Relatii la serviciu?(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Si eu cred ca e cazul sa stati de vorba.Spune-i ca vrei sa-i spui ceva in afara serviciului si ai vrea sa va vedeti si decide el cand si unde.Daca nu macar prin telefon.Si spune-i in fata ceea ce eu cred ca stie.Sunt sigura ca iti va spune adevarul si vei stii ce e de facut.Cu siguranta chiar daca nu va fi nimic nu va renunta la serviciile tale profesionale iar tu iti vei vedea de viata ta.Asta daca vrei sa stii,daca iti place suspansul si iti place "jocul" continua!Dar e pact ca timpul trece si cine stie ce pierzi !
Asa zic eu,tu stii mai bine.

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Fetelor, nu stiu ce sa zic. Nu trebuie sa fiu sau nu de acord cu voi.
Stiu ca noi femeile suntem tare nerabdatoare, dar in situatii ca acestea tocmai de aici rezulta farmecul, din presupuneri si tatonari.
Nu credeti ca dupa aceea dispare farmecul acela de inceput, si nu numai in cazul Danei, ci in orice relatie, caci incepe faza de cunoastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Sunt de acord cu bruxinha 100%.
Cred ca trebuie sa fii prudenta si in nici un caz sa nu-l abordezi direct. Mi se pare prea agresiv. Dar s-ar putea sa gresesc...eu n-am experienta in astfel de "probleme" pentru ca sotul meu a fost si primul barbat din viata mea. Deci nu ma pricep la subtilitati de genul, dar asa vad eu lucrurile "din afara".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bruxinha, seful nu este divortat.Doi : este totusi interesat de a mea persoana, repet stiu din sursa sigura .Nu toti taurii sunt la fel.

Iri, imi vad linistita de viata mea, nu este el singura motivatie , nu numai pt. el traiesc...

Iselin, mersi de sustinere,Poti sa imi zici Daniela, ca vb. ta parca e de alint , iti dau voie caci asa ma alinta si seful...

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

merci, te tzuc

Dar ceva o petrecere la firma dupa Paste?
Sau de ziua Cuiva anume?
Can dajung in Bucuresti trebuie neaparat sa te intalnesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Pai Danielo (sper ca-mi permiti si mie sa-ti spun asa ), mult succes in continuare iti urez si sa dea D-zeu sa-ti iasa figura.

Si e bine ca nu ti-ai facut din el centrul existentei tale - inca nu s-a nascut barbatul care sa merite sa fie centrul existentei cuiva.

Si ca o "feminista" ce se respe cta, imi astept spasita

Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.

Mergi la inceput

Dana

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Dragele mele, iata ca azi abia am descoperit subiectul si l-am citit cap-coada. Dana, sa stii ca te sustin, mai ales ca eu si sotul ne-am cunoscut la serviciu..Eu eram maritata cand m-am angajat acolo dar treburile nu mergeau deloc bine acasa, iar el era cel mai scump coleg. Dupa vreun an in care am incercat in zadar sa-mi salvez casnicia am inceput sa-l observ pe coleg. Si sa ajung exact ca tine, cu fluturasi..El avea o relatie, dar nu vb niciodata cind il intrebau colegii, chiar evita (mai tirziu am aflat ca era tare nefericit). Eu eram in divort dar nu zisesem la munca, deh catze sunt peste tot. Dar cu timpul am inceput sa ne facem avansuri, cu atingeri de miini, cu ochi dulci..si mai mult eu ca el era si timid si nici nu stia de divort. Cind m-am convis ca si eu ii plac lui i-am zis care e treaba..Iar intr-o zi cind m-a condus cu masina undeva m-am hotarit brusc sa-l sarut..fara a ma gindi vreo clipa la consecinte. Si acel sarut a durat 2 ore!!! Va dati seama...Dupa care am stat si i-am spus pe-ndelete cum vine treaba.La inceput a fost f greu, la serviciu, cu toate ca nu eram in acelasi departament au inceput birfele...Si piedicile puse de invidiosi...In final ne-am casatorit si avem o fetita si nu-mi pare rau deloc...Ne iubim ca in povesti si acum dupa 3 ani si totul e cum nu se poate mai bine. Acum alegerea este a ta..Eu daca stateam dupa el sigur nu se intimpla nimik. Va pup si astept vesti de la tine. Multa bafta!

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Am multe de scris dar nu pot pt. ca sunt la o prietena, si nu pot profita prea mult.
Pc-ul meu e stricat de sambata cand a fulgerat ,asa ca va pup si o sa scriu imediat ce il repar.
Sa fiti iubite.Imi cam trecuse de sef, dar cand il vad iar ma apuca...

Dana

Mergi la inceput