Relatii la serviciu?(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

hop si eu, ca musca-n lapte. Recunosc ca am citit mai mult pe sarite subiectul asta, insa voiam sa-i povestesc un fragmentel mic din experienta mea danielei.

Era ziua mea, implinisem o varsta frumusica, venisem cu bomboane si-mi serveam colegii. Am ajuns in dreptul lui, a luat o bomboana din cutie si m-a sarutat. Intai pe un obraz, apoi ca din greseala, n-a mai nimerit celalat obraz ci a ajuns cu buzele undeva in coltul gurii mele! Eram in al 11-lea cer.
Si timpul a trecut, eu inca mai simteam acel sarut si speram la mai mult, il urmaream cu coada ochiului atunci cand eram in preajma lui si uneori il surprindeam privindu-ma. Erau cele mai fericite momente din viata mea. Si totusi timpul trecea si nimic nu se intampla, a venit 1 martie, am primit cadou un martisor si un pupic pe obraz doar de data asta, (martisorul il pastrez si-n ziua de azi, desi spre rusinea mea acum nu-mi mai aduc aminte ce era), a venit ziua lui, un alt pupic protocolar pe obraz.....din nou ziua mea....si tot nimic. Insa fiecare privire pe care i-o surprindeam, fiecare gest pe care-l facea, fiecare cuvant care-l schimbam cu el era plin de intelesuri ascunse pentru mine, intorceam totul pe toate partile si incercam sa descoper ceea ce consideram eu a fi adevarul din spatele aparentei lui nepasarii. Am umplut 2 jurnale cu povestea mea de dragoste "imaginara" pana cand intr-o zi, la ziua de nastere a unui prieten, s-a intamplat minunea, mai intai un dans impreuna, apoi inca unul (tin minte si-n ziua de azi melodiile pe care am dansat), si inca unul....apoi si-a apropiat usor capul de gatul meu si-a inceput sa ma sarute. Intai un sarut timid, apoi un altul, a urcat incet spre buzele mele, si cateva minute mai tarziu ne plimbam imbratisati, sarutandu-ne, pe malul lacului. Minunea a durat o noaptea, era o noapte de vis care n-as fi vrut sa se mai termine...dar s-a terminat....si viata si-a reluat cursul a doua zi ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Si-au mai trecut vreo 3 luni...pana cand istoria s-a repetat....tot intr-o seara, la un revelion!

Si din pacate asta a fost tot...2 seri petrecute impreuna si mai bine de un an de vise si sperante. Ceea ce am omis intentionat sa-ti spun era ca a fost prima mea iubire....aveam 16-17 ani atunci!!

Concluziile le tragi singura.

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Dana, eu nu pot si nu vreau(si nu am vrut de la inceput) sa postez aici ca sa dau SFATURI.Nici nu pot, nu sunt in masura sa dau sfaturi sau sa-ti spun eu ce si cum sa faci.
In cateva pagini, o gramada de cititori au venit cu incurajari, cu felicitari, cu curaj,etc.
Eu te-am citit si cu seriozitate sa stii, si mi te-am imaginat, femeie cu suflet frumos, ghemuita in tine cum ai vrea sa-ti alungi singuratatea si visezi la acest barbat.E foarte frumos, si asa e, toate am trecut prin asa ceva, la un moment dat.Sa nu crezi ca nu inteleg.
Dar printre toate vocile astea, Adusca si eu, ne-am permis sa fim sincere cu tine.Poate internetul asta, si nu poate, sigur, nici nu poate reda clar si obiectiv ce si cum vrem sa exprimam.Pt moment mi s-a parut ca nu apreciezi sinceritatea Aduscai(care a postat pt altii mai mult cand a spus: fetelor nu o mai hraniti cu iluzii) si asta m-a dezorientat si suparat putin, caci mi te imaginam altfel, in nici un caz o persoana care pusa fatza in fatza cu adevarul, nu apreciaza sinceritatea, desi isi deschide problemele tuturor.Credeam ca asta cauti aici, sinceritate.

Intrebi de unde stiu ca si daca va fii ceva intre voi, la un moment dat iti va parea rau...pai e simplu, face parte din ecuatie.Tu ar trebui sa stii ca in ecuatia relatiei, barbat-femeie, dupa indragosteala de la inceput, mai vin si vremuri rele sau grele, si atunci tu ar trebui sa fii motivata de inceputul frumos, de dragostea lui pt tine, de cum a mutat el, printul charmant muntii din loc ca sa fiti impreuna, si nu cand ii vei aduna sosetele din casa, in timp ce copilul plange si el sta in fatza televizorului, sa iti amintesti cat ti-a luat tie , 2 ani sa-l cuceresti pe printz, si ce-ai visat si ce ai.Asta e doar un exemplu pueril, dar in general cred ca ai inteles ce vreau sa-ti spun.

Draga mea, pt mine e foarte simplu, eu ti-am spus, parerea mea e ca atunci cand esti indragoastit in taina, interpretezi orice ca un semn, de la celalalt spre tine, cand de fapt treburile stau foarte simplu: un barbat daca te vrea actioneaza, daca un barbat nu te suna, nu te CURTEAZA, nu grabeste momentul , inseamna ca pur si simplu nu te place, sau pur si simplu nu te place indeajuns ca sa doreasca o relatie cu tine.Simplu ca buna ziua, nu trebuie sa le gasesti niciodata scuze.Relatie ori doar sexuala, (cum i s-a intamplat lui Mikyyy) ori mai mult decat atat, nu conteaza Dana, ecuatia in care un barbat si o femeie se plac si trag unul spre altul e simpla, stii foarte bine.Ar trebui sa-ti explice simplu aici pe forum un barbat cum sta treaba.

Nu am facut referire la varsta ta de parca ai avea 100 de ani, sau de parca ar fii un handicap, serios, nu stiu de ce interpretezi asa, am vrut sa spun ca TU nu ai timp de pierdut si nici sentimente de risipit in van, caci vrem sau nu viatza trece si trece pe langa noi daca procedam asa, si va veni vremea cand ne va parea rau.Si mie mi-a luat ceva sa ajung la concluzia asta, sa stii.Traieste viatza asa cum trebuie traita.
Sa fiu sincera, eu m-am gandit si tu spui ca tipul respectiv(pot sa-i spun asa, sper ca nu suna prea brutal pt tine, dar pt mine el e doar un tip) are ceva hiba din moment ce e singur si la varsta asta cum spui, adica nici macar divortzat, fara nici un fel de relatie, prietena, etc.Nu mi-o lua in nume de rau, dar sa stii ca eu cand aveam vreo 19, 20 de ani, numai barbatii asa, peste 35, 36 de ani umblau dupa mine, cu limba scoasa ca porcii(scuza-ma) , in nici un caz, daca ajungeau neinsurati pana la varsta aia nu umblau dupa femei de varsta lor.Sa stii si tu, iti spun sincer ca nu am de ce sa te mint, nu am nimic de castigat si nici de pierdut aici.Deci ceva relatie sunt convinsa ca are, sa nu care cumva sa cazi in capcana in care sa ti-l imaginezi pe el visand la tine, dar sta businessul sau programul incurcaty ca si balaurul cel rau intre voi, sau faptul ca el e sef si tu subaltern, ca Romania nu e America si chiar si in america s-ar fii gasit deja vreo cale sa va cuplati, cale care ar fii venit tot de la EL.

Nu am avut chef sa dau sfaturi, nici sa nu le iei ca sfaturi, tu ai destinul tau de urmat.In o mie de cuvinte de fapt ceea ce am vrut eu sa spun e exact ce spunea si adusca: Fetelor nu o mai hraniti cu iluzii.
Dana, in rest tu stii ce e acolo in viatza si sufletul tau, urmeaza-ti destinul, eu cu gandul sunt alaturi de tine, de aceea mi-am permis un moment de sinceritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Alino, nu pot sa nu-ti admir logica, ai o gandire impecabila. Tot respectul meu pt tine.
Dano, un gand bun de la mine in tot ceea ce inteprizi.
Si nu uita, mesajul Alinei a fost cel mai realist din toate mesajele intinse pe nu stiu cate pagini, tu decizi insa daca-l vei lua in considerare.

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

Exista persoane..ca tot veni vorba de sinceritate...care iti cer parerea intr-o problema in care sunt implicati, dar care vor sa auda ceea ce le convine( nu fac referire la Daniela, nu o cunosc)...
Daca nu le spui ceea ce ar vrea sa auda, chiar daca ai dreptate, o iau uneori ca pe o lipsa de implicare serioasa in problema respectiva...adica vezi Doamne ...nu te pui in locul lor...etc
Am o asemenea prietena, de 12 ani ne cunoastem si care pe langa faptul ca nu a facut decat sa caute genul asta de relatii inchipuite, nu a realizat nimic...pe plan sentimental...si acum mi-am dat seama ca nu trebuia sa-i dau nici un sfat, pentru ca oricum nu asculta sau macar sa se gandeasca un pic...ci facea tot asa cum o taia capul...rezultatul..eu incasam bobarnace...si ea era si este tot singura...acum ne intalnim, imi povesteste despre esecurile ei, eu ascult si cam atat !!! si ce bine e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Urmaresc de ceva timp subiectul. insa ca de obicei nu comentez.
am trecut si io printr-o situatie asemanatoare in primul an de facultate.
eram inebunita. te inteleg Daniela.
insa Alina_Slakje a descris cum nu se putea mai bine, totul.
un singur lucru ai putea sa faci sa nu te intrebi toata viata.
eu asa am facut.
l-am intrebat. si m-am lamurit. nu avea nici o treaba cu mine. a fost ca un dus rece..dar a trecut.
acu ma bucur ca am renuntat atunci. am gasit ceva mult mai bun.
cam atat ..multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

buna daniela

din experienta proprie stiu un singur lucru - daca intri luptand intr-o relatie, asa o s-o tii tot timpul si la un moment dat o sa obosesti si o sa te saturi. eu una prefer stilul "printesa", adica "daca ma vrei convinge-ma ca ma meriti si fa ce trebuie sa faca un barbat". ma refer la relatii serioase, de la care astepti ceva. in schimb daca e doar de mentenanta, merge oricum.

te pup si sa fie cum e mai bine pentru tine.
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Vorba aceea :
"In dragoste si in razboi nu exista reguli" mi-e rusine dar nu-mi amintesc cine a spus-o...

Urmaresc de mult acest subiect, fie si pe sarite, dar pana acum n-am scris. Tot asteptam sa se intample ceva, sa faca el un pas, ceva...

Dana (tiza mea) nu as putea sa spun exact de ce dar am eu asa un feeling ca inteleg ce simti... Si prin ce treci!

Oare sa fie pentru ca am trecut si eu printr-o poveste de-asta la serviciu, cu fluturasi in stomac, cuvinte cu mai multe sensuri si subintelesuri. Atata doar ca a mea s-a materializat oarecum... Pot sa spun ca am trait unele dintre cele mai intense clipe din viata mea, cand simteam atat de multe si-mi era sufletul atat de incordat si plin si... Incat ii spuneam ca-l urasc, il urasc... De fapt erau mult mai multe sentimente amestecate... Poate daca vrei, o sa iti povestesc tie, dar n-as vrea sa deschid aici subiectul pentru ca sunt sigura ca ar naste multe controverse... Cat sa te faci intr-adevar inteleasa e foarte greu. Sincera sa fiu nici pana in ziua de azi nu am reusit sa ma inteleg nici macar eu pe mine...

Si inca ceva : oameni ca Adina si Alina sint mai mult decat bineveniti in situatii din acestea. Un dus rece e bine sa faci. Chiar daca stii ca esti cu piciorele bine infipte in pamant, chiar daca stii tu exact cum sta situatia... Chiar daca uneori nu ai cum sa spui exact in cuvinte ce simti, cum este...

Te pup, poate mai vorbim!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput