Maria ar vrea sa traiasca....
Raspunsuri - Pagina 8
vikinga spune:
Adriana si colegul din iasi va pupam si va imbratisam cu drag!!!! Sunteti minunati!Doamne ce vesti bune! Si asa deodata!!!Multa sanatate micutei sa treaca bine operatia si sa ne sorcoveasca de Craciun cu obrajeii rosii si veselie in glas!Adi sau colegul din iasi(cum il cheama pe coleg Adriana?) noi ce trebuie sa mai facem?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by Adi Mihalachi
AnaMaria-Livia si voi, oameni buni si de suflet - nu cred sa fii trait ceva asemanator in existenta-mi de pana acum. Am impresia ca am aflu in mijlocul unor miracole.. si desi atat tu, cat si acei oameni minunati care prin eforturile lor, prin gandurile si rugile lor - au adus atata bucurie si speranta - desi voi sunteti atat de modesti si frumosi in gesturile voastre, exista si nu poate fi deloc negata acea maretie a OMULUI, a celuia caruia ii pasa si nu oricum, ci cu totul, cu mintea si cu sufletul aici, la voi, am vazut o implicare totala, fara de precedent in viata mea. O extraordinar de buna prietena, la auzul spuselor mele despre voi, v-a denumit 'Mos Nicolae'- cel care daruia viata si fericire fara a se uita in urma. Citisem de mult, despre acei calugari aflati in locuri ascunse, care se roaga si se nevoiesc pentru omenire- si tot in acea povestire se spunea, ca atat timp cat ei vor exista, Dumnezeu nu va pierde si urgisi lumea. As adauga umil, ca nu numai datorita lor ci si a voastra, Dumnezeu va recunoaste pre fii si ficele lui in voi... Stiu ca sunt incoerent in exprimare,<<sunt dupa o noapte alba si se pare.. ca nu voi adormi curand>> stiu ca am omis din nepricepere sa va multumumesc, dar, fara a fi deloc patetic, voi- nu nume imi sunteti, ci Oameni VII.. ca si acum, cand scriu, va simt si sincer marturisesc, cred ca am citit de nenumarate ori cuvintele voastre....
Nu as mai sti ce sa spun.. simt doar ca a sosit momentul in care tacerea va glasui cu mult mai bine in locul meu
Fiti Binecuvantati!
Adi, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. Este atata simtzire, atata bucurie pentru aproapele tau, pentru Maria care cu ceva timp in urma nici nu exista pentru tine, ca m-a copleshit! Sa stii ca si tu, prin vointa si perseverenta ta ai salvat-o pe micutza. Sa te rasplateasca Dumnezeu pentru fapta ta buna si cine stie, poate ca atunci cand va fi mare, o vei cununa pe micutza
Adriana esti ca de obicei FENOMENALA! Woww, pur si simplu n-am cuvinte! rar sunt ziaristi care sa vada in spatele stirii omul, dar tu vezi intai omul, apoi vrei sa ajutzi, si abia apoi apare articolul. Sper ca bunul Dumnezeu sa te rasplateasca insutit pentru faptele tale
adusca spune:
lorelei, intr-adevar Adi este un om deosebit si tare inimos. Eu personal ii datorez multe, pt ca m-a ajutat neconditionat. Si am prostul obicei sa i-o tai scurt cand il mai aud vorbind asa (destul de rar), ii zic ca delireaza.
Chiar imi aduc aminte cand popularizam cazul lui Liviu Ungureanu ce trist era. Dupa multe insistente mi-a zis ce-l framanta. Se gandea de unde ar putea el scoate banii astia pt fetita, nu-i trecuse prin cap ideea sa faca cunoscut cazul. Atunci i-am dat ideea sa faca pagina fetei si sa posteze pe forum. Dintr-o data a avut energie, a strans toate actele si a facut site'ul in mai putin de doua zile. Multumesc si lui Evike si Magnoliei care l-au incurajat.
Dar fara Adriana, colegul ei din Iasi si voi, chiar nu se misca nimic.
Va multumesc din suflet, dar marele hop este luni, si am sa ma alatur Roxanei in ideea ei sa ne rugam ca totul sa decurga perfect in timpul operatiei.
Doamne ajuta!
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
adusca spune:
Nu am cuvinte sa va multumesc. Am vorbit cu Adi acum si avea extrasul de cont: 130 milioane. Deja la spital o sa aiba parte de cele mai bune ingrijiri, asta datorita colegului Adrianei, Cristi, si sotiei lui. Stiu ca multi dintre voi aduna bani s-o poata ajuta pe Maria, dar deja situatia Mariei s-a schimbat, ea numai are nevoie de acesti bani.
Dar ma gandesc eu daca tot sunt stransi, ar putea fi redirectionati spre alte cazuri disperate. Liviu Ungureanu, Mihaita Hogas, Mihaita a lui Felis, Iulia....asta ramane voi sa hotarati.
Va multumesc inca odata din suflet.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
ruxi spune:
O veste MINUNATA!!! Totul va fi bine pentru Maria, veti vedea.
DOAMNE AJUTA!!!
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Lulu_N spune:
Dragii mei,
Ma bucur nespus sa regasesc acest forum deschis ptr. Maria. Cu 1 saptamana in urma mama mea mi-a aratat un articol intr-un ziar despre Maria si m-a rugat daca as putea sa ajut si eu. Chiar in dimineata aceasta am trimis si eu 2 milioane. Nu este o suma mare insa nadajduiec ca ajutorul tuturor celor dintre noi pus cap la cap o va salva pe micuta.
Inteleg ca va fi operata pe data de 11!
Sa auzim numai de bine!
Va sarut,
Lulu
Adi Mihalachi spune:
Dragilor,
aseara in jur de ora 2 am cred, am postat un lung mesaj catre voi.
Anuntam ca suma stransa e de aprox 130 milioane lei si acolo,imi aduceam multumirile vii ale familiei Mariei si ale mele...
Tot in acel articol, spuneam de bucuria familiei Mariei la auzul acestor minunate vesti. Micuta Maria se va interna luni 11 aprilie 2005, la Clinica de cardiologie din IASI unde va fi pregatita si ulterior operata.
De asemenea, spuneam in acel mesaj catre voi, ca lista cu acei inimosi care au ajutat atat de mult fetita, se afla in posesia mea si a bunicii Mariei <pentru a fi trecuti pe pomelnice intru pomenire cu sanatate si fericire>, dar, datorita unor persoane care au dorit sa-si pastreze anonimatul, am ezitat sa o fac publica. Cu toate acestea, aceasta lista va sta la dispozitia oricaruia dintre dvstra, daca voi fi solicita prin email.
In alta ordine de idei, rog din suflet pe inimoasele din cele tari straine care au facut cheta pentru micuta Maria, asa cum si aseara am mai spus, sa redirectioneze banii catre alte suflete care au nevoie de atat de mare ajutor. Eu..desi pe fuga sunt << si ma detest pentru asta>> as vrea sa stiti, ca nu numai Maria a avut de 'castigat' ci si eu personal, infrumusetandu0mi sufletul cu voi toti bunilor, cei care pe atat de multe cai ati dat speranta acelei prunce.
Dumnezeu va rasplateasca inmiit. 'Misiunea mea' teoretic se incheie aici, dar, ceea ce am trait in aceste 2 saptamani, ca bucurii si inaltari din partea mariei sale OMUL, nu cred ca am sa uit vreodata ceee ce voi, Creatii sfinte a Domnului sunteti. Nu am cuvinte sa exprim asa cum simt, dar imi sunteti cu totii in suflet pe vecie.
Dumnezeu va bincuvanteze dragilor!
ma inchin pios voua,
adi
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by Adi Mihalachi
Dragilor,
(...)
Dumnezeu va rasplateasca inmiit. 'Misiunea mea' teoretic se incheie aici, dar, ceea ce am trait in aceste 2 saptamani, ca bucurii si inaltari din partea mariei sale OMUL, nu cred ca am sa uit vreodata ceee ce voi, Creatii sfinte a Domnului sunteti. Nu am cuvinte sa exprim asa cum simt, dar imi sunteti cu totii in suflet pe vecie.
Dumnezeu va bincuvanteze dragilor!
ma inchin pios voua,
adi
Nu, Adi, misiunea ta n-ar trebui sa se incheie... Cind vezi ca poti face bine, ca in urma ta ramine lumina in suflete, ai misiunea de a incerca sa aduci alinare toata viata. Dumnezeu ti-a dat aceasta putere, cea mai mare de pe pamint, de a deosebi suferinta si de a o vindeca. Cu un gest, cu o vorba, cu doua minute din viata ta. Sunt putini oamenii care-si folosesc acest dar...
Tu il ai. Fa bine mai departe. Mariei, altui copil necajit pe care-l intilnesti in viata ta... Acum ai dovada ca Dumnezeu face minuni prin oameni.
PS. Iti multumesc ca ai dat sansa atitor oameni de a face o fapta buna!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
vikinga spune:
Carmi, Carmita si Lorelei daca deja ati trimis banii catre mine, sa-mi spuneti catre cine v-ati hotarit sa-i donez cind ajung in tara.Adi sa ne tii la curent cu starea micutei, te rugam mult!!Adriana , Cristi, datorita voua povestea Mariei a ajuns la inimile oamenilor. Si celor care au donat le multumesc ca au facut o minune sa se intimple!De acum cu Dumnezeu inainte!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Pusa spune:
Am citit azi dimineata aceasta poezie si m-am gandit ca v-ar face placere si voua:
Am avut un vis in noaptea de Craciun.
Mergeam pe o plaja iar Dumnezeu
pasea alaturi de mine,
pasii ni se imprimau pe nisip,
lasind o urma dubla:
una era a mea, cealalta a Lui.
Atunci mi-a trecut prin minte ideea
ca fiecare din pasii nostri
reprezentau o zi din viata mea.
M-am oprit ca sa privesc in urma.
Si am revazut toti pasii
care se pierdeau in departare.
Dar am observat ca in unele locuri
in loc de doua urme
nu mai era decit una singura...
Am revazut filmul vietii mele.
Ce surpriza!
Locurile in care nu se vedea
decit o singura urma
corespundeau cu zilele cele mai intunecate
ale existentei mele:
zile de neliniste si de rea-vointa,
zile de egoism sau de proasta dispozitie,
zile de incercari si de indoiala,
zile de nesuportat...
Zile in care eu fusesem de nesuportat.
Si atunci intorcindu-ma spre Domnul
am indraznit sa-i reprosez:
-Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi
in toate zilele!
De ce nu ti-ai tinut promisiunea?
De ce m-ai lasat singur
in cele mai grele momente din viata,
in zilele cind aveam cea mai mare nevoie
de Tine?
Iar Domnul mi-a raspuns:
-Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut
decit o singura urma de pasi pe nisip
sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros,
poet brazilian.
Sigur Maria este tinuta in brate ...
si mii de pentru toti cei care v-ati implicat in acest caz