Maria ar vrea sa traiasca....

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Adusca, nu-ti trebuie experienta ca sa te implici intr-un caz umanitar. Si cum faci tu, este minunat, zau asha . Oricum, ne rugam la Dumnezeu si pentru tine si pentru socrul tau

Laura (Vikinga) si Carmen, m-atzi facut sa roshesc, sar-mana de complimente. Sunteti niste fete minunate si aveti niste suflete maari de tot. Si ma bucur din toata inima ca v-am cunoscut, chiar si numai virtual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia__ spune:

Destinul mi`a fost scris sa traiesc departe de ai mei dragi, dar inima imi bate veshnic romaneshte.Sunt mandra de semenii mei,precum Adi, acel om minunat ,om cu inima de aur.M`a impresionat mult chinul in care traiesc Maria shi familia ei,dar Dumnezeu o iubeshte fiindca o cunoashtem, datorita lui Adi shi Adusca.Fiecare avem necazurile noastre dar cand gaseshti un sprijin totul se ushureaza.Eu spun mamei Mariei,asha cum spunea Adi:"Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine si o sa vedetzi ce medic cardiolog vestit va deveni Maria".Sthtiu ca vorbele nu ajung shi ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa particip cu voi pt fericirea Mariei shi a familiei sale.Cine vrea, poate...fiecare in felul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

s-ar putea publica situatia banilor din cont ?
a mai cerut cineva mai sus acelasi lucru, poate Adi cel care a deschis subiectul ar fi cel mai in masura ...

va multumesc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Vesti bune! L-am rugat pe colegul meu din Iasi sa-mi dea un feed-back la materialul aparut in "Jurnalul National". Va redau e-mailul primit de la el:

"inca nu a verificat daca a intrat ceva in cont. in schimb a primit circa 30 de telefoane. f. multi si-au exprimat intentia de a-i ajuta.
concret, doi tineri necasatoriti au adus jucarii si au dat 1 milion de lei. un domn Dragomir a promis ca atunci cind merg la operatie sa suporte el toate cheltuielile legate de interventie. a lasat numarul de telefon.
un alt medic (o femeie) a intrebat de copil si a spus ca va veni sa-i ajute. etctetcx.
femeia vine miine dimineata la Iasi sa mearga la doctor pentru o eventuala programare. i-am propus sa ne intilnim. mergem impreuna la Cardiologie, vom vorbi cu medicii.
astazi merg sa pregatesc terenul cu toate ca nu prea mai stau medicii dupa-amiaza motivind ca sint obositi si politicosi te invita dimineata. dar incercarea moarte n-are. tot voi merge. poate am noroc."

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela b spune:

Am citit despre cazul Mariei in Jurnalul National. Nu va pot spune cat de mult m-a impresionat, mai ales ca am si eu o fetita, cu jumatate de an mai mica. Nici macar nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor......
Am intrat apoi aici pe forum, si am vazut ca cineva s-a gandit si la acesta metoda de a mediatiza cazul....Sunteti niste oameni minunati!
Sa dea Dumnezeu ca singura problema in rezolvarea cazului Mariei sa fie banii, pentru ca eu cred ca se vor strange! Mai ales cand am vazut aici cati oameni cu suflet mare sunt!
Azi voi pune si eu niste bani la posta sau la banca (cum imi va fi mai simplu), si voi incerca sa mai vorbesc si cu alti prieteni care sigur vor mai contribui si ei.
Dar daca mai pot ajuta si cu altceva, va rog sa-mi spuneti. Asa cum spunea si adusca, e prima oara cand fac asa ceva, si nu stiu prea exact cum sa fac. As vrea sa pot face mai mult decat sa trimit niste bani prin posta!
Sa dea Dumnezeu multa, multa sanatate si putere Mariei, parintilor ei, si tuturor celor ce vor si pot sa o ajute sa treaca peste hopul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by adrianangi

Vesti bune! L-am rugat pe colegul meu din Iasi sa-mi dea un feed-back la materialul aparut in "Jurnalul National". Va redau e-mailul primit de la el:
"inca nu a verificat daca a intrat ceva in cont. in schimb a primit circa 30 de telefoane. f. multi si-au exprimat intentia de a-i ajuta.
concret, doi tineri necasatoriti au adus jucarii si au dat 1 milion de lei. un domn Dragomir a promis ca atunci cind merg la operatie sa suporte el toate cheltuielile legate de interventie. a lasat numarul de telefon.
un alt medic (o femeie) a intrebat de copil si a spus ca va veni sa-i ajute. etctetcx.
femeia vine miine dimineata la Iasi sa mearga la doctor pentru o eventuala programare. i-am propus sa ne intilnim. mergem impreuna la Cardiologie, vom vorbi cu medicii.
astazi merg sa pregatesc terenul cu toate ca nu prea mai stau medicii dupa-amiaza motivind ca sint obositi si politicosi te invita dimineata. dar incercarea moarte n-are. tot voi merge. poate am noroc."

http://adriana.freewebspace.com/photo.html
"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Ce vesti bune! Adriana, inca un copil pe care randurile tale il salveaza de la moarte. Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Sa dea bunul Dumnezeu sa fie totul bine cu micutza Maria. Asteptam cu sufletele la gura vesti despre ea si familia ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi Mihalachi spune:

Bunii mei,
acum 20 de minute am vb cu bunica Mariei. Fetita, are o saptamana de cand mananca foarte putin, incepe sa scada in greutate, iar parintii sunt alarmati pentru ca asa cum stiti si voi, exista o anumita greutate minima, fata de care prunca nu va putea fi operata.
Banii stransi pana acum, sunt 2.000.000 lei, prin bunavointa doamnei Elena si a d-rei Andra. De asemenea, a primit de la d-na Elena si un pachet cu hainute si jucarii.
Parintii sunt optimisti totusi, se roaga si isi pun mari sperantze in voi si in Bunul Dumnezeu.
Daca ar fi vreo minune, ar fi necesara operatia cat mai urgent
Ce mai pot spune, ca va multumesc din suflet si ca sper la randu-mi in stropul de viatza al Mariei

Dumnezeu sa va binecuvanteze

cu stima si recunostiinta

adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Si eu am vorbit sâmbata cu mama Mariei, care mi-a spus ca in cont primisera, pâna la ultima verificare, 2 milioane. In plus, cineva le-a trimis un pachet pentru fetita.
Trimit dupa-amiaza sau cel mai târziu mâine dimineata niste bani, cred ca o sa reusesc sa trimit 2 milioane, poate si mai mult, imi fac socotelile si o sa vad ce pot mai mult. Suma care trebuie strânsa mi se pare modica fata de tarifele altor operatii, altii o cheltuiesc intr-o saptamâna, daca nu si mai repede.... Sunt convinsa ca, daca ne mobilizam, o sa reusim sa mai salvam o vietisoara de copil chinuit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi Mihalachi spune:

AnaMaria-Livia si voi, oameni buni si de suflet - nu cred sa fii trait ceva asemanator in existenta-mi de pana acum. Am impresia ca am aflu in mijlocul unor miracole.. si desi atat tu, cat si acei oameni minunati care prin eforturile lor, prin gandurile si rugile lor - au adus atata bucurie si speranta - desi voi sunteti atat de modesti si frumosi in gesturile voastre, exista si nu poate fi deloc negata acea maretie a OMULUI, a celuia caruia ii pasa si nu oricum, ci cu totul, cu mintea si cu sufletul aici, la voi, am vazut o implicare totala, fara de precedent in viata mea. O extraordinar de buna prietena, la auzul spuselor mele despre voi, v-a denumit 'Mos Nicolae'- cel care daruia viata si fericire fara a se uita in urma. Citisem de mult, despre acei calugari aflati in locuri ascunse, care se roaga si se nevoiesc pentru omenire- si tot in acea povestire se spunea, ca atat timp cat ei vor exista, Dumnezeu nu va pierde si urgisi lumea. As adauga umil, ca nu numai datorita lor ci si a voastra, Dumnezeu va recunoaste pre fii si ficele lui in voi... Stiu ca sunt incoerent in exprimare,<<sunt dupa o noapte alba si se pare.. ca nu voi adormi curand>> stiu ca am omis din nepricepere sa va multumumesc, dar, fara a fi deloc patetic, voi- nu nume imi sunteti, ci Oameni VII.. ca si acum, cand scriu, va simt si sincer marturisesc, cred ca am citit de nenumarate ori cuvintele voastre....
Nu as mai sti ce sa spun.. simt doar ca a sosit momentul in care tacerea va glasui cu mult mai bine in locul meu
Fiti Binecuvantati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Am incercat sa adun mai multe informatii despre interventie si stimulatorul cardiac ce trebuie implantat lui Maria, pacemaker.
Daca gresec va rog sa ma corectati. Am vorbit cu o mamica ce a trecut exact prin asa ceva, a reusit sa stranga banii, a facut rost si de pacemaker, Cristina a suferit doua interventii chirurgicale, dar din pacate diagnosticul a fost gresit, si asta i-a fost fatal fetitei.
Dispozitivul se da de Ministerul Sanatatii gratuit, el de fapt costa 22.000 euro, dar se obtine foarte greu si in general cu spaga sau relatii. Pe Cristina au amanat-o foarte mult, iar mama sa mereu batea drumul la Bucuresti, pana la urma l-a obtinut printr-o persoana influenta.
Ma gandesc si eu ca poate de asta o amana pe Maria atat, ca nu au parintii bani sa dea sa obtina stimulatorul. Nu stiu ce sa mai cred, am citit povestea Cristinei si seamana mult. Va rog mult, care poate obtine informatii avizate poate ne ajuta.
Eu sper sa gresesc.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput