Mamici de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
mygirl spune:
Fetelor, in sfarsit, pot sa ma laud si eu cu 2 realizari pe ziua de azi:
1. Mi-am depus si eu, in sfarsit(dupa aproape 7 luni de la nunta) actele ptr buletin.
2. Mi-a trimis varu'meu din SUA mail ca a ajuns carutzul la el si ca ni-l trimite saptamana asta...deci in max 7-8 sapt ar trebui sa ajunga la noi (am ales expeditia economica).Vi-l mai arat o data, sa vedeti cat de frumos este
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006AN24/102-5215486-4056142?v=glance&s=toys&n=507846&me=A1F83G8C2ARO7P&vi=pictures&img=14#more-pictures
Luluku spune:
De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, poate copiii rad in burtica din motive pe care noi doar le intuim, dar poate ca ei gandesc la fel cva noi, cam asa ca in filmele" uite cine vorbeste"
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
fran spune:
Eu am in minte imaginile din "uite cine vorbeste" cand descoperea ca are manute, picioruse...parea o distractie pe cinste. Am citit pe undeva ca uneori mai si rod din cordonul ombilical![]()
A mea sughite intr-o veselie. Si am impresia ca incepe sa sughita dupa zgomote mai puternice- ma gandesc ca poate le aude si se sperie ?
Si daca tot a venit vorba- voi aveti impresia ca uneori se intinde?
Asa, a lene...nu miscari bruste.
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
fran spune:
Pai da - ca am impresia ca suntem singurele berbecute de pe aici- plus galusca mica a lui Mickyyy. Chiar Mickyyy cum ii faci ziua pana la urma?
Mygirl bravo pentru carut, arata super.
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Luluku spune:
Mygirl...nu mai ne trimite link-ul cu acest carucior...ca zau mi-l tatuez pe umar...e prea super....
oricum sa il folosesca BB si mami sanatosi si voiosi
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
mygirl spune:
Multumesc mult, adevarul este ca sunt foarte mandra de achizitia noastra.
Azi am fost prin oras si am facut studii asupra produselor ptr bb (cu listutza in mana) , insa mai rau m-am incurcat...sunt atatea firme si atatea produse...de ex, suzetele si tetinele ptr 0-4 luni sunt din latex sau silicon...care sunt mai bune? (vanzatoarele spun ca cele din latex...dar de la ce firma?) Scutecele de unica folosinta...in afara de pampers mai sunt huggies, guggies, libero, diapers...am vazut unele facute de bella, newborn, cu croiala speciala sa nu atinga buricul, sunt si f convenabile la pret, dar sunt bune? pana la urma, care e diferenta intre ele? eu m-am zapacit complet. Mamici cu experienta, ajutati-ne si pe noi!!!
Luluku spune:
sincera sa fiu eu nu intru in categ. mamici cu experienta, dar ar fii o idee sa iei de la firecare marca cateva( cred ca 10bucati ) de la pampers, 10 de la huggies..etc...ca sa vezi pe care le tolereaza si BB, ca difera de la copil la copil, unora le merge bine cu pampers, altora cu huggies, si tot asa...si decat sa iei ditamai punga cu 40 de bucati pe care sa le arunci ca nu ii plac BB-lui si se irita, iei 40 din modele diferite si vezi la care reactioneaz acel mai bine
parerea mea....
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Mickyyy spune:
da fran, o sa i-o fac, am inchiriat deja o sala pentru duminica, sper sa prindem si vreme frumoasa pentru ca sala e intr-o casa cu curte si ar fi fian sa putem sta si afara. Petrecerea e pentru pitici, asa ca daca mamicile de-aici care au deja copii sunt doritoare sa vina, eu le astept cu cea mai mare placere duminica de la ora 11 incolo la Cleo Kids Club.
Mickyyy
(29 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Mickyyy spune:
fetelor, eu zic sa nu faceti prea multe experiente, pampersul e de departe cel mai bun, cel putin in Romania, sunt mai scumpe dar fata mea nu s-a iritat niciodata de la ele. In nici un caz sa nu luati huggies, sunt CELE MAI PROASTE scutece pe care le-am testat.
In rest, Chicco la biberoane, tampoane de san si suzete au fost iarasi cele mai bune. Sunt insa si cele mai scumpe.
Mickyyy
(29 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii