Bebelusi de sept-oct 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

BINE V-AM REGASIT!

am scapat de febra, dar am o noua obsesie... ma bate gandul sa-i iau termometru pentru ureche...

a folosit cineva?

SANATATE pentru Stefan!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

va salut si stiu ca o sa ziceti ca sunt tuta dar vrea o reteta de supica, azi incep sa ii dau si dr a zis ca sa i le pun pe toate si sa le pasez dupa dar mi se pare cam mult dintr-o data va rog ca sunt in dubii am in calc de la servici si am uitat sa listez .

DaninaDiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

roandre hai ca am ramas datoare cu un raspuns. L-a masurat dr. si la 6 luni jumatate are 7900 greutate si lungime 71.

Angela eu nici nu pot sa ma uit la copii astia saracii iar la televizor daca este vreo stire cu copii maltratati schimb canalul. Oricum bravo pt modul in care ai luat atitudine.

Noi avem iar pofta de mincare si de cind cu ploaia asta doarme copilul aproape tot timpul.

ellen hai ca este simpatica doctora ta. Asta inseamna ca fetele vor ramine marcate ca baietii au puta si ele nu si invers pt baieti. .... sper sa nu te superi dar mi se pare hazliu.

Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, iti dai seama ca saraca femeie imi spune tot ce stie iar eu fac daca vreau. Nu e vorba de interzis, ea isi face datoria si imi spune este treaba mea daca iau in seama ce spune si ce nu. Si nu e vorba de desene ci de ce ia in mana si se joaca.

Oricum pe piata sunt foarte multe jucarii si eu consider ca este foarte important sa-i dai bebelusului sa se joace cu jucariile caracteristice varstei lui.

Eu zic ca mai bine lasam deoparte subiectul asta, eu am raspuns pentru ca au intrebat mai multe fete. Fiecare face cum crede. Nu imi place sa ma contrazic cu nimeni asa ca mai bine hai sa uitam.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mai fetelor mi-e asa de leneeee...............dar o leneeeeeeeeeeeee de ma doareeeeee!

In rest.....LA MULTI ANI bebicilor sarbatoriti azi!!!!!

LA MULTI ANI DANA !!!!!!!(pentru ieri)

Sanatate multa lui Stefan!!!

Ma duc ca urla bazucu cu 2 dintzoci!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by ellen

Aissa, iti dai seama ca saraca femeie imi spune tot ce stie iar eu fac daca vreau. Nu e vorba de interzis, ea isi face datoria si imi spune este treaba mea daca iau in seama ce spune si ce nu.

Il lasam deoparte subiectul, eu una cred ca am fost prima care te-am intrebat care e faza. Dar du-te la momentul cand ai scris despre asta si ai sa vezi. Tu cu manuta ta ai scris: ne-au fost interzise. De aici si nelamuririle noastre.

Pufy, si mie mi-e cam lene....dar vremea asta ma face sa fiu mai activa, si rea se vede treaba (pe mine ma mustra constiinta ca raspund asa dur lui Ellen, dar ma mananca si limba si nu pot sa tac). Asa ca eu am facut sarmale, acum le-am bagat la cuptor. Fata a papat si masa 2, desi fructele da si laptele ba, iar acum sunt calare pe DC.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Doamne ce mi-ati mai lipsit!!!...

s-o luam cu inceputul: multa sanatate la bebeii bolnaviori si la multe lunisoare celor sarbatoriti in ultimele zile!!!
v-am vazut pozicile noi: Doamne ce copii mari avem!!! mama lui licurici, dar esti artista la facut poze, ce m-am mai amuzat!

si apoi m-am intristat citind povestea cu bebelusul de la metrou... fara comentarii, in tara asta parca nimic nu functioneaza asa cum trebuie!

in legatura cu iaurtul: noua ni s-a recomandat iaurt simplu de la napolact, covalact sau danone, in care sa-i pun eu fructe. inca n-am inceput insa zilele astea dam startul si la iaurtel. Am inceput sa papam galbenus de ou: iami, iami ce ne-a mai placut! Si, cat de repede incepem si cu carnea de vita. Stie cineva de ce se recomanda carne de vita si nu de vitel? Ca n-am mai apucat sa-l intreb pe dr

s-a trezit alex, dar revin!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pai mie mi-a zis de PULPA DE VITEL!!!

nu stiu ce sa mai cred...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Herra, eu am termometru pentru ureche Philips si nu sunt deloc multumita. De trei ori se masoara si la bebelusi se ia in consideratie valoarea cea mai mare. Vreau sa spun ca diferentele intre cele trei masuratori sunt f mari. Uneori i-a masor si de 5 ori si daca una din valori e peste limita (beep-aie) ii masor si rectal cu termometru cu mercur.

Danina, eu la inceput i-am pus un morcovel, cate o bucatica nu prea mare de pastarnac si telina, o felioara de ceapa si un pic de dovlecel. I-am dat in prima zi pasat doar morcovelul si pastarnacul. Apoi i-am adaugat si dovlecelul. Si apoi treptat mai multe legume.

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Nimic se pare ca bb nu au mai papat supa, asa ca Dienuta mea azi v-a manca supa a la Mama .

Am vazut pozici cu Deanna si sunt impresionata bravo se vede ca sta bine in fundulet si ce sa mai zic de tinut de canapea. Noi abia am inceput sa ne chinuim sa stam in fundulet si sa ne papam piciorusele asa ca pana o sa stam si in picioruse mai e.

Pozici cu ziua Dianei avem si noi ca le-am recuperat adica mi le-au pus pe net cumnatelul, sper sa recuperez si aparatul curand.

Danina&Diana

Mergi la inceput