Relatii la serviciu?(3)
Raspunsuri - Pagina 9

daniela_daneza spune:
Adusca, nu plek din cauza sefului..Am o oferta mult mai buna, plus ca s-au produs niste schimbari care nu imi plak si nu le accept....Consider ca sunt bine pregatita profesional a.i sa nu ii suport ifosele unui nou venit care doar pt. ca are multe cursuri in cv- se crede buricul pamantului si cel mai tare...am si eu mandria mea, nu recunosc valori sau mai bine zis nonvalori...
Si ca sa va inchid putin gura sa stiti ca ma intalnesc cu altcineva, asta ca sa nu mai ziceti ca sunt cu capul in nori..
Scuze daca am fost mai caustica...dar fiecare isi tarieste viata asa cum crede de cuviinta....Va doresc fericire , sa fiti iubite ...
Daca judeci un om,, nu mai ai timp sa il iubesti?
va sarut
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

adusca spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Adusca, nu plek din cauza sefului..Am o oferta mult mai buna, plus ca s-au produs niste schimbari care nu imi plak si nu le accept...
Scuze daca am fost mai caustica...dar fiecare isi tarieste viata asa cum crede de cuviinta....Va doresc fericire , sa fiti iubite ...
Daca judeci un om,, nu mai ai timp sa il iubesti?
De ce sa fii caustica Dana? Nu mi-am permis sa te judec, normal ca traiesti exact asa cu doresti tu, e viata ta, ar fi culmea sa faci cum iti spun eu.
A fost o poveste intinsa pe muulte pagini, si cu galerie foarte activa, toate fetele te felicitau (pt ce oare?) si veneau cu sfaturi care mai de care mai nastrusnice sa agati un barbat pe care mie mi-a fost clar de mult timp ca-l doare-n paij'pe. Efectiv te-au hranit cu iluzii, nici una nu ti-a administrat un dus rece....si nu ca sa te judece, ci sa vezi realitatea si sa te gandesti la tine. Pt ca Dano, pt tine, tu esti cea mai importanta persoana din lume si trebuie sa-ti vezi de viata ta.
Maine am 39 de ani, am o viata in spate, n'oi fi io inteleapta lu' peste, da' cate ceva mai vad si io.
Io te admir ca ti-ai expus povestea de dragoste aci, dar trebuia sa te astepti la tot felul de sfaturi, nu doar la cele care te incurajau.
Dar sunt de acord cu tine ca absolut nimeni nu are dreptul sa te judece...eu cel putin n-am facut-o.
A-propos de job, iata ce declari la alt topic:
quote:
Va multumesc de raspunsurile voastre.
ISELIN, oferta finaciara e putin mai buna decat aici, iar partea cu seful, poate ca asa isi va da seama ce pierde(intelegi tu).... Merg saptamana viitoare sa mai discut.
VA PUP!
Dana
Sper din tot sufletul sa faci ce e mai bine pt tine, asta a fost scopul interventiei mele....pacat ca nu ai inteles si a trabuit sa fii caustica. Pt ca iti doresc din tot sufletul binele si nu trebuia sa te superi ca parerile noastre nu coincid (sunt convinsa ca m-ai fi pupat de mama focului daca te incurajam.
Ai mare grija de tine.
p.s. citeste cu atentie mesajul lui soledad, are foarte mare dreptate.
Fetele de pe DC babusca adusca
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

daniela_daneza spune:
La multi ani, Adusca!
E atat de usor sa dai sfaturi ..cand nu te privesc direct...
Sa va fie bine...
Dana

adusca spune:
dana, dar si celelate fete au dat sfaturi, si nu le-au privit direct, in schimb au zis exact ce vroiai sa auzi....si tu ai postat pt sfaturi....ce as putea sa te sfatuiesc mai bine decat sa-ti vezi de fericirea si implinirea ta? Va veni vremea cand ai sa intanlesti barbatul care te merita cu adevarat.
In fine, nu am vrut sa te supar, eu iti doresc tot binele din lume.

mariuta spune:
quote:
La multi ani, Adusca!
E atat de usor sa dai sfaturi ..cand nu te privesc direct...
Sa va fie bine...
Dana
Draga Dana,
Eu nu stiu care va fi deznodamantul povestii tale, dar eu te felicit ca esti indragostita. Este foarte trist cand pierdem aceasta capacitate, cand devenim "cu picioarele pe pamant", pragmatici si intelepti. Atunci nu ne ramane decat sa le dam sfaturi altora si sa ne miram ca aceia, in loc sa ne asculte pe noi, isi asculta inima.
Eu iti doresc sa fii mereu indragostita si va veni si vremea "reciprocitatii". Fii tare!
mariuta

adusca spune:
quote:
Originally posted by mariuta
Draga Dana,
Eu nu stiu care va fi deznodamantul povestii tale, dar eu te felicit ca esti indragostita. Este foarte trist cand pierdem aceasta capacitate, cand devenim "cu picioarele pe pamant", pragmatici si intelepti. Atunci nu ne ramane decat sa le dam sfaturi altora si sa ne miram ca aceia, in loc sa ne asculte pe noi, isi asculta inima.
Eu iti doresc sa fii mereu indragostita si va veni si vremea "reciprocitatii". Fii tare!
mariuta
am vrut sa-ti raspund, consider ca n-are sens.
sfaturi in primul rand i-ati dat voi, si s-au dovedit dezastruoase.
Dana, am incredere in capacitatea ta de a vedea lucrurile corect. Sa fii indragostita de o himera, e dureros...sa ti se impartaseasca dragostea e minunat. Meriti a doua varianta.
nu mai postez un cuvant aici, numai bine.

daniela_daneza spune:
Am citit toate postarile, chiar daca unele nu au fost exact ceea ce mi-as fi dorit sa aud...Dar din acest motiv am postat ac. subiect , pt . a afla parerea voastra, care nu trebuie sa fie neaparat la fel cu a mea...Cate dintre voi s-au indragostit in acest mod si a iesit bine sau cate nu?
Daca am obtine totul facil unde ar mai fi farmecul..Viata e o lupta , deci te lupta cu dragoste si dor de ea.....spunea un mare scriitor...
In viata este mai bine sa regreti ca ai facut decat ca nu ai facut...
Cate dintre cele de forum au curajul sa recunoasca ce usor le-a fost sa fie cu persona iubita si cate au facut destule sacrificii pt. asta?
Cineva ma felicita ot. curaj , ii multumesc!Nu stiu daca e curaj sa recunosti ca esti indragostit ?E o stare de fapt, pe care nu prea ai cum sa o controlezi....
ADUSCA, nu sunt suparata pe tine, sati linistita...Te pup si incaodata 'LA MULTI ANI!"
Dana

slakje spune:
"E atat de usor sa dai sfaturi ..cand nu te privesc direct...
Sa va fie bine...
Dana"
Dana imi pare rau de atitudinea ta.Pe 3 pagini ti s-au dat sfaturi, Adina nu a facut decat sa fie sincera cu tine.
Nu sunt de acord cu tine.Si nu sunt de acord cu"Cate dintre cele de forum au curajul sa recunoasca ce usor le-a fost sa fie cu persona iubita si cate au facut destule sacrificii pt. asta?"
.Eforturile trebuie facute de ambele parti, si da, au fost eforturi.In cazul tau numai tu faci eforturi, asta ne e deja foarte clar.Nu te-a judecat Adusca, a fot doar sincera cu tine.Eu inteleg ca esti indragostita,ce ai vrea sa-ti spun numai felicitari, etc, la toata lumea vb probabil si "sinele".Sinele meu, Alina, (si nu pot altfel) nu iti poate spune felicitari ca poti fii indragostita, curaj, bravo, etc.A fii indragostit nu e asa o virtute exceptionala, e omeneste, natural.Tot omu, de la mic la mare se indragosteste.Asa ca nu inteleg de ce tin unele sa te hraneasca cu iluzii, si nu inteleg de ce tu te superi pe cine nu merita.
Mie mi-e foarte clar, ca si daca va fii ceva ceva intre voi, la un moment dat iti va parea rau.Si parerea mea ca seful nici nu ar trebui sa intre in ecuatia schimbarii job-ului.Nici macar pomenit.
Mi-am permis sa-mi dau cu parerea ca doar de asta ai postat aici nu?Ai dreptate , e FOARTE USOR sa stai pe margine si sa chibitezi, ca noi, e foarte usor sa dai sfaturi de pe margine, dar si celor care te , si SE(am impresia) cu iluzii le e foarte usor.Fiindca nu sunt in locul tau, si poate povestea ta le pica ca o lectura usoara de Sandra Brown.Si face impresie buna, da bine la ecran romantismul, intelegi?
Te pup si nu te supara pe mine prea mult, cu ceea ce i-ai raspuns Aduscai cred ca te-ai suparat degeaba, ea nu ti-a vrut raul si nu te-a judecat Dana.E o femeie foarte de treaba si sincera.Si cred ca sunteti cam de-o varsta.
Alina.

daniela_daneza spune:
Alina, nu sunt suparata pe nimeni.
De atitudinea mea nu cred ca ai de ce sa iti para rau, a fost ceva de moment , si nu m-a deranjat sinceritatea Aduscai.
VREAU SA TE INTREB DE UNDE ITI ESTE TIE CLAR CA DACA VA FI CEVA INTRE MINE SI EL, DE CE IMI VA PAREA RAU?
Daca am decis sa imi schimb jobul nu este in nici un caz din cauza Sefului. Nu am luat inca o hotarare in acest sens....Ma mai gandesc...Mai am si alte planuri...un job propriu sau mai bine zis o afacere a mea...
In ceea ce priveste starea de "indragostita" nu este chiar asa, nu sunt chiar asa de topita...Chiar daca am ceva ani, si nu chiar de varsta Aduscai, cred ca mai apropiata de a ta , stiu totusi cat de tare e cazul sa te indragostesti si cata incredere sa i in barbati....Ati mai comentat odata chestia cu varsta, de parca as avea 100 de ani!
Gata , imi cer scuze pt. toate cele spuse si sa ne auzim cu bine!
Dana

adusca spune:
quote:
Chiar daca am ceva ani, si nu chiar de varsta Aduscai, cred ca mai apropiata de a ta ....Ati mai comentat odata chestia cu varsta, de parca as avea 100 de ani!
multumesc frumos si saru'mana de compliment.