Dupa parerea mea, cu dantura ai probleme daca: asa tie felul (mostenire) si nu i-ai ingrijit inainte de sarcina. Eu tot anul trecut am umblat la dentist pentru plombe si uite, o singura masea am avut la care mi s-a facut un granulom si a trebuit extrasa deoarece tot anul trecut am incercat sa o salvam dar acuma, cand a fost sistemul imunitar slab....gata cu ea.
va pup,
Codruta 18 + 4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Codruta, imi trimiti si mie un PM, daca poti si vrei, sa imi spui la ce sa ma astept de la triplul test?! Si pe mine ma astepta saptamana viitoare sau peste 2 saptamani, sa vedem cand ma programeaza.

Sau daca subiectul crezi ca este de interes pentru mai multe dintre noi, scrie pe formum.

Flavia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Flavia ti-am trimis PM, dar iti scriu si aici.
Din cate am inteles eu, triplul test se face din saptamana 16 pana la 20 saptamani. Deci cel mai bine ar fi la mijloc (18 sapatamani)ca la eco se fac si masuratori si poate se vede mai bine daca e mai mare bb. La test iti i-a putin sange si te vede la eco. Cand am fost eu dimineata erau fete din alte judete (Alba, Mures) care aveau intradevar probleme genetice in familie. Eu l-am facut pt ca ma simt eu mai linistita, desi dr. meu mi-a zis ca nu e cazul dupa ce a vazut el la ecograf. Dar se pare ca e la moda acum . Eu am vrut sa il fac si pt ca am avut o problema la sarcina de dinainte (mi-a provocat nasterea la 32 saptamani pt ca i s-a parut doctorului ca bebele ar avea hidrocefalie interna, dar in urma examenului anatomo-patologic a iesit o hemoragie cerebrala, deci..... un accident). Oricum mi-am schimbat medicul.
Oricum ar iesi testu, eu nu cred ca mi-as face amniocenteza. Pt ca asta ar urma, si e o operatiune tare complicata si cu riscuri.
Succes!!
Codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata burticilor dragi!
Fetlor, si mie mi-a spus dentistul meu acelasi lucru ca si Luciei, ca este un mit faptul ca bebe iti mamanca tot calciul si de aceea multe gravide se trezesc cu o gramada de carii dupa ce nasc. Sau mai rau, le cad dintii, daca inainte de sarcina nu au avut grija sa ii puna la punct. De fapt explicatia este ca in timpul sarcinii saliva nu mai contine nu stiu ce substanta care protejeaza (cat poate si ea) dintii de carii. Si de aceea igiena trebuie sa fie mult mai riguroasa decat de obicei, pt. ca bacteriile lucreaza mult mai rapid.
Codruta, merci de info in leg. cu triplu test. Ma interesa si pe mine f. mult.
Pupici fetele!
Raluca, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc Codruta! Si eu tot pentru linistirea mea il fac, adica asa mi-a spus dr.!

Flavia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Flavia, am uitat sa-ti zic La multi ani si tot ce iti doresti tu pe lumea asta. In primul rand multe sanatate tie si lui bebe, ca restul le facem noi!

Fetele, eu acum sunt in sapt. a 13-a. Se poate spune ca am intrat in trim 2? Sau din sapt a 14-a?
Raluca, 12+

Mergi la inceput