Mamici de septembrie - octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by Veve
Originally posted by danaflor03
buna fetele, din fericire in luna septembrie , pe 30 astept si eu pe bebe
Tonnia, prima data am avut tendinta si eu sa cred ca Veve este insarcinata si facusem uite asa niste ochi..
dar apoi am realizat ca Veve numai mutase ce scrisese danaflor03 probabil la un subiect nu prea corespunzator.Danaflor03, bine ai venit, speram sa te simti bine in mijlocul nostru
. Sa ai parte de un bebe somnoros si mancacios, iar tu sa fii o graviduta fara probleme.
Oana D - 16+ saptamani
Foto
Ioana75 spune:
natydea, bine ca sinteti bine, lasa ca trec ele greturile
.
valen, sa nu crezi ca sint o "de-aia" care se apuca sa vorbeasca cu lumea la cozi
. Problema e ca madamele nu ma lasa in pace. Ieri le-am anuntat ca vreau doar sa ma programez, sa ma lase sa intru. Iar o cucuoana mi-a zis sa nu intru, sa zic din usa, ca daca intru ramin la consultatie inaintea lor
. Sa nu o bati?![]()
Ioana
Tonnia spune:
Eroare, nu era vorba de Veve! Eram adormita...am mai derutat-o si pe Flavia! Veve, scuze!
Bine ai venit, Dana!
Naty, nici eu nu supot lactatele, niciodata nu m-am omorat dupa ele. Fii atenta cu branza de vaci cu smantana, nu cred ca e pasteurizata, eu n-am gasit, asa ceva as manca dar n-am gasit!
Flavia_Hurducas spune:
Vale, nu numai ca sunt irascibila, dar mai am o problema: ma deranjeaza lucruri care pana acum nu ma deranjau/enervau. Si bineinteles ca tot timpul ma descarc pe cei dragi...Nici nu stiu cum ma mai suporta. 
Flavia 14+
valen spune:
Ioanasa nu crezi ca nu te inteleg, ca doar traim in aceeasi tara. Din pacate oamenii au devenit foarte rai si au uitat sa respecte drepturile celor din jur.Eu am vazut intr-un super market o scena cu o gravida care a cerut frumos sa nu stea la coada pt. ca acea casa avea prioritate pt. gravide; pai ce scandal a iesit, ca nimeni nu a vrut sa o lase in fata pe motiv ca toate femeile au fost candva gravide si nu au mai facut gura. Asa ca...
oana0204 spune:
Ioana, succes data viitoare sa nu mai fie asa.. Hai la noi.. cand ma duc la medic, mai intai trec pe la un fel de receptie si ma anunt. Daca am programare au deja fisa scoasa, daca nu am ii spun ca am vb cu d-ra la telefon si ma asteapta si mi-o scoate atunci. Ma invita sa iau loc in sala de asteptare. Apoi vine o asistenta care ma ia si ma cantereste, masoara tensiunea, temperatura, imi da un paharel pentru urina si stau iar in sala de asteptare pana vine medicul personal si ia pacientul. Poate intr-o zi se vor indrepta si in tara lucrurile..
Oana D - 16+ saptamani
Foto
Flavia_Hurducas spune:
Dana, bine ai venit si scuze de incurcatura! Sarcina usoara si
sanatos si voinic! 

Flavia 14+
nanadana spune:
Buna fetelor intru si eu dupa absenta indelungata dar nu ca am vrut ,dar vreo 3 zile forum DC la mine nu a mers nu stiu si daca la voi a fost asa
si nu stiu cum sinteti voi dar eu la ora 7\8 seara sint in pat la dodo
si le dorm de nu stiu de mine![]()
Marta Libra imi pare atit de rau si va doresc mult curaj la amindoua
Ioana multa sanatate si ai grija de tine si sper sa reusesti azi sa intri la dc![]()
Flavia LA MULTI ANI cu intirziere

Didita spunemi si mie ce brinza mai cunosti pe aici facuta cu lapte pasteurizat?
nanadana
norina spune:
Natydea si Valen haideti sa facem un club antilactate
Si eu am aceeasi problema, nu suport nici lapte, nici iaurt, nimic in afara de cascaval si telemea mai sarata. Chiar mi-am facut probleme in privinta asta, din ce ne luam necesarul de calciu? Oricum, am inteles ca bb isi ia din rezervele noastre si ca mama va suporta consecintele unei eventuale carente de calciu, cel putin ma bucur ca nu are
de suferit. Am incercat si cu sana, am zis ca poate-poate, no-way, aceeasi senzatie de
. Asta e, n-am ce sa mai fac..asta a ramas singurul aliment care-mi creeaza probleme, in rest totul e ok.Sanatate la toate 
Flavia_Hurducas spune:
Natydea, Valen, Norina voi vreti sa va faceti club antilactate si eu salivez dupa branza de vaca cu smantana. Mai bine nu zicea nimeni nimic. Acum ma gandesc numai la asta! 

Flavia 14+