Relatii la serviciu?(3)
Raspunsuri - Pagina 8

iselin spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Am multe de scris dar nu pot pt. ca sunt la o prietena, si nu pot profita prea mult.
Pc-ul meu e stricat de sambata cand a fulgerat ,asa ca va pup si o sa scriu imediat ce il repar.
Sa fiti iubite.Imi cam trecuse de sef, dar cand il vad iar ma apuca...Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Normal!

Cum adica, ti-a fulgerat calculatorul????

iselin spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Iselin, soacra-mi fulgerul i-a prajit la propriu centrala.
aura
Iti dai seama ce soacra puternica ai daca ea a scapat de fulger si centrala nu!!

daniela_daneza spune:
Iselin, pai fulgerul Dragostei lovindu-ma pe mine l-a lovit si pe calculator...dar s-a remediat, era doar placa de retea, e un bloc mai vechi si fiind ultimul etaj, a fost mai aproape...Data viitoare il trimit pe "fulger' la sef...
Dana

adusca spune:
draga dano sper sa-ti revii curand, pt ca mi-e imi este foarte clar de mult ca nu va fi absolut nimic intre voi....mai trebuie sa te convingi si tu.
fetelor, n-o mai hraniti cu iluzii.
numai bine in rest.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

daniela_daneza spune:
Adusca , stai calma, ca nu e cazul sa imi revin sau nu.Neveer say you never.Am mai spus-o sunt cu picioarele infipte in pamant chiar daca cu capul ai crede ca uneori sunt in aer...Timpul le rezolva sau le dizolva.
Dana

adusca spune:
danielo, ti-am citit mesajul de la generale, unde spui ca ai accepta un post mai prost platit ca sa vada sefu ce pierde. asta nu arata tocmai ca esti cu picioarele bine infipte-n realitate, in primul rand trebuie sa te gandesti la tine si la cariera ta. ppe el s-ar putea sa-l doara-n paij'pe.
deci gandeste-te de trei ori inainte de a lua o decizie,
bafta
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

bonita spune:
te urmaresc de ceva vreme si am trait cu tine fiecare emotie pe care ne-ai impartasit-o,dar te rooog vino cu ceva clar,hotaraste-te sa-i vorbesti! barbatii nu pricep subtilitatile.
bafta!

slakje spune:
Dana cu toata sinceritatea iti spun ca din pacate(as vrea sa fie altfel, si as vrea sa pot sa nu fiu asa sincera) sunt de acord cu Adusca.
Adusca: eu am inteles ca salariul la noul job ar fii mai MARE, nu mai mic, dar seful si-ar da seama ce pierde.
Oricum Dana, pt mine e foarte clar ca nu esti chiar asa bine inca ancorata in realitate(in ceea ce priveste viatza sentimentala si seful), ca nu va fii nimic intre voi, si chiar daca in mod exceptional odata va fii ceva intre voi, dupa atatea insistente, vise si iluzii, la un moment dat iti va parea rau.Boala lunga, moarte sigura.
Nu are rost sa ma lungesc , fiecare cu destinul si drumul sau in viatza, poate al tau asa e.
Multa sanatate Dana,
Alina.

soledad spune:
Dana, sunt cam de-o varsta cu tine, tot in Pesti, sentimentala incurabila si aeriana, desi conform job-ului pe care il am, ai zice ca sunt cu picioarele pe pamant.
A trebuit sa trec prin multe experiente dureroase, pentru a-mi da seama de faptul ca barbatii sunt mult mai putin complicati decat credeam eu. Faptul ca un barbat ma placea, ca aveam semne clare pentru aceasta, ca eu ma indragosteam foarte profund, imi puneam tot sufletul la bataie deci, nu insemna deloc ca si respectivul va cadea rapus... el "doar" ma placea.
Am citit de curand o carte amuzanta dar si trista, ce e acum pe piata: "Tu il vrei, el nu te vrea". E scrisa de un barbat si arata modul de a gandi al barbatilor, in raport cu cel al femeilor. Treaba e simpla, daca un barbat nu te suna, nu te curteaza, nu te invita nicaieri, inseamna ca, chiar daca te place, nu te place suficient pentru a te vrea in viata lui. Noi femeile le tot gasim scuze pentru asta, ba ca e ocupat, ba ca e timid, ba ca i-e teama de refuz, etc.
Ia gandeste-te tu, cu siguranta trebuie sa existe sau sa fi existat un barbat in viata ta, pe care sa-l placi, cu care sa flirtezi, care sa fie indragostit de tine... si care sa aiba impresia ca si tu ii raspunzi la fel... si un moment in care tu sa-ti fi spus clar in sinea ta ca de fapt nu vrei o relatie serioasa cu el.
E tare placut sa fii indragostita, treaba asta chiar da dependenta, dar de fapt viata adevarata ne scapa printre degete, noi fiind ocupate sa mai cladim un pic la marea iluzie, la visul de iubire.
Cum spunea John Lennon intr-un cantec: "Viata e ceea ce ni se intampla de fapt in timp ce noi suntem ocupati sa ne facem alte planuri".