Relatii la serviciu?(3)
Raspunsuri - Pagina 6

daniela_daneza spune:
Am mai spus, implineste 33 pe 4.05.2005.
De ce?
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

iselin spune:
Intrucat restul s-a sters o sa revin cu ceva din ultimul mesaj:
Dana, Danezo, intrucat am si eu ceva suvite blonde, nu m-am prins cum iti place sa ti se spuna. Pentru ca din afara privit, Daniela suna ff frumos, chiar ca un alint. Parerea mea. Dar probabil pentru tine are alte conotatii.
Din cate imi amintesc de Paste mergi sa sarbatoresti in nord. Vreau sa ne povestesti. Si chiar daca am gresit punctul geografic, tot vreau putin aer de acasa.

iselin spune:
Nu ia- facut cred, caci a spus ca LUI nu-i plac dulciurile. Iar Ea e multumita caci nu e neaparat un cofetar sef.

daniela_daneza spune:
Fetele, sa stiti ca mi-a facut Maruta cozonac, dar fiind plekata eu, o sa il iau zilele urmatoare....Nu conteaza ca nu ii plak dulciurile , cred ca mananca, dar nu facute de "cofetarie" cred ca prefera in casa...ha-ha...
de ce ati sters ce s-a mai scris ?Lipsesc si eu putin si voi?
Va dau o tema pana maine dimineata: ce ii urez eu frumos sefului , maine e ziua de nastere!
Dana

iselin spune:
Probabil eu as afla sau as fi aflat la ce ora e nascut si exact la acea ora i-as fi urat toate cele necesare. ZIc eu ca e suficient si apoi barbatii sunt sentimentali.

daniela_daneza spune:
L-am sunat pe la 10.00 si i-am zis asa:" el: Buna Daniela!
Eu:"La multi ani!Sanatate si ce iti doresti tu sa t-i se implineasca!"El: multumesc si tie la fel."eu: atat, restul profesional , mai tarziu." EL ZICE BINE.Eu" bine, te pup!' El: " si eu te pup! Pa .....Asta pt. ca programul meu incepe la 11.00.
Dana

bruxinha spune:
Ma Danielo, ma bag si eu in seama, ca d-aia e forum..
ce sa zic, am citit si io asa, pe sarite, subiectul asta si eram curioasa sa vad cum se termina.
Parerea mea e ca-ti pierzi timpul degeaba, sefu' n-are ganduri de cuplare. Stii de ce zic asta? Pen'ca am si io unu' acasa (bine, al meu nu-i sef ), care e nascut pe 5 mai (ca mi-a atras atentia ziua de nastere a eroului subiectului), si tot 33 de ani; zic io ca le-am cam "citit" caracterul baietilor astora, macar in mare..
Eu cred urmatoarele:
1. daca era interesat de tine, pana acum o aflai la modul concret.
2. taurii is suspiciosi, mai ales daca au un divort in spate; al tau e divortat, basca are si firma bengoasa, deci pun'te in locul lui... (sa nu scapam din vedere cat de atasati is taurii de chestiile materiale)
3. daca vrei o 'buseala' cu el, propune-i pe fata - probabil ca n-o sa refuze, pen'ca se stie iarasi cat sunt de senzuali/senzitivi - deh, Taurul e semn guvernat de planeta Venus.
4. daca vrei relatie serioasa... well.. nu te supara pe mine pentru sinceritate... da' s-ar putea sa mai ai de asteptat - cu rezerva deja exprimata in cazul in care ar fi si el interesat de tine.
5. ce mama naibii, o fata frumoasa si desteapta ca tine sta sa se roage de un capos? Are balta peste.. vezi de viata ta, ca acusica te trezesti c-a trecut !...
6. si ultimul, dar nu in ultimul rand - MULT SUCCES IN ORICE TI-AI PUS IN CAP!
Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.