Mamici de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MUTI ANI, LULUKU! Multa sanatate, fericire si iubire! Sa i un bb asa cum iti doresti!
Sperantza, intr-adevar, expeditia cea mai economica este cea cu vaporul, in container si dureaza intre 6 si 8 sapt. Daca stii firma de curierat prin care s-a trimis coletul si codul expeditiei, poti sa intri pe site-ul firmei respective si sa-ti urmaresti pachetul in functie de acel numar. Iti spune exact traseul si data aprox a sosirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

La multi ani Luluku ! Sa fii fericita si sa ai un bb asa cum ti-l doresti !

Nu prea am inspiratie de urari astazi .Astept cu nerabdare sa ajung la echo diseara .

fran - cred ca ai dreptate cu intinsul lui bb - simt uneori o miscare usoaaaara de tot si inceata .

Despre pampersi nu mai stiu prea multe - noi am incercat tot ce era pe piata acu 5 ani - preferate erau Libero .Criteriul dupa care ne-am ghidat a fost - "fara surprize dupa jumatate de ora" - adica sa nu gasim copilul ud pana la gat dupa.... , sau ,mai rau, sa-l gasim in fundul gol din cauza cedarii sistemului de prindere .

Pentru inceput sunt de preferat tetinele de latex - fiind mai moi decat cele de silicon -dar sunt mai putin rezistente.

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si La multi ani Luluku!!! .

Sa va povestesc ce faceam eu anu trecut pe vremea asta?! Imi sunam disperata barbatu si el nu raspundea la telefon .
Mersesem la un control de rutina (mi se parea ca pierd lichid) si intr-adevar aveam membranele fisurate, asa ca doctorul ma internase de urgenta! Iar al meu barbat era de negasit (abia la 2 ore dupa ce m-am internat am reusit sa dau de el!!).
Mi-aduc aminte ca dupa ce m-am internat era o fata in sala de nasteri (cine a nascut la municipal stie ca salile de nasteri sunt printre cele de travaliu si in general usa sta laaarg deschisa la ele) si se vaita de mama focului. Asa-mi venea sa plec inapoi din spital, mai ales ca pe mine nu ma durea nimic la momentul internarii!
Eeee....si-uite asa a inceput totul.....continuarea maine !!

Mickyyy (29 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Fetele, va multumesc tare mult!
Si eu va urez voua o nastere usoara si niste bebei tare cuminti si mancaciosi si sanatosi....
Si ca tot veni vorba de intzepaturi, azi am facut-o si eu de oaie...adica am coborat din masina ca sa scot niste bani de la RBR si dupa aia am alergat ca sa ma urc inapoi ca era sa ia sotu o amenda, ca la Romana nu prea ai pe unde parca, si de atunci am un fel de junghi in josul burtii, pe stanga...ce o fii?

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LULUKU,,sa ai o nastere cit mai usoara si un bebe sanatos,frumusel si mincacios.

Anca 34sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mickyyy, sotul tau a asistat la nastere? Ca al meu a stat cu mine, dar ne-au dat o sala de travaliu (tot la Municipal) cu un singur pat, dar am aflat ca sunt si cu mai multe paturi si atunci ma intreb cum va fi el acolo printre femei in travaliu? Nu ii va pasa lui in momentele alea de celelalte femei, dar mi-e teama ca nu il vor lasa daca nu au sala de travaliu "privata". Tu ce stii de chestia asta? Ca de pe acuma ma ingrozesc ca ma bazez pe faptul ca e cu mine si voi fi de fapt singura . Paranoia, stiu...

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua
Luluku, la multi ani, sa si se impnieasca toate dorintele rostite si nerostite, sa ai un bebe cuminte, sanatos, frumos!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

LA MULTI ANI, LULUKU!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti si mai ales de un bebe asa cum ti-l doresti! Si de o nastere usoara!
Mickyyy, si eu vroiam sa-ti pun aceasta intrebare: a asistat sotul la nastere? Bine, al meu nu stiu daca ar rezista, caci e "sensibil" , dar si mie mi-s o frica si nu imi surade ideea de a ma "chinui" singuricaaaa..

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Fetelor, multumesc pentru flori si pentru urari....

Cat despre asistenta sotului la nastere...nu prea ma incanta, mai ales ca stiu ce reactie a avut al meu cand a ajuns pe mana unui chirurg stomatolog si desi era anesteziat bine...i s-a facut atat de frica incat a avut o cadere brusca de calciu si a glicemiei...si mai ca l-am scos pe brate din cabinet...si eu care m-am uitat la intreaga procedura , desi recunosc ca ma cam luase si pe mine ameteala...nu am avut nici o problema am reusit sa imi revin repede... am crezut ca i s-a facut rau de la sangele pierdut cand de fapt lui i s-a facut rau cand a vazut manuza doctorului cu sange pe ea...hi hihi...asa ca nu cred ca va rezista...
oricum nu stiu daca la Polizu ii lasa pe tatici sa asiste

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Nici eu nu voi fi asistata de sotul meu, din doua motive: la Filantropia nu e voie, iar sotul meu a spus ca i-ar fi mila sa ma vada cum sufar si n-ar putea privi .
Oricum nici eu nu imi doream ca el sa fie acolo, dar l-am intrebat asa ca fapt divers daca ar fi participat sau nu.

Fetelor eu de cateva zile am o usoara durere asa cam ca la menstruatie.
Voua vi se intampla?

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput