Lista medici ginecologi/obstetricieni (5)
Raspunsuri - Pagina 12
diadaniela spune:
Eu am nascut cu dr. Denisa Protopopescu de la Municipal.O doctorita extraordinara care mi-a monitorizat toata sarcina si a fost de gasit la orice ora din zi sau noapte.A avut rabdare sa imi raspunda la toate intrebarile ,uneori stupide,sa ma linisteasca atunci cand o sunam plangand pt. ca mi se parea mie , ca nu misca copilul sau ca se misca prea jos.
Am avt o sarcina cu probleme, am stat aproape 9 luni in pat si am fost foarte stresata.Daca nu ar fi fost aceasta doctora minunata nu as fi reusit.Pentru mine nu exista un doctor mai bun pe lume.

diadaniela
laura radulescu spune:
Dr. Gheorghe Peltecu Filantropia. Jos palaria!
Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )
Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"
july_g spune:
Buna ziua. Nu stiu daca intrebarea mea este strict pentru acest subiect, dar sper sa nu supar pe nimeni!
Pentru Vilma, la Spitalul Militar din Galati se poate naste? Am intalnit de curand un medic care mi s-a parut extraordinar, de la Spitalul Militar, dar nu stiu daca se poate naste in acest spital.
Va multumesc pentru intelegere.
tomecica spune:
Eu amandoua fetitele le-am nascut cu dna doctorDABIJA NATALIA de la spitalul UNIVERSITAR din Bucuresti.
SUPER SUPER DE TREABA SI DRAGUTA
luminita:mami de 2 scorpiute;adri si alexia
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Ioana Sora spune:
Am nascut la Cantacuzino (Bucuresti). Pe timpul sarcinii, m-a urmarit dr. Adrian Vaduva, dar era in CO cand am nascut si m-a lasat in grija dr. Briceag. Amandoi mi s-au parut extraordinari, cand o sa mai fac un copil nu stiu pe care o sa-l aleg. Dr. Vaduva mi s-a parut o fire mai blanda, dar si dr. Briceag este grijuliu, chiar daca pare mai dur.
penelopa spune:
acum 6 ani am nascut cu dr.Cristescu din intamplare ptr.ca doctorita mea era plecata si m-am felicitat ca a fost asa
nu a fost o nastere usoara si a trebuit sa foloseasca vacumul extractor ,este un medic excelent iti inspira foarte multa incredere si e foarte stapan pe el
anca2207 spune:
VEVE,
dr. Bogdan Davitoiu este la Spitalul Sf. Pantelimon, nu la Polizu, asa cum apare in lista.
Poti modifica, te rog?
Tzupi spune:
TextTextbuna, am nascut in cluj la clinica particulara Hypocrate a doctorului Nanu Honorius, anul acesta in 20 iulie o minune de fetitza. Poti sa il teci linistita in lista deoarece medicul este un om deosebit iar clinica e super. Am fost foarte incantata si de personalul de acolo iar faptul ca stiii de la inceput cat te costa si ti se da chitanta mi se pare un lucru foarte bun
Naty spune:
Nota 20 din partea mea pentru dr. Valeriu Horhoianu de la Municipal.
Am nascut cu el anul trecut, este un Doctor excelent si o persoana minunata.
Desi la prima vedere s-ar putea sa nu placa, fiindca e un tip care nu vorbeste prea mult, nu iti explica ce si cum, nu zice decat esentialul "e bine" sau " nu e bine", as sfatui pe oricine sa mearga cu incredere pe mana lui.
Mie nu mi-a fost nici un moment frica de nastere (cezariana cu anestezie generala) fiindca stiam ca sunt pe maini bune.
Am avut incredere deplina in el si nu l-as schimba cu nici un alt doctor din lume.
Nu am avut nici un fel de probleme dupa nastere, operatia mi s-a vindecat repede si e facuta super.
Tot timpul s-a purtat exemplar profesional si ca om.
Ce mai, am numai cuvinte de lauda si, daca nu va plictiseste si vreti sa vedeti cat m-a impresionat, cititi povestea bebelinei mele. O sa vedeti cat de des il pomenesc!
Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mirela alina spune:
Nota 10 din partea mea pt. dr. Badea de la spitalul Municipal, care mi-a monitorizat sarcina si cu ajutorul caruia l-am nascut pe Matei, si nu "in orele de program" asa cum spunea o alta mamica de pe aici.
Caracterizat intr-un singur cuvant? PROFESIONALISM
A....si ca binele sa fie facut pana la capat mi-a recomandat si un super pediatru dr. Ana Culcer.
MAMICA LUI MATEUT