Relatii la serviciu?(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Daniela ne-ai cam uitat sau esti tot in delegatie?
Curaj si bafta cu contractul!

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Ce se mai intimpla pe la tine pe acolo? Te-ai intors din delegatie sper si ...totul este OK, nu?Mai da un semn de viata ca uite cite fete iti simt lipsa!BAFTA multa si mult mult soare la tine pe stada!!!!!!!!!!PUPICEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Fetele dragutele nu v-am uitat si va multumesc mult ca va ganditi la mine..
M-am intors din delegatie , cred ca va fi acel contract , dar undeva prin luna mai...eu asa simt , dar vom vdedea.
Initial am fost cam suparata ca m-a trimis pe mine dupa ce data trecuta nu m-a luat cu el.Cand l-am intrebat de ce sa ma duc eu a zis"asa vreau eu" dar asta se intampla atunci cand s-a intors el prima data.Acum a zIS ca m-a trimis pe mine ca sunt femeie si altfel stiu sa discut cu un barbat.....E smecher....Cand am vorbit despre ce am facut fata in fata si i-am zis ca am inteles de ce m-a trimis pe mine a zambit strengareste...In rest ne vedem mai rar. el fiind mai mult la fabrica, eu dincolo, iar daca nu am ceva f important de vb cu el nu il sun...sunt putin mai rezervata...A plekat si cineva din firma intr-un mod urat si mai sunt si alte probleme.....Saptamna viitoare pleca in Germania la Koln...Nu am aflat daca pleaca sambata de ziua lui onomastica sau duminica, asta daca isi gaseste pasaportul asa zicea sora-sa azi.....Apoi cand se intoarce este chiar ziua lui....
Altceva ce sa va mai zic, inca imi e drag, mai ales dupa discutia de vineri pe care am avut-o asa mai relaxata, l-am simtit mai apropiat... Ne mai tachinam reciproc cand ne prindem, dar profesional....nu stiu ce va fi, dar daca nu se intampla mai repede cred ca o sa imi treaca de tot....
Avem sedinta joi dimineata....O sa va mai povestesc....Aseara l-am sunat mai tarziu pe la 20 ca trebuia sa il intreb ceva legat de o factura si era in mare forma, avea chef de caterinca....
Hai ca va las .Va sarut!
In rest voi ce mai faceti? Care mai e pronosticul? Vom fi sau nu impreuna?

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc ca atunci cand a venit la noi la showroom din graba sau de emotie iesind repede din birou m-am lovit de tocul usii.I-am zis ca m-a injurat . a zis Nu ca nu injur de obicei , iar daca te-as fi injurat ti-ai fi rupt un picior, dar eram prea obosita ca sa ii dau o replika ca ajunsesem de la Ct la 12 noaptea....
Am mai aflat ca nu ii plak dulciurile , ceea ce e in regula ca nu imi place sa fac...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dana,ce sa zic,eu nu pot sa dau un pronostic,dar faptul ca spui ca daca te mai tine asa s-ar putea sa-ti treaca,ma duce cu gandul la altceva:poate e asa o indragosteal:il admiri si fiindca simteai nevoia sa iubesti si sa fi iubita ai gasit "subiectul" .Zic si eu!
In rest eu te sfatuiesti sa rezisti tot asa mai la distanta si vei vedea daca e sau nu al tau!
Si nu te bucura ca nu-i plac dulciurile,poate ai plac mancarurule sofisticate...mai grav!
Succes!

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

In viata nu exista decat frica si dragostea, in afara de astea nu e nimic. Deci...

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Irina, nu ma bucur ca nu ii plak dulciurile atat te tare, ca atunci cand iubesti de dragul acelei persoane eu zic ca inveti sa faci ceea ce ii place.Nu-i nimik daca ii plak mancarurile sofisticate imi place sa gatesc, sunt moldoveanca si cam stiu deja ce mancaruri ii plak...
Imi place de el incontinuare, dar nu pot sa astept o vesnicie sa se intample , ceea ce ar trebui sa se intample..

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ei uite aici in ultima fraza cred ca ai fost foarte realista. Sunt bune visele dar nu sunt decat ...vise....din pacate si nu tin de cald.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by marius

Sunt bune visele dar nu sunt decat ...vise....din pacate si nu tin de cald.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Subscriu. Si eu am visat de multe ori...dar la ce ajuta? E doar o amageala.

Vorba cantecului: "Printre'atatea rele-bune,sunt doar trecator prin lume"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

DaNIELA, CITI ANI ARE SEFU ?

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput