Lista medici ginecologi/obstetricieni (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Calinescu Lucia

Cel mai bun dintre cei buni: DR. TUTUNARU DAN - Elias


Cristina si bebe Maria



Ce inseamna bun? Daca se poate naste natural, te incurajeaza? Raspunde la telefon oricand? Te intelege, ca om? Se intereseazade tine si bebe dupa nastere?

Lyly

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

Am citit mai sus ca este recomandata dr Camelia Patru din Craiova in ginecologie. Hai sa fim seriosi. E prima data cand aud o vb buna despre acest medic. Am o prietena buna si colega de serviciu. Sa va spun ce a patit si judecati si voi, dupa. In luna februarie 2005 a pierdut o sarcina (un avort spontan). S-a dus la cabinet la dr mai sus mentionata. A facut chiuretaj. De atunci nu a mai venit menstruatia. A crezut, dupa 2 luni de la chiuretaj, ca este iar insarcinata. Ne-a spus la toti, era fericita si ea si sotul ei. In luna a 3-a a fost la control (avea toate semnele ca este insarcinata). Rezultat????????? NU ERA INSARCINATA! I s-au dat medicamente pt a porni mentruatie... nimic... Intr-un final, la un examen amanuntit: resturi de la chiuretaj... solutia... a fost operata de urgenta.
Acum judecati si voi competenta acestui medic.
Alte cazuri (din auzite bineinteles): fumeaza in timp ce face un chiuretaj sau asista la o nastere, vorbeste urat cu mamicile care nu au "cotizat" destul si.... ar mai continua lista.
Eu am nascut cu ajutorul Prof. Raca Nicolae, seful clinicii de obstetrica-ginecologie de la Spitalul de Urgenta( Nr. 1 sau Regional cum se numea inainte). Un om in varsta, pe care mama mea il cunoaste de 20 de ani, de cand era seful maternitatii de la Sp. Nr. 2 (Filantropia). Un om deosebit de calm, cald, profesionalismul il caracterizeaza dar si flexibilitatea. Il puteai deranja la orice ora din zi sau din noapte, a ramas dupa ce isi terminase tura (de noapte) pt a ma asista la nastere(care a fost pana la urma o cezariana), m-a internat in spital pt a face toate investigatiile, analizele cu 2 saptamani inainte de nastere pt ca nu i s-au parut in regula rezultatele analizelor facute la un cabinet particular... si a vut dreptate: aveam albumina dar si hipertensiune arteriala... si altele.
Am facut cefalee post-rahi si am stat 10 zile in maternitate ( in rezerva) insotita de mama mea pt ca nu ma puteam ridica din pat, venea si de 5 ori pe zi la mine sa vada cum ma simt, daca nu reusea sa ajunga trimitea alti medici sau ma suna la telefon... un super om pe care il intereseaza ce se intampla cu tine si dupa ce ai nascut. Nota pe care i-o acord? 30. Vi-l recomand. Daca doriti nr de telefon sau adresa de la cabinetul particular... scrieti-mi la anyc79@yahoo.com.

"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna fetelor,imi poate recomanda si mie cineva o doctorita din Suceava??Sau ce stiti de doamna doctor Pacu Angela?
Va pup dulce!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna_d spune:



si eu am nascut cu Dr Mendez de la Municipal, in sept
si este superok!! E atent la detalii in timpul sarcinii,
cezariana mea a evoluat perfect, iar Mateias este cea mai minunata comoara!!!

numai de bine

mami - Oana & Mateias urias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Eu vreau sa acord nota 10 cu doamnei dr. BUCUR CEZARA de la Maternitatea Giulesti.Datorita ei am un copil minunat, m-a ajutat si indrumat cu mare atentie si mai ales cu mult optimism tot timpul sarcinii.
E foarte apropiata de pacienti,o buna profesionista, cu mare experiza si informare in domeniu.
Ii multumesc inca o data!!!

Luiza&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu am nascut cu profesor doctor Ancar de la Sf Pantelimon, spitalul asa si asa nici curat nici murdar(eu am stat in rezerva cu 3 paturi si cu toaleta) dar doctorul de nota 20+...eu am ajuns la dansul la 36 de saptamani (prin cineva) si m-a primit si sa purtat ca si cand as fi mers la el de la inceputul sarcinii. Am nascut prin cezariana-pentru ca bebelina nu se intorsese si am facut si hipertensiune de sarcina la 36 de saptamani(dr la care am fost pana atunci nu avea loc pentru mine in spital) -dar daca ar fi sa mai nasc inca o data tot cazariana as face!
Catutza si Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

As vrea sa o mentionez pe dna doctor Maura Popescu de la Cantacuzino, e un medic extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

D-na doctor Florescu Alice, policlinica Grozovici sau spitalul Caritas, stiu ca are si cabinet particular pe Soseua Pantelimon la Electroaparataj. A prevazut ca nu voi putea naste natural, dar eu am incercat si am ajuns la cezariana de urgentza. S-a descurcat foarte bine in timpul nasterii!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Fetelor, daca vreuna dintre voi este interesata de Dl Dr Isopescu de la Caritas, va pot da datele de contact. Eu nu am BB, si nici nu e pe drum, insa sunt foarte multumita de medic. Ca o paranteza, nu vrea in ruptul capului sa imi prescrie anticonceptionala fara toate analizele, desi acum vreo 4 ani am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysuk spune:

Cel mai bun medic ginecolog care l-am avut pana acum, si este intr-adevar o profesionista,Dr Filipescu Mihaela. O gasiti la Policlinica Sf. Ioan, Maternitatea Bucur, sau la cabinetul particular din Tineretului:"Cabinet Iulia". De ar fi toti medicii ginecologi ca ea...are un stil aparte:te scapa de stresul de a te afla la ginecolog,iti raspunde la orice intrebari ai avea,si intotdeauna tratamentele prescrise de ea au dat rezultate.

Mergi la inceput