Mamici de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, si daca iei NoSpa te lasa durerea? Sau n-ai incercat?
Intrebai de paturici, vezi la babycomfort.ro, ca au unele de molton.

Eu am niste dureri care initial erau ocazionale acum sint permanente. Ma dor oasele in zona inghinala. V-am mai auzit pe citeva din voi zicind de asta, deci banuiesc ca este normal in perioada asta.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nope, barbata-meu n-a asistat la nastere si sincer nici nu mi-am dorit asta vre-un moment. Nici macar nu l-am intrebat ce parere are despre asta. Am preferat sa-l stiu afara, asteptand pe hol, decat sa admire nasterea langa mine. Oricum am avut epidurala deci dureri nu prea au fost (nu cred ca am scos vre-un "au" pe parcursul expulziei) si nu cred ca mi-ar fi folosit la ceva prezenta lui, mai mare increderea aveam in doctor in momentele alea.
Nici acum n-am de gand sa-l iau cu mine in vreo sala (indiferent ca-i de travaliu sau de nastere), n-are ce cauta acolo. Cel putin la nastere mi s-ar parea aiurea sa stea sa se uite cum iese bebe, ma pun in locul lui....cred ca as ramane socata si n-as mai avea chef de in viata mea! Asta's eu...poate oi fi de moda veche, dar unele lucruri mi se par exagerate. N-am nimic impotriva tatilor care vor sa asiste la nastere, mai ales daca e vorba de cezariana, dar al meu si sa fi vrut tot nu l-as fi luat eu!

Mickyyy (29 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu nici nu concep sa nasc fara sotul meu alaturi! Si eu am avut epidurala si nu m-a durut nimic, dar imi era o frica sora cu moartea si el este un tip f calm si ma linisteste si pe mine. Si plus ca noi vedem nasterea ca pe ceva la fel de natural ca si , asa ca no problem din punctul asta de vedere. Ba lui chiar i s-a parut f interesant cum se vedea capul copilului etc. Si abia asteapta sa traim impreuna evenimentul si de data asta. Dar evident, oamenii sunt diferiti si respect decizia fiecaruia.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA Multi Ani, Luluku!!!!
bebe sanatos si voi toti voiosi!
acum am reusit sa mai intru. sa le luam pe rind:
durerile acelea eu le am demult, uneori tin citeva zile, apar dispar, am intrebat nenea doctoru a zis ca uterul creste. nu stiu unde mai creste da!!! poate pe mine nu ma duce mintea . si uneori sunt dureroase, nu am luat No-spa, nu am luat nimic.sunt dureroase dar, eu dupa crizele de ulcer, astea sunt floare la ureche.
Taticul in sala de nastere : IN NICI UN CAZ!!!!!! o sa vorbesc si cu doctorul! sa stea la usa! o nastere a vazut la TV. sunt mult mai curajoasa singura, decit cu el, ca atunci ma rasfat prea tare!(fiecare cu nebunia lui!!!)
Luni ma duc la control la nenea doctoru si marti eco, poate reusim sa facem si poze (4D) ca data trecuta a stat numai cu spatele nu am vazut nimic.
De cumparat nu am cumparat nimic. m-ati zapacit cu saptaminile , cite? de cind socotim. dar cel mai tare m-a zapacit chestia cu DPN pe 20 iunie, dar doctorul a programat-o pe 9 iunie!!!! 2 sapt. inainte? asa se face? UPSSSSSS trebuie sa vb. cu doctorul, ca eu mizam ca pina la sfirsitul lui Mai am timp de cumparaturi, de bagaje de spital, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Nici eu nu sunt foarte foarte sigura ca vreau sa stea sotul cu mine.. Vroiam sa stiu doar daca se poate, in caz ca vreau. La inceput eram convinsa ca sub nici o forma nu voi accepta sa fie acolo.. Pe de alta parte, eram convinsa si ca voi face cezariana, tot de frica. Mickyyy, nici nu stii cat m-ai linistit povestind despre nasterea ta. Ma faci sa sper ca si la mine va fi la fel!! Frica tot imi mai e, dar parca mai putin. Pana la urma, femeile au nascut de mii de ani - n-oi fi eu mai fraiera! (asa ma imbarbatez eu )

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele !
Luluku La Multi Ani ! si BB sanatos, frumos si mancacios !
Cu durerea din stanga nu-ti face probleme- si eu mai simt la miscari bruste - am inteles ca e vorba de niste ligamente care sunt mai solicitate din cauza greutatii.

Simonaeus- si eu am inceput sa am dureri- nu am luat No-spa ca erau usoare, am luat in schimb Magne B6. La mine erau de cateva zile cand am fost la ultimul control si asa mi-a zis- daca devin suparatoare sa iau No-Spa si Magne B6. Chestia e ca m-am luat cu alte intebari si am uitat sa intreb ce inseamna de fapt? La consultatie colul il aveam OK- lung, inchis etc.

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

mygirl, m-ai linistit putin cu coletul, nu prea mai indraznesc s-o intreb pe sora-mea cu ce firma l-a trimis, desi cred ca prin posta, ca am stresat-o de nu stiu cate ori sa verifice adresa etc. si n-as vrea sa-i mai dau si ei emotii. de-acolo i s-a spus maxim 1 luna, si n-as fi asa de stresata daca in pachetul asta nu ar veni hainitele mele de cununie

dar, am vorbit cu tati care a fost la certificat si care mai trebuie sa mearga si maine, ca-i trebuie si copie dupa buletinul mamei, nu doar dupa buletinul tatalui adoptiv, iar aia la telefon mi-au zis ca daca e adult nu e nevoie de actele adoptatorului, dar eventual sa aiba o copie, si cand colo te pun pe drumuri de cateva ori ca-ti mai trebuie si asta si aia , si de-abia certificatul va fi gata in jur de 4-5 aprilie , cine stie cat mai dureaza si buletinul, apoi prenuptialele offfff!

am intrat in panica, mai apuc sa fac cununie? sau nasc inainte?

mie mi se parea interesant sa asiste si taticii la nastere, dar am vazut niste poze de la o nastere pe internet, si sincer nu mi s-a mai parut asa de interesant, chiar eu care sunt rezistenta la sange etc mi s-a taiat, daramite barbatii care lesina inaintea noastra. vorba lui mikey acum nici daca vrea el nu-l las, nu ca vroia

am inceput sa am dureri de os sacru de 2 zile, nu prea inteleg cum o sa fie mai incolo daca deja de la 28 de saptamani de-abia ma misc, burtoiul e foarte sus si ma apasa pe stomac, dupa ce mananc cat de putin mi se taie rasuflarea, ma dor coastele de la pozitia pe scaun, seara pana adorm ma fatai o gramada sa-mi gasesc o pozitie comoda. Bebelusca sta in continuare cu picioarele in jos, si cand ma bate pot zice ca incearca sa le scoata afara

eu voi ramane acasa incepand cu 1 mai, ma gandeam atunci sa merg sa fac cumparaturile pentru bebe, desi fac ce fac si ajung la ideea "daca nasc inainte de termen?"
a propos de ramas acasa, voua v-a facut medicul vreo recomandare cam din ce saptamana sa intrerupeti serviciul?

numai bine tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna burtici,
Si sotului meu ii este teama si nu vrea sa asiste la nastere din aceleasi motive pe care le-a mentionat Mickyy. Fetele care ati nascut cu epidurala la Municipal se poate sa ne povestiti mai multe........e dureroasa anestezia asta ca am auzit ca te inteapa de cateva ori pana nimereste locul si etc de genul dar sunt convinsa ca nu e chiar asa.
Gabitzam ieri am fost la domnul doctor si printre multele intrebari cu care l-am stresat i-am spus de durerea de oase inghinala pe care o am de vreo 3 zile si care la mine e nasoala rau si mi-a zis zambind ca e normala si durerea asta. Se pare ca se deplaseaza un pic oasele sa se pregateasca pentru venirea lui bebe, zic eu.
In rest am fost tare fericita sa stiu ca burtica s-a mai ridicat un pic si ca colul este inchis foarte bine..........ba chiar bebita mea si-a permis sa-i traga domnului Radoi un picior zdravan in mana . Cu tensiunea stau mai prost 9 cu 5.. tensiune mica, de gaina lesinata

As vrea sa va intreb cat costa eco pentru trimestrul III la CMU la Iosup si daca inregistreaza pe ceva: CD, caseta (ce gen)????? Dar eco la Diagnosis tot la Iosup? E vreo diferenta de pret?

Criss si 28 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Hai ca azi sunt batuta in cap !
La echo se poate determina starea colului ????

Mie mi-ar place sa am soatza langa mine la momentul cu pricina insa , asa cum spuneati , e mai sensibil ca mine si e posibil sa-l pierd pe sub masa de operatie .Nici nu stiu daca e permis la Municipal sotului sa asiste la cezariana . Dar - cum e cu vizitele ?

Mickyyy - poate ma luminezi - e un program strict de vizita sau la libera alegere ? N-as vrea ca in prima noapte dupa operatie sa raman singura .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Dragelor, multam pentru raspunsuri.
Durerea trece cu Nospa, dar ma gandeam daca e necesar sa iau sau nu, avand in vedere ca sunt f. usoare si deci perfect suportabile.

Dureri ale oaselor in zona inghinala am de vreo 2 luni, daca nu de mai mult.
Cel mai tare ma deranjeaza cand ma misc noaptea in pat sau cand ma ridic din pozitia culcat.
Din cate mi-a spus dr-ul sunt normale.

Nefertari sigur ca se vede la eco starea colului

Maine e ultima zi de lucru !!! Abia astept sa stau acasa, dar imi veti lipsi tare mult.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput