Maria ar vrea sa traiasca....
Raspunsuri - Pagina 7
Laura _Oprescu spune:
adusca, nu ma speria si nu imi spune ca tine de birocratie..in alta ordine de idei, peacemakerul asta se gaseste in US ?stiu ca vecinul meu are si el are 81 de ani...din cate stiu de la el, in updateaza cumva la telefon..la o anumita perioada suna la un nr de tf la un tehnician si rezolva...nu stiu detalii ..
la mine se aduna incetisor ceva banuti , la sfarsitul saptamanii va spun cum stam..va pupic si mult noroc sa avem cu Maria !
floarea_soarelui spune:
Mi-am intrebat varul, medic la Universitar, ce si cum legat de stimulatorul cardiac de care are nevoie Maria. El spune ca fiind considerat "implant" este gratuit dar ca demersurile pentru obtinerea lui trebuie sa se faca prin Casa de asigurari deoarece ei deruleaza astfel de actiuni. Mai mult decat atat, in momentul in care se programeaza operatia demersurile se fac prin spital. In fine, cred ca ar fi bine sa se intereseze cineva la Casa de Asigurari din Iasi care sunt procedurile respective. Pana la urma poate fi intrebat la orice Casa de Asigurari pentru ca regulile trebuie sa fie aceleasi. O sa incerc sa sun la casa de asigurari din Constanta dar mi-i greu sa cred ca ma vor lamuri prin telefon. Daca cineva este mai aproape de o astfel de institutie..:).
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.
floarea soarelui
ruxi spune:
quote:
Originally posted by Adi Mihalachi
Bunii mei,
acum 20 de minute am vb cu bunica Mariei. Fetita, are o saptamana de cand mananca foarte putin, incepe sa scada in greutate, iar parintii sunt alarmati pentru ca asa cum stiti si voi, exista o anumita greutate minima, fata de care prunca nu va putea fi operata.
Banii stransi pana acum, sunt 2.000.000 lei, prin bunavointa doamnei Elena si a d-rei Andra. De asemenea, a primit de la d-na Elena si un pachet cu hainute si jucarii.
Parintii sunt optimisti totusi, se roaga si isi pun mari sperantze in voi si in Bunul Dumnezeu.
Daca ar fi vreo minune, ar fi necesara operatia cat mai urgent
Ce mai pot spune, ca va multumesc din suflet si ca sper la randu-mi in stropul de viatza al Mariei
Dumnezeu sa va binecuvanteze
cu stima si recunostiinta
adi
Sa mai verifice si la posta si la banca, trebuie sa fi ajuns si banii de la mine si cei de la prietenele mele.
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
adrianangi spune:
Vesti noi. Si bune! Aceste informatii ajung la mine prin colegul meu din Iasi care, dupa ce scris despre caz, l-a "infiat" si merge cu el pina la capat.
"au programat fetita pentru operatie. merg si eu cu ei in ziua operatiei (luni). medicul i-a asigurat pe parinti ca nu-i costa nimic. a spus ca a primit telefon de la prefect, senatori, deputati etc. reactiile pozitive abia acum curg. bani, sfaturi, incurajari etcteted. 500 de euro din irlanda, din toronto un medic chirurg da bani de la evrei etctete. o sa avem un final fericit!!!" cristi
Iertati stilul telegrafic, n-am vrut sa reproduc bombastic un mesaj atit de simplu. Si de fericit.
Doamne ajuta!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
floarea_soarelui spune:
Adriana, mi-ai luminat ziua. Ieri vorbisem si eu cu matusa Mariei si cu bunica ei si era atat de multa speranta in glasul lor:). Doamne ajuta si sa auzim de bine. Luni vom fi cu sufletul alaturi de Maria:)
floarea soarelui
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by adrianangi
Vesti noi. Si bune! Aceste informatii ajung la mine prin colegul meu din Iasi care, dupa ce scris despre caz, l-a "infiat" si merge cu el pina la capat.
"au programat fetita pentru operatie. merg si eu cu ei in ziua operatiei (luni). medicul i-a asigurat pe parinti ca nu-i costa nimic. a spus ca a primit telefon de la prefect, senatori, deputati etc. reactiile pozitive abia acum curg. bani, sfaturi, incurajari etcteted. 500 de euro din irlanda, din toronto un medic chirurg da bani de la evrei etctete. o sa avem un final fericit!!!" cristi
Iertati stilul telegrafic, n-am vrut sa reproduc bombastic un mesaj atit de simplu. Si de fericit.
Doamne ajuta!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau
Doamne ajuta! Feteleee.. ce ziceti de rugaciune colectiva la o ora de comun acord plus ziua operatiei pe parcursul operatiei! POate nu-si dau seama sefii ca noi ne rugam in timp ce muncim
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
roxana1974 spune:
Doamne fetelor, nu-mi vine sa cred. Sa inteleg ca Luni, 11 Aprilie Maria va fi operata? Adriana Doamne Ajuta, tine-ne la curent cu vestile si haideti sa stabilim o ora sa ne rugam asa cum a sugerat Roxana (aquariuspro).
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
adusca spune:
Doamne Adriana, ai facut minuni tu si colegul din Iasi. Nu-mi vine sa cred ochilor ca Maria a fi operata asa curand. Sa va dea Dumnezeu sanatate si o sa ma rog ca operatia sa fie un succes. Maria merita asta.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
magnolia__ spune:
Cea mai frumoasa veste ne`ai dat Cristi, sau nu shtiu, Adriana!Sper ca ziua de luni sa fie ziua de renashtere a micutzei noastre.Dumnezeule cat de suprem eshti!Ne rugam tzie, sa nu o uitzi pe Maria.DOAMNE AJUTA !YA RAB! Magnolia