Maria ar vrea sa traiasca....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

adusca, chiar c ao actualizare a contului ar fi foarte buna.La mine deja au ajuns doua cecuri de la fete.Pe saptamana viitoare astept sa vina restul care s-au anuntat si poate si altele...Inteleg ca pe 12 aprilie avem emotiile la maxim..Pana atunci cel tarziu iti pot spune si de suma care am strans-o.Oricum eu zic ca banii pentru Mariuca sigur se aduna. Tinem pumnii stransi sa fie totul ok.te pup si numai bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carmita eu plec in tara pe 17 aprilie(intr-o duminica), sa zic pe 18 as putea sa-i trimit fetitei.Mama cred ca deja a trimis prin mandat postal, daca nu in mod sigur luni, azi nu am sunat sa intreb.Daca nu se ofera cineva care ii poate trimite mai repede, atunci ma ofer cu placere. Din Belgia in Germania nu e problema cu banii in plic, am mai trimis si eu asa si a fost ok.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Vikinga, trimite-mi te rog pe pm mie adresa ta, vreau sa contribui si eu cu ceva pentru micutza Maria.

Mergi la inceput

Laura si eu sunt sigura ca banii ii vom stringe. Doamne ajuta si pazeste sanatatea ei!Lorelei tu esti suflet minunat, chiar ca nu poti sta deoparte de nici un caz. Adresa am trimis-o.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Vik, trimite-mi te rog adresa ta. Vreau si eu sa trimit
niste bani pentru fetita.
Sa dea Domnul sa se rezolve totul bine cu Maria !

Carmi

Mergi la inceput

Ok Carmi.Adusca si Adi asteptam vesti noi.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMaria spune:

Dragii mei,

Acum cateva minute am postat si eu un subiect referitor la Larisa Maria. Am citit ieri in Jurnalul National despre acest caz si m-a impresionat tare mult. Asa ca astazi am venit direct pe acest site si am postat anuntul. Insa am fost tare placut spurprinsa sa vad ca deja multa lume o ajuta pe Maria.
Din tot sufletul sper sa sa o putem ajuta cat mai multi!
Multa sanatate Mariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Am gasit acum articolul in Jurnalul National. Of, situatia este mai disperata decat am crezut.

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=294804&mode=thread&order=0&thold=0

Multumesc mult Adriana c-ai facut posibil aparitia acestui articol
Fetelor, e prima data cand particip la o asemenea actiune si accept ca nu prea stiu cum sa fac fata. Am si probleme cu socrul meu care este in agonie, si telefonul care nu mai reusesc sa-l instalez deoarece am schimbat operatorul de telefonie, si desi platesc abonament de o luna si ceva inca nu mi-au furnizat aparatura necesara. Mi-ar fi poate mai usor sa tin legatura cu familia Mariei si cu Adi. Trebuie sa ma adun cumva s-o putem ajuta, si poate imi dati si voi niste sfaturi asupra urmatoarelor miscari pe care ar trebui sa le fac.
Adina

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Laura, multumesc de adresa, maine pun
plicul cu banii.
Multumesc.
Dumnezeu sa-i dea sanatate micutei Maria !

Carmi

Mergi la inceput

Am citit si eu articolul, impresionant..Adusca pentru moment, familia fetitei ar trebui sa stie ca banii vor fi strinsi curind. Cred ca speranata asta le mai ia din disperare, le va mai da macar un pic de energie pozitiva. Au nevoie sa spere ca macar banii vor fi strinsi.Pina ce ajung eu acasa mai sunt 2 sapt, dar ceva bani au inceput sa apara cred direct la ei.Fetele din USA si Japonia sunt mobilizate si ele, eu sunt sigura ca vom aduna banii. Sper fetelor din toata inima!Ei trebuie sa mearga la control increzatori si sa ceara programare cit mai curind pentru operatie.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput