Mamici de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
crissu spune:
Sarut-mana Gabitzam..........scuze ca m-am inecat ca tiganul la mal. Ei ia zi mi-a mai crescut burtica de cand nu mai vazut....hohohohooo de la prima intalnireee, multa vreme a trecut.
Am pus poze si de cand eram fara burtica......eee, ce vremuri eram ca un pai. Si de cand am fost nasa. Sper sa va placa.
Ce ma fac cu maseaua asta a mea ca nu ma lasa durerea de loc?
Criss si
28 saptamani+
nefertari spune:
crissule - super burtica si super poze ! Mi-a placut ideea cu draperia - te superi daca o folosesc dupa ??? 
Am vrut sa spun dupa vreun an - cand sper ca o sa arat demna !![]()
Ca ati amintit de arsuri - de vreo 2 zile ma incearca - am vaga impresie ca se vor instala si va trebui sa convietuim pana la termen .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
andreea.a spune:
Crissu - tocmai ma uit la pozele tale! Ce burtica mare ai! Cred ca m-ai luat. ![]()
Mai devreme ma gandeam sa-ti scriu ce am mai aflat despre dr. Radoi de la o prietena de-a tatalui meu care este medic pediatru la Municipal. Mi-a spus sa nu-mi fac griji, caci este bun profesionist si ca vine oricand e nevoie - sambata, duminica, noaptea, nu conteaza. In plus, Mickyyy spune ca a fost incantata de nasterea cu el - asa ca pana acum numai lucruri bune! L-am intrebat si eu despre nastere la un moment dat si mi-a zis ca o sa vedem, ca mai e pana atunci.. Mie in general imi place de el. Are darul de a ma calma. Mai putin ultima data, dar trecem peste asta. Probabil ca era un "discurs" pregatit pentru viitoare mamici, actuale gravide stresate. ![]()
Si ca sa va mai zic ceva amuzant - vineri am fost la control impreuna cu sora mea, caci sotul nu a putut veni. Si sora-mea, care se astepta sa vada un mosulet burtos, a ramas foarte foarte impresionata de el! 
E nebuna! 
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Mickyyy spune:
Ca tot se vorbeste aici de Radoi....prima oara cand am mers eu la el, acum un an jumate (era prin septembrie) ma uitam la el si mi se parea asa de "negricios" (tocmai venise omu de la mare si era bronzat tot, insa asta am descoperit muuult mai tarziu, cand si-a recapatat culoarea naturala, oricum el e genul brunet deci ten prea alb n-are nci acum). Plus ca inaintea mea aveau programare niste cucoane mai de la tara (genul ala care se impopotoneaza strident cand au drum la oras si fac scandal in gura mare nu conteaza ca's la spital), asa ca deja ma gandeam cu groaza....si brunet, si cu paciente care mai aveau nitel si scoteau spaga rata din sacosa....clar nu-i de mine!!! Insa dupa ce-am iesit din cabinet eram deja in al noualea cer....am fost mai mult decat impresionata(raportat la dr. Suciu la care mersesem inainte si ma dezamagise profund).
Cat despre nastere, la mine a venit special, dar s-a nimerit sa fie intr-o seara de miercuri, ora rezonabila (opt seara) asa ca prea mare deranj n-a fost.
Mickyyy
(29 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
I-a placut de el ca e tanar si frumos
.......probabil si nelinistit saracul.
Fac si eu haz de necaz dar avem doctor frumos ce sa mai
desi cred ca asta nu ne ajuta cu nimic.
Ce ma bucur ca zici ca am si eu burtica mare.............mai pune si tu poze sa vedem si noi.
Ruxel nu zici nimic de burtica mea?
Criss si
28 saptamani+
crissu spune:
Andreea.a ma bucur ca aud asta despre domnul Radoi, ma linisteste lucrul asta desi nu ma indoiam ca e profesionist.
Mickky cum adica la tine la nastere a venit special? Ai pile la dansul?
Si apropo de ce ziceai cu femeile de la tara impopotonate, eu am impresia cand merg ca sunt acolo la usa lui numai tipe bine si ca eu sunt aia mai de la tara........ma complexeaza uneori.
Fetele pe mine ma dor oasele din zona inghinala? E normal? Si pielea de acolo a capatat o culoare mai inchisa....adica s-a cam pigmentat.La voi e la fel sau aberez eu?
Nefertari nu ma supar deloc dar vreau sa-mi zici daca vrei sa-ti imprumut draperia din dormitorul meu sau....?
poate isi patul nostru de 1,80 pe 2 metri, ce zici? ca ai avea loc oricum in el.![]()
Criss si 
Luluku spune:
Crissule, ce o sa te faci daca toate fetele vor vrea perdelele tale? si patul? ca pe 2m X 1.80 incap chiar 3 persoane, dar daca sunt mai multe ce te faci atunci? poate vrei sa faci un biznis ceva......
hi hi....trafic cu pat si perdele...ar trebui sa existe o autoritate care sa reglementeze eventualele abuzuri asupta unui pat de 2 pe 1.8 si asupra unei perdele......
fetelor, in acest caz nu as vrea sa fiu in pielele voastra cand va vor prinde si va vor da la postul national.
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
mariamunteanu spune:
Voi chiar nu cumparati dinainte hainute pt. bebe ? Eu am cumparat carucior dublu si inca alte lucruri, dar nimic de imbracat, totusi as lua cateva pt. ca trebuie spalate si calcate, iar sotul meu nu are timp sa se ocupe de toate cate vor fi si nici ajutor nu avem.
Dati-mi pareri cum procedati.
Maria
Luluku spune:
eu o sa cumpar de la baby- expo, pana atunci...nimic, dar sunt fete care au facut ceva cumparaturi deja..
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
carolinah spune:
crissu, luluku, 2 pe 1.80? nimic in comparatie cu 2/2.10 cat avem noi. cand ne-au adus salteaua (comanda speciala, evident, ca si patul in sine) oamenii de la firma respectiva nu s-au putut abtine sa nu ma intrebe cum arata barbatul meu, ca pe mine ma vad femeie "normala"... maaaaaaaaare dezamagire pe ei sa le spun ca are 1,80 si 68 Kg. S-or fi asteptat la un campion de summo sau ceva
. Dar la asemenea pat, aveau oamenii dreptate.
Mariamunteanu, eu am avut si la Alina si am si acuma totul dinainte. Eu nu sunt superstitioasa. La Alina am cumparat primul set de ciorapei mici-mici la vreo saptamana dupa ce am aflat ca sunt insarcinata.
Fran, multumesc de link. Ce analize ai facut tu acum? Ca eu daca le pun pe toate alea pe care mi le-a scris medicul de familie pe hartia de gratuitate ajung tot pe la vreo 4-5 mil si la Medicover. De unde deduc ca tu ai facut mult mai putine. Poti sa imi spui pe care?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)