Mamici de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
anky spune:
Sint de acord cu Micky,pempersul este cel mai bun si mai e si Libero care iarasi e bun(Up&go) pe cind copilul creste mai maricel.
In ceea ce priveste sticle, biberoane,tampoane de sin ramin fidela marcii AVENT.
Anca 34sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
mygirl spune:
Neatza, burtici! Sunteti mai lenese astazi sau nu-mi merge mie net-ul? Ca nu am vazut pe nimeni azi pe aici. Eu m-am trezit cu noaptea in cap si m-am pus pe treaba- arhivez toate postarile de la sectiunea mamici de mai -iunie de la inceputuri pana in prezent. Sa am un fel de jurnal cu toate problemele si framantarile cu care ne-am confruntat in timpul sarcinii. sa citeasca bbii nostri cand vor fi mari. Sincera sa fiu, asta e o idee "furata" de la alta categorie de mamici (mai trag cu ochii la vecini), mai ales la mamicile de martie-aprilie, ca sa vad ce ne asteapta. Imi dau lacrimile de emotie cand povesteste cate o mamica despre nasterea ei, sau ca a inceput travaliul si se pregate sa mearga la spital...mai avem putin si vom fi si noi ca ele.
Ieri am primit de la o prietena o pompa de muls (urat suna) de la NUK si am testat-o acasa. Am constatat cu incantare ca sunt...productiva. Nu am insistat prea tare, doar am tras usor si a iesit o mica picatura de...ceva. Important este ca am canalele desfundate, imi doresc mult sa imi hranesc puiutul natural.
Luluku spune:
Neatza fetelor, ce mai facetzi?
Continuati discutia desprepampersi.......? pai eu am mai auzit si pareri negative referoitoare la calitatea lor......well...va trebui sa incercam si sa vedem
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
carolinah spune:
Luluku,
LA MULTI ANI 

. SA FII SANATOASA SI FERCICITA SI SA NASTI UN COPIL SANATOS, FRUMOS SI NOROCOS!!!
Si sa-ti pice bine cele x prajituri
.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
sperantza nu moare spune:
buna tuturor
ce sperietura am tras cand luni am primit mesaj de pe forum ca accesul mi-a fost restrictionat
mygirl ce inseamna expeditie economica, nu de alta dar si eu astept un colet din canada care a fost trimis cu vaporul (banuiesc ca asa e cel mai econimic) si vad ca nu mai apare o data, si cred ca a trecut o luna de la trimitere, deja imi faceam probleme ca nu mai apare
am primit si noi actele de la avocat si azi se duce tati sa-si preschimbe certificatul de nastere si apoi buletinul. of! tare mult mai dureaza chestiile astea... si apoi la maritis, mi-e si frica sa estimez cand, dar sper sa se intample pe la jumatatea lui aprilie, oricum sunt cat o balena si ziceam si eu ca se misca treburile repede sa nu fiu cat casa
o zi buna va doresc
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
simonaeus spune:
Luluku LA MULTI ANI !

Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si sa ai un bebe sanatos, mancacios si cumintel.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
carolinah spune:
Si eu tot pe Pampers voi merge cel putin pana la un an. Am incercat la Alina si alte firme (Libero) cand era mica-mica si am gasit-o uda si cacatita pana la ceafa de vreo 2 ori. Asa ca nu am mai riscat si am folosit Pampers, care e scump, dar f bun.
Nu prea am folosit biberoane, asa ca nu stiu ce firma sa recomand, dar si eu am luat de data asta pompa si biberoane de la Avent. Am deja una electrica de la Nuk, dar face un zgomot groaznic si nici nu e prea eficienta si nici comoda. Si cum eu o voi folosi la birou, va dati seama ca nu vreau sa am auda tot business centerul ![]()
Eu deja am luat pampers newborn un pachet de 44 si voi vedea in functie de cat e de mare copilul ce mai luam in continuare. oricum, in spital imi ajunge pachetul asta. Si tati e expert in pampers, asa ca pot sa ma bazez pe el la o adica.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Ada_74 spune:
Buna dimineata
Luluku, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii.
La mine s-a terminat cu placerea cumparaturilor. Am iesit vineri si m-au apucat niste intepaturi si o presiune in bazin de nu mai stiam de mine, abia am ajuns acasa, dar m-am linistit dupa ce m-am asezat in pat. Din pacate intepaturile revin de fiecare data cand merg sau stau in picioare putin mai mult (10 min maxim).
Dr. m-a linistit, am colul lung si inchis, dar toate astea sunt din cauza ca am sarcina jos, si mi-a recomandat odihna cat mai multa si plimbari cat mai scurte ca sa nu am surprize pana la termen. Si cum eu stau la etajul 4 (fara lift), pana la parter ar fi deja o plimbare prea lunga pt. mine, iar sotiorul nu ma mai lasa sa ies din casa decat pt. treburi f. importante.
Va pup
Lili si bb Sergiu 34+ sapt.
Luluku spune:
multumesc frumos Carolina, si am incxeput de aseara cu prajiturile ca sa nu imi pice greu la stomac....
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
gabitzam spune:
Ralukutza, e ziua ta azi? Bravo! La multi ani si sa fi sanatoasa si sa ajungi cu bine sa-ti vezi bebele voinic!
Ia si un buchet de flori de la mine, macar virtual ![]()

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05