Relatii la serviciu?(3)
Raspunsuri - Pagina 3

Carolyne spune:
Draga Daniela,
Si eu sunt printre cele care citesc in fiecare zi subiectul tau sa vad ce s-a mai intamplat nou.
Pana acum i-ai ridicat atatea mingi la fileu...ca numai daca ar fi complet tampit nu ar pricepe...Scuze nu am vrut sa jignesc pe nimeni, dar personal nu as mai incerca nimic. Este clar ca nu marseaza. Nu stiu care-i sunt motivele, dar repet, este evident ca il placi...Daca el nu a considerat necesar sa iti dea nici nu semn de viata timp de o saptamana nu fi tot tu cea care ridica mingea (a cata oare????)
Ma gandesc la urmatorul lucru: oare el ce face in weekenduri ??? Hai lucreaza o sambata, 2, 3, dar nu toate si mai exista si duminica!!! Daca ar fi vrut sa iti dea un semnal ar fi gasit calea. A fost ziua ta, a fost 1 si 8 martie apoi...si nimic.
Si dupa cum se vede mereu iti raspunde dragut, iti zambeste...dar asta-i tot.
Cred ca ar trebui sa il lasi sa vezi daca face vreu pas...daca nu, nu mai insista.
Parere personala si cu asta inchei si imi cer scuze daca te-am suparat: nu cred ca vrea sa se implice intr-o relatie cu tine.
Sper sa gresesc si sa aud totusi ca te-a invitat la o cafea in oras !
Numai bine,
Carolyne si Veronica

Maruta spune:
mi-a placut faza cu "i-ai ridicat atatea mingi la fileu..."
... poate n-a mai jucat "jocul" asta pana acum ... la asta v-ati gandit ??
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

carmen3 spune:
Sunt perfect de acord cu Carolyn.Nici eu nu vreau sa ranesc sentimentele nimanui insa este evident ca nu marseaza. Se eschiveaza.Nu e prost si stie..are semnale.Insa atat.Nu vrea mai mult si din jena probabil ca nu-si permite sa spuna franc in fata ca nu e cazul de mai mult.Probabil ca la un moment dat o va face.
Parerea mea este ca o femeie, oricat de mult place un barbat,trebuie sa stie unde sa se opreasca pentru a nu cadea in penibil(!!! mai ales la servici).
Iti doresc succes insa muuullta grija!

piticasigogosica spune:
Dana
Parca vorbisem si imi dadusei dreptate cu ..."datul" la fund!
Lasa-l pe el sa faca ceva.Tu faci ce vrei si mai ales ce simti,dar crezi ca insistenta e cheia succesului in cazul asta?!
Daca tu nu mai actionezi in nici un fel si el da semne ca are nevoie de impulsuri,actioneaza !
Cam atat ,succes!
IRI SI IRIS...

daniela_daneza spune:
Avet dreptate!Am sa ma dau la fund o perioada , ca tot sunt "peste".O perioada sau de tot!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

lena spune:
Uffff...sper sa nu se termine asa povestea voastra, dar ma intrebam cam cate lucruri stii tu cu adevarat depsre viata lui personala?
Numai bine,
Lena

daniela_daneza spune:
Lena, stiu destul de multe despre viata lui particulara, de la sora lui cu care am stat in birou pana acum 2 saptamani, cand eu m-am mutat la showroom.Si nu cred ca ea ar fi mintit?Nu vad de ce?
Dana

piticasigogosica spune:
Bravo Dana
Nu te mai gandi,fa-ti treaba ta la serviciu si vei vedea ce va fi!
Nu uita sa ne mai spui ce va face el!
Succes!
IRI SI IRIS...

daniela_daneza spune:
Ca un amanunt de ultima ora am aflat din sursa sigura ca sunt pe gustul lui ca femeie.....
Ieri m-a sunat sa ma roage profesional si a zis asa un "Buna, de lasciv de ziceai ca vb cu iubita....
Dana

adrienne12 spune:
Wow! Poate se lasa mai greu. Poate e doar prudent. Poate ca nu stie cum sa procedeze. Asteapta. Eu una iti tin pumnii si astept nouatati bune. Ce face de Paste?