Mamici de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Luluku esti mortala ce sa zic.
Carolinah de sotul meu ce sa zic la 1.75 si 63 kg si de mine care sunt un pigmeu la 1.56..noroc ca acum m-am mai ingrasat dar tot stau lejer in ditai patul. Oricum noi la cat de uriasi suntem dormim la cate un capat ghemuiti...de, ce sa-i faci cu iubirea asta.
Mariamunteanu si la noi in familie cam sunt superstitii de genul sa nu cumperi nimic dinainte dar eu cred ca daca nu are cine sa ti le ia dupa sau daca sotul nu se descurca nu vad unde e problema.

Hai va pupa pe ziua de azi Criss si care au fugit la nenea doctoru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Carolina sincera sa fiu nu stiu cat are patul meu, oricum e un pic atipic, esentialul e ca eu tot pe diagonala adorm, si tare imi place sa imi inghesui sotul, si el sta cumintzel ca stie ca de indata ce ma incalzesc incep sa ma retrag pe partea mea...si ii dau liber...
Esentzialul e ca astazi merg cu o colega de servici la Bonjour pentru o felie de tort ( sau mai multe) de persoana, ca tare bune le mai fac la Bonjour ...ca tot ma plangeam ca am pus 14 kg, da, 14...
dar cum maine e ziua mea, de data asta ma fac ca ploua si o sa ma bucur de feliile delicioase de tort

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Crissu nu zic nimic de burtica ta pentru ca sunt invidioasa ..... ...glumeam !

Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mariamunteanu,eu mai am hainute si de la Bianca dar am cumparat si noi in rest am de toate.Am sa mai cumpar niste maruntisuri,sticle,biberoane,pampers,cosmetice,lapte praf in caz ca nu voi avea lapte imediat desi data trecuta am avut imediat dupa ce am nascut.
Aici bagajul de spital e simplu,numai lucruri personale si hainute la bebelus,in rest primim de toate in spital.

34sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nici eu nu sunt superstitioasa, dar cand e vorba de copii am o strangere de inima pana cand nu-i vad. Totusi stiu ca nu de asta depine norocul sau ghinionul. Cred ca voi cumpara si pregati hainutele ca sa nu ne stresam si cu asta atunci.
Sotul meu e foarte priceput la tot felul de treburi si va avea multe de facut (de montat patuturile, dulapul de infasat etc) dar cand vine vorba de hainute, se incurca tare de tot. L-am trimis la 2 magazine ca sa ne orientam si, dupa ce ca i-am facut lista si i-am desenat body, pantalonasi cu piciorus etc, mi-a dat cateva telefoane din magazin .

Cunosc pe cineva care n-a vrut deloc sa cumpere lucruri pt. copil inainte de nastere si tot a avut un mare ghinion, in schimb toti cei pe care-i stiu ca s-au pregatit, au avut noroc de copii sanatosi. E cum vrea Dumnezeu.

Maria

Mergi la inceput

Despre hainutze, cred ca voi cumpara exact ce imi trebuie la spital, si oricum am mai primit hainutze de la nasa mea...si dupa aceea o sa o pun pe mama si pe sora mea sa cumpere..ca mi-e frica sa imi las sotul prin magazine, mai ales ca ar cumpara primul lucru care ii iese in cale, fara sa se uite la pret si la calitate......sau la cum arata...daca este cat de cat ceea ce cauta, il cumpara...poate ar trebui sa ii fac un survival training prin magazine...ca sa capete si el un pic de experienta , nu sa merg eu mereu cu el...de parca as merge cu un copil mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Carolinah- pai am facut sumar de urina, calciu total (intra si cel seric), magneziu, colesterol, glicemie,sideremie(fe), trigliceride, hemograma completa si cam atata .Poate trebuia sa repet si listeria si imi pare rau ca am uitat de timpul de sangerare- ma gandesc ca o sa-l ceara pt. cezariana...Tu ce ai de facut in plus?

Mariamunteanu- eu am luat aproape tot- patut, saltea(am comndat-o, trebuie sa vina), sterilizator, pompa pt. mine, seturi de biberoane,suzete,termometru electronic, carusel, scutece,prosoape, hainute (o gramada), cantar, pampersi, cosmeticale, etc Hai ca am cu ce sa ma laud.Mai trebuie sa iau carut, lenjerie pt. patut, cadita si un cosulet ceva de scos copilul din maternitate. Una peste alta a fost si foarte placut sa le caut eu pe toate din timp. Si am trecut peste prejudecati pt. ca am aplicat o chestie citita tot pe DC- mama SA NU PLATEASCA personal pentru lucrusoare- deci toata complicatia ar fi sa mai mergi cu cineva la cumparaturi. Lucrusoarele trebuie spalate si calcate - si numai scosul etichetelor la unele mi-a mancat ceva timp... Da' m-am distrat pe cinste, parca eram iar mica si ma jucam cu hainutele papusilor...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Eu am fost uimita de priceperea sotului meu la hainutele de bebe.
Am vrut sa iau un costumas si mi-a zis ca nu e bun ca va sta cu mijlocelul gol, plus ca intaritura broderiei e prea aspra si il deranjeaza pe bebe.
E drept ca se poate pune peste body, dar mai bine luam hainute tip salopeta sau strampel.

Eu in schimb i-am facut instructajul la altele: ce nr. de pampersi, cum sa fie betisoarele, biberoanele, servetelele, etc.
Atat cat am stiut si eu.

Voi ati vazut paturici bune, ca eu am gasit numai din alea sintetice si f. urate

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Simonaeus eu am vazut paturica din molton- cred ca era- prin Unirea acum 2 luni. Si nu am luat-o. Evident - acum nu mai e. Si eu am gasit tot urate si plasticoase asa ca nu am luat. Eu vreau sa fie totul din fibre naturale ca mi-e frica de alergii. Si ma gandesc ca o sa fie destul de cald- mai bine o imbrac mai gros si n-o mai invelesc dacat sa o infasor in plastice...

Nefertari- si eu cred ca BB invata/copiaza multe de la mama. Daca tu zici ca rade eu te cred. Da' vorba e : rade de ce aude pe afara- sau de ce vede pe la tine prin burtica?

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Fran, tu ai rade daca ai vedea o chestie ciudata care te inconjoara si ceva care seamana a ceva ce n-ai mai vazut niciodata, dar cu care te poti jucxa din cand in cand respectiv cordonul ombilical.....eu m-as prapadi de ras nu alta, eu zic ca se gadila in talpa involuntar ...in fond cine stie de ce rad copii? de ce radem noi? poate BB o sa aiba un simt al umorului tare nazdravan si dej arade ptr nebuniile pe care o sa le faca lui mami.......

Mergi la inceput