Mamici de septembrie - octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
natydea spune:
Medicul meu de familie are cabinetul intr-un bloc la 5 minute de noi. E o doamna draguta pe care o suni in ziua respectiva, ii spui la ce ora ajungi la ea si rar se intampla sa astepti, doar daca e cu cineva inauntru. Mi-a dat retete gratuite de fiecare data plus analizele astea tot gratuit. Si programul ei e super: martea si joia pana la 20 asa ca ajung si eu de la scarbici fara sa ma invoiesc.
Ioana iti doresc insanatosire grabnica si ai grija de bebe si un mare 
Dana bine ai venit si sarcina usoara si fara probleme.
Vale incerc sa ma abtin sa nu mai fiu asa nervoasa dar cateodata nu prea reusesc. Mi-e si mila de sotu meu.
Pup toate fetele, Dea 12+
natydea spune:
Flavia stiu ca este de la Dorna perle de branza cu smantana. Alea cred ca sunt pasteurizate si se gasesc la orice super market. Si pentru ca sa ma ierti ca ti-am facut pofta iti dau un mare 
Valen, Norina sunt pentru infiintarea clubului antilactate. Eu una ce pot manca cu mare placere sunt muraturile, le-am terminat atat pe cele de la mama cat si pe cele de la soacra, salate de tot feluri si ciorbe acrite cu bors.
De data asta sper sa nu va mai fi facut pofta.
O zi buna, Dea
norina spune:
Sorry Flavia n-a fost cu intentie, as vrea si eu sa poftesc asa ceva dar..din cauza asta nici nu ne-am gandit ca la altcineva poate face pofta ceva ce noua ne
. Speram ca ne scuzi pe toate 3
, nu mai facem In alta ordine de idei, Flavia sa stii ca aseara am facut baia aia mult ravnita de vreo 2 luni
(si m-am gandit si la tine), am lasat jumatate de cada cu apa calduta si apoi am intrat si am lasat treptat sa se umple cu apa mai fierbinte, astfel corpul s-a obisnuit treptat si nici nu m-am inrosit si i-a placut tare mult si lui bb. A fost super! -am simtit ca renasc - din cand in cand imi voi face aceasta pofta, asta apropos de pofte
Va
Norina
valen spune:
Natydeasi eu sunt la fel. Am mancat muraturi in fiecare zi, ca se mira sotul cand ma vedea cum le rontai. Si eu sunt cu ciorbele acre; ei bine as manca numai ciorbe acre, fructe, salate si compoturi. Inainte de sarcina nu eram asa si preferam sa mananc altceva. Sper sa ma tina obiceiul de acum si dupa nastere.
RalucaN spune:
Buna burticilor frumoaselor!
Remember me? De saptamana trecuta sunt disperata. Nu mi-a mers netul de nici o culoare. si muream de ciuda ca nu pot macar sa vad ce mai ziceti si ce mai faceti. Azi vad ca merge. Cam greu, dar e bine si asa decat deloc.
Am citit ce ati mai facut si m-am intristat tare mult. Martta si Libra, imi paretare rau pt. voi si nici nu imi gasesc cuvintele ca sa va mai alin din durere, pt. ca stiu ca e greu. Dar va trece totul si veti vedea ca pana la urma Dumnezeu va v-a da si voua minunea voastra.
Fetele, acum va pupic si mai intru putin mai tarziu ca am putina treaba. Sper sa mearga netul.
Flavia_Hurducas spune:
Norina, si eu am facut baita luni. Tot asa, cu apa calda jumatate de cada, dupa care am completata cu apa mai fierbinte, dar nu ca pe vremuri. Nu m-am inrosit, nici macar nu s-au facut prea multi aburi in baie. Si mi-am pus si saruri si spumant de baie! Mhhh...ce frumos a fost.
Acum mai las ceva timp sa treaca pana la urmatoarea aventura!
Mi-au trecut poftele, ca tocmai m-au sarbatorit colegii la sevici (la noi a fost liber), eu am facut cinste cu una cu alta, am mancat si acum nu ma mai gandesc la branza de vaci. Dar dupa-amiaza sigur am sa imi cumpar.
Flavia 14+
Hildegard spune:
salut gravidutelor,
Am revenit dupa un weekend de sarbatoare, luni am avut liber, am fost la parinti cu sotul.
Pana acum totul e ok...am fost la medic (s-a implini luna pentru control) in 28 ora 17.30 si totul e ok. Urmatorul consult e in 25.04.
Dar am un eko in 11 aprilie programat.
Imi pare rau de LIBRA....ca a patit ce a patit, eu ma ingrozesc cand vad ce se intampla, mai bine nu vedeam, fiecare ne gandim numai la rau....
Dar trebuie sa fim optimiste si la voia lui Dumnnzeu toate, nu?
Va pup,
Vero 11+
codruta_grg spune:
Hello!
Nu ma mai doare asa tare maseaua
!!!
Va inteleg perfect pe fetele cu greturi
pt ca si eu le-am avut si nu mi-fost usor...dar inca putin si o sa va treaca (pe la 14 -15 saptamani gata)... Asa zic eu, dar difera de la o
la alta. Am o verisoara care e insarcinata in 7 luni si ii este mai rau de cand l-a simtit pe bb ca a miscat.
Eu am slabit in ultima saptamana, cu durerile de masea, dar sper sa recuperez in cateva zile si sa ma pun pe papat.
La medicul de familie este "lege" sa intre in fata gravidutzele, dar si eu cand merg, si vad lume (mai ales batrani), mi rusine sa le zic sa mai astepte, ca intru eu inaintea lor.
Eu inca nu am simtit miscari evidente in burtica. Mai astept!!
Va pupacesc dulce,
Codruta +18
didita spune:
Buna fetelor si sa va fie RUSINE!!!! Mi-ati facut o pofta de mamaliguta cu branza si smantana ...de care nu gasesc aici si la care o sa ma gandesc toata ziua!!!
Nanadana cam toate branzele au variante "lait cru" sau "lait pasteurisé" asa ca ... spor la citit etichete. Oricum ai de ales nu gluma. Eu nu prea ma innebunesc dupa lactate.
didita
Ioana75 spune:
Multumesc tuturor pentru incurajarile gen "asta e Romanica, n-ai ce sa-i faci"
. oana, sa-mi pastrezi un loc in State, al 2-lea copil acolo il nasc
. Eu si acum m-as fi dus in State, dar m-am documentat si am vazut ca daca imi fac contractul ala de asigurare cind sint deja gravida, nu acopera nasterea; si am citit ca nasterea asjunge si la 8-10.000$
. Asa ca undeva intre bb1 si bb2 poate o sterg si io in tari mai normale
.
Am fost la doctor; ajung la 12 fara 9 minute; ma postez in cadrul usii, ca sa fie clar ca eu urmez; un domn imi zice ca si el e programat la ora 12; ma uit pe foaia cu programarile, si doar numele meu apare in dreptul orei 12, si il informez pe domn despre acest lucru. Fix la ora 12, iese un pacient, dau sa intru, dar ... domnul a fost mai rapid ca mine, mi-a mormait ceva in fatza si intra inaintea mea
. Bine ca n-aveam putere, ca ma luam la bataie cu el acolo, asa de nervoasa eram. Si asteptind eu la rind, am tras minunata concluzie ca la noi cu bunul simtz nu faci nimic, si esti luat de fraier

.
Ioana