Maria ar vrea sa traiasca....
Raspunsuri - Pagina 2
adusca spune:
quote:
Originally posted by adrianangi
Incercam sa dam si noi o mina de ajutor, la ziar...
Avem colaborator in Iasi care sper din tot sufletul ca va lua legatura cit mai curind cu familia Mariei.
Adi, transmite-le sa nu-si piarda speranta si increderea in Dumnezeu!
Adriana, ma intreb oare daca cumva poti sa nu te implici in vreun caz....din ce material esti facuta incat sari in ajutor la toata lumea? Si uimitor este faptul ca nu doar tu, ci mai multe fete. Se discuta odata de criza de modele in societatea romaneasca....iata ca nu lipsesc, insa multi din pacate nu le vad.
Adi, o sa te cert, lasa euforia la o parte pt ca este inceputul unui drum lung si anevoios, am sa te rog mult sa fii mai practic si sa iei date exacte despre operatie. Ne intereseaza in ce consta de fapt, unde se va face, tot ce e legat de lucru asta....esti inginer, te descurci tu. Stiu ca mi-ai spus ca ai cunostinte la Spitalul Militar din Bucuresti, te poti interesa cat costa exact peacemaker'u (stimulatorul cardiac)? Stiu ca in aia 50 de milioane sunt incluse si cheltuielile de transport sau altele aferente operatiei, si ei fiind asa sarmani nu si le permit, dar fiind presati de timp nu am putea strange intai banii pentru stimulator ca sa demareze totul? Si pe parcurs ii mai putem ajuta.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
adusca spune:
Iar am pus topic pe toate canalele de pe Undernet unde am acces pagina Mariei, dar cel mai important ca cei de pe #Romania iar au fost foarte receptivi si au pus si ei link-ul:
* Now talking in #romania
* Topic is 'http://quasar.lx.ro/
Sper sa ajute cumva si asta. Doamne ajuta!
Ramba spune:
Mi-am copiat contul si voi incerca sa ajut si eu cu ce pot. Multa sanatate Mariei. Si sper sa se stranga cat mai curand banii necesari operatiei.
ruxi spune:
Draga Adi, draga Adina,
trimiteti-mi, va rog, adresa lor pe PM, vreau sa le trimit si eu niste bani si cred ca si niste jucarii. Mai au nevoie de ceva, hainute sau incaltari? Sa vad ce mai pot gasi.
Poate ar fi bine ca pe site sa apara si o poza a fetitei? Cred ca ar fi mai mare impactul.
Multa sanatate Mariei!!!
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
adusca spune:
Saru'mana ruxi de intentie. Poza Mariei o gasesti pe pagina la dosarul medical, e ultima parca, iar adresa o sa ti-o trimita Adi in PM.
madis spune:
Adi,
Am vazut ca Maria sufera si de o anemie puternica. Poti sa afli daca a facut tratamentul corespunzator si daca in general are o alimentatie cit de cit adecvata? Poate ca pina se string banii pentru operatie putem sa o ajutam sa trateze anemia.
Am inteles ca tatal fetitei este in concediu medical. Mama fetitei cu ce se ocupa?
Carmen Simona spune:
... vezi ca adresa Mariei este pe prima pagina in "dosarul medical "
quote:
Originally posted by ruxi
Draga Adi, draga Adina,
trimiteti-mi, va rog, adresa lor pe PM, vreau sa le trimit si eu niste bani si cred ca si niste jucarii. Mai au nevoie de ceva, hainute sau incaltari? Sa vad ce mai pot gasi.
Poate ar fi bine ca pe site sa apara si o poza a fetitei? Cred ca ar fi mai mare impactul.
Multa sanatate Mariei!!!
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
carmen
adusca spune:
madis, o sa incerc sa aflu amanunte, daca dau maine de Adi pe net il pun sa se intereseze exact, pt ca si eu as dori mai multe informatii in legatura cu operatia. De exemplu daca ar avea banii ar programa-o imediat pt operatie sau trebuie sa astepte? O prietena de-a mea le poate oferi cazare in Bucuresti sa poata avea grija de Maria si sa nu cheltuie ei pe cazare.
Pe mine m-au prins si intr-un moment nasol dar incerc sa-l rezolv zilele astea. Am trecut cu telefonul de pe Romtelecom pe RDS dar nu aveau aparate, asa ca momentan nu pot suna familia Mariei sa cer amanunte. Dar maine il trimit pe nepot sa vina cu aparatul in dinti.
Daca vreo fata din Iasi doreste si poate, rog sa sune la telefon 0232/711390 < David Elena - bunica Mariei> pentru mai multe informatii-costul convorbirii e mic, cat un apel local....oricum Adi aduna informatii si astept sa vina cu noutati.
vikinga spune:
50 milioane nu e mult, trebuie sa putem ajuta bietul copil.adusca vreau sa o pun pe mama sa trimita ceva bani prin mandat postal, e mai aproape posta de ea, ar fi mai simplu. nici eu nu am gasit pe prima pagina adresa bunicii. imi trimiti un pm cu adresa?am o nelamurire, cum se va putea efectua operatia daca fetita nu poate fi anesteziata?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
vikinga spune:
Am gasit pe biletul de extrenare adresa asta: strada Horia, nr 1, Tirgu Frumos, jud Iasi. E bine asa?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."