Relatii la serviciu?(3)
Raspunsuri - Pagina 4

daniela_daneza spune:
Nu stiu ce face de Paste, dar pe 4.05. este ziua lui de nastere.Desi pe 21.04 e cea de nume, la care stiu ca va fi plekat.Eu sunt incontinuare doar profesionala nu i-am mai dat nici un semnal nimik...Poate ca totusi nu stie cum sa procedeze.Dar sunt inca indragostita de el si azi nopate l-am visat ca imi dadea un inel, care parea a fi de logodna.Ce o insemna?
Va pup!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Maruta spune:
mai bine de atat nici ca puteam sa-ti spun ce gandesc!
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta." (Woody Allen)
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

daniela_daneza spune:
Maruta, nu prea am inteles ce ai vrut sa zici? Tu oricum fa cozonacul...
Dana

Maruta spune:
iti fac cozonac ... n-am uitat ...
ar trebui sa-ti urmezi inima ... orice ar fi ... daca stai si te gandesti prea mult ... dai inapoi ... si s-ar putea ca "altele" sa ti-o ia inainte ...
stiu (fiind aceeasi zodie) ca sti ce sa faci ... nu trebuie decat sa ai incredere in tine ...
cand eram pustoaica eram indragostita de un tip rau de tot ... si am stat indragostit vreo 3 ani fara sa-i zic nici un cuvant despre sentimetele mele (am zis ca vede!), ca si el era timid si se facea ca nu pricepe ... pana a venit una indrazneata si l-a luat ... de barbat ... si io am stat dupa el c'o fi c'o pati ... curios e ca al meu barbat are aceeasi meserie cu celalalt! ce coincidenta!
noroc ca am invatat ceva din asta, ca data viitoare am stiut eu ce sa fac ... nicidecum sa stau cu mainile in san!
deci urmeaza-ti inima ... caci tare indragostita mai esti daca il visezi ...
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

piticasigogosica spune:
Dana,Dana ...
E mai ceva ca la telenovele,ne tii cu sufletul la gura!
Abia astept vesti...bune!
Daca e asa cum spui tu mai ai rabdare un oic ca va da un semn,sigur!Poate ca il roade ca nu mai faci "avansuri",bravo!
Si chestia cu visul imi place,nu-i asa ca e placut?Profita acum de imaginatia ta,cand il vei avea de-adevaratelea nu-l vei mai visa
Maruta,Dana nu a asteptat si nu a stat pe ganduri in cazul asta(eu asa vad),ba l-a tot asaltat cu atentii,nici nu poate sa sara efectiv pe el!
Tine-ne la curent!
IRI SI IRIS...

bidiloi spune:
Sper Daniela ca esti bine, eu tot mai sper ca povestea ta sa aibe un final ca in filme! Iti tin pumnii, dar parerea mea, nu renunta ...mergi pina la capat! Convinge-te personal ...lupta sa gasesti raspunsul indiferent care ar fi el! Si atunci te vei simti mai linistita stiind ce ai de facut! Cu prietenie

daniela_daneza spune:
Simona, multumesc de gandurile frumoase.Chiar nu renunt , dar ii mai dau o pauza sa vada ca nu e chia asa usor , sa ma cucrereasca si el daca vrea....Hai ca poate maine va mai povestesc cate ceva, acum imi e cam somn.Azi noapte iar l-am visat: imi dadea cheia de acasa de la el sa ma duc sa imi iau ciocolata...ciudat vis, nu?
Va sarut pe toate!
Dana

daniela_daneza spune:
Va rog, sa imi tine pumnii maine, plek la mare si trebuie musai sa inchei un contract cu un hotel...M-a trimis seful....si a zis "sa nu te intorci fara contract?"....Sper sa obtin contarctul...
va pup!
Dana

SIMONABB spune:
Probabil la roa asta esti deja pe drum.
Iti tinem pumnii
http://community.webshots.com/user/simonabb

Daisy spune:
Bafta, Dani!
Sa te intorci victorioasa!
Cat despre ciocolata din casa Sefului cine stie daca nu e recompensa pentru...contract???
In vise "lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi" si nu deznadajdui, sigur se va intampla ceva cat de curand pentru ca "adevarul e dincolo de noi" :))
Cea care spera