Mamici de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Crissu, imi pare tare rau sa aud de maseaua ta! Stiu cum e..
Cat despre dl dr., cam asa m-am gandit si eu pana la urma.. Sper sa ne ajute sa fim optimiste si sa-si regaseasca si el optimismul pe drum. In principiu are dreptate. Nu deprinde numai de el. Doamne ajuta, ce pot sa zic! Analize am facut asa: sumar de urina si glicemia. Si pentru ca se pare ca as avea o mica infectie urinara, mi-a dat sa fac urocultura saptamana asta. Si ma duc la el pe 8 aprilie (trebuia Vinerea asta, dar nu am mai gasit loc ) la ecografie. Dupa aceea, mi-a spus ca mai trebuie sa facem o eco in saptamana 33, mai amanuntita, si ca pe aceea nu o face el. Probabil tot la Iosup o sa ne trimita, caci spune ca Iosup vede "mai multe" si "mai bine" decat el, iar el vrea sa doarma linistit, stiind ca totul e in regula.
Tu cum te mai simti, in afara de masea?
Simonaeus- ai dreptate. Noroc ca nu am banii necesari acum si sunt nevoita sa astept pana la BabyExpo - caci altfel nu stiu daca as mai fi avut rabdare!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

fetelor, eu imi imaginez fetitza cam ca in poza andreei.a, mai ales ca sotul meu are parul ondulat si suvitza de care va povesteam are exact aceeasi culoare .

Oricum vor arata , bebeii nostri vor fi perfecti.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Cloreta dar am selectat in momentul in care am creat albumul Public. De ce oare nu merge.
Gabitzam ajutorrrrrrrrr!!!!!!!!!

Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andreea.a in rest sa zic ca ma simt bine........nimic deosebit sau iesit din comun, am probleme de gravidutza normale: dorm mai iepureste asa, ma rotesc greu de pe o parte pe alta,obosesc, respir greu, etc. dar...........Sa stii ca si eu m-am cam ingrasat 13 kg pana in saptama 28.
De nastere ati mai vorbit sau ti-a dat si tie cu flit cum imi face mie. Uneori ma enerveaza ca e expeditiv pentru ca eu merg la el cu sufletul la gura si abia astept sa aud ceva de bine, o incurajare ceva si cand colo numai de rau imi zice......uneori ma ingrozesc, ca eu merg totusi cu zambetul pe buze si cand ies imi reprosez ca sunt incostienta.Dar mereu gandesc ca e si el om si ca poate e obosit s.a.m.d. Doamne sper sa fie bine pana la urma si sa vina sa ne ajute la nastere............asta cu venitul la nastere e un vis de-al meu, in care nu venea bineanteles.

Criss si 28 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cristinica, asta este linkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinaandreistancu/album?.dir=73e4

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Fata mea nu va avea cu siguranta parul ondulat ( ca n-are de unde sa-l mosteneasca ) .
Am stiut dintotdeauna ca voi avea un baiat si o fata (sper sa nu ma contrazica echo de maine ) - acea intuitie feminina infailibila .Cu toate astea trebuie sa recunosc ca mi-e frica sa fiu mama de fata - ma tem ca nu indeplinesc anumite calitati .
Imi doresc atat de mult ca fata sa aiba ochii albastri incat nu mi-o pot inchipui in intregime. Daca pe Alex l-am visat exact asa cum a aparut din cada la prima baie - cu parul valvoi si ochii mari ,negri, Freyei nu-i vad decat o fata luminoasa ,calda .
Tot ce pot sa spun despre caracter e ca nu are cum sa fie o fiinta linistita , avand in vedere parintii -dar nici de bunici nu mi-e rusine !
Se spune ca inca de pe acum mama transmite din comportamentul sau copilului , ca zambetul si rasul le invata . Uneori , dupa miscarile sacadate pe care le simt am impresia ca deja copilul meu a invatat sa rada ,caci si eu am fost in mare parte calma si am ras mult .Nu e vorba de sughit -senzatia e cu totul diferita .
Imi doresc sa fie sanatoasa pentru ca noi s-o putem face fericita , sa fie vesela ,mereu pusa pe sotii ,blanda .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Carolinah- nu am abonament la Medicover, se cacaie secretara de la sotul meu de la serviciu de 2 luni sa ne faca
Lista de preturi e pe site-ul synevo - ca astia fac analizele de sange la ei http://www.synevo.ro/ro/lista.asp

Eu nu stiu cum va arata BB- sper ca bruneta ca asa suntem amandoi...dar la inceput probabil cheala- nu am deloc arsuri. De fapt eu credeam ca e baietel...si citisem pe undeva ca in 80% din cazuri mama are dreptate...Da' acuma sper din tot sufletul sa fie fetita ca m-am obisnuit cu ideea. Si am o gramda de lucrusoare roz
N-am visat-o niciodata, in schimb de cand am aflat ca sunt gravida visez un fel de case f. mari- mai mult castele de fapt, sali de bal, cupole uriase...Nu ma prind de loc ce poate insemna? Chestii gen Palatul Dogilor, Trianon etc. Cand am aflat ca sunt gravida tocmai fusesem in Italia si m-am gandit ca poate visez ce am vazut- da' o tin asa de 8 luni...Nu ma plang, ca de fapt visez frumos- dar ce poate insemna?

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticutze!

Mi-aduc aminte ca anul trecut cu ceva vreme in urma tot genul asta de discutii il aveam, cum va arata bebelusul, cu cine va semana, ba mai mult, ajunsesem cu discutiile la "mosteniri genetice", ce-am vrea sa mosteneasca de la noi si ce nu. Erau tare distractive!
Mie tot nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede timpul, acum un an ma foiam prin casa, depasisem deja termenul si bebitza nu dadea nici un semn ca vrea sa vina. Si uite-o ce mare a crescut....inca 2 zile si implineste primul ei anisor .

Hai ca m-a apucat nostalgia....plec repede pana nu va molipsesc si pe voi!

Mickyyy (29 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fran, sigur esti inca sub influenta celor vazute in Italia.
Mi s-a intamplat si mie dupa ce am fost in Egipt si nu eram gravida.

Eu imi doresc o fetitza sanatoasa, vesela, plina de viata, desteapta, norocoasa,cuminte (dar nu exagerat !)... nu conteaza ce par sau ten are...spuneam doar ca asa mi-o imaginez eu.
Oricum va fi cea mai frumoasa fetitza din lume pt. parintii ei.
Doamne cat de mult o iubesc.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mai povestiti de dr.Radoi - cred ca incepe sa-mi placa .De fapt am inclinatie spre naturalism si felul de a fi al omului astuia ma satisface - cel putin din cate spuneti aici .
Cu riscul de a va dezamagi ii dau dreptate .Nu suntem Dumnezei - cu toate analizele si masurile de precautie pe care le luam ,copilul se dezvolta conform bagajului genetic primit - iar aici interventiile sunt imposibile deocamdata .Trebuie sa lasam sa decurga totul firesc ,fara sa incercam sa ne implicam prea mult (decat in masura in care este strict necesar) .
Pe de alta parte - ce pretentii de a fi "alintate" putem avea de la un dr.ginecolog cu experienta? A trecut prin atatea situatii incat a devenit imun la sentimentalisme .Si asta e valabil pt doctori in general .
Nu am asteptat niciodata compasiune din partea unui doctor ci am tratat situatia cat mai transant posibil .

Daca v-am suparat

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput