Bebelusi de sept-oct 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
Eu sunt trezita de la ora 5, fac pireu de morcov cu dovlecel si fiertura de orez... Stefan a facut kk si acuma noaptea, de fapt acuma pe la 5, l-am schimbat, l-am si spalat saracutul ca e rosu la fundic, si ma tot gandesc ca ma pus dracu sa-i dau lapte de la primarie! De fapt nu are diaree, doar un kk moale si des, zic eu, oricum, el nu pare deranjat de asta, nu da semne ca l-ar durea burtica, a baut acuma ceai de chimen si a mai vrut lapte, noroc ca am mai avut o masura de Similac si i l-am preparat fara Vitalact, sper ca azi primesc pachetul cu Similac, daca nu, oricum imediat il trimit pe tati sa cumpere Nan.Imi este frica sa nu faca diaree, v-am zis ca ieri a facut kk de 5 ori, e ceva nou, el nu a facut niciodata atat si mai ales noaptea! E prima data cand face noaptea de aceea sunt ingrijorata. Nu-i mai dau laptele asta, desi stiu o gramada de copii care mananca vitalact si nu au nimic.El a si vomat zilele astea, adica mai mult a regurgitat, dar dadea afara ceva fff acru, cu un miros foarte puternic de a trebuit sa spal covertura si paturile care le-a patat in masina ca se iara mirosul... Nici asa nu a mai facut...acu de cateva zile de cand ii dau laptele asta miroase in camera a lapte acru...desi pana acum niciodata nu mirosea asa...Sper sa fie de la lapte si nu de la alceva.Eu i-am mai dat si cate un pic de iaurt, simplu, si branza de vaci, dar a dat afara acrul ala si in ziua cand nu a manact asa ceva....
Acum fierb orezul, nu stiu inca daca sa ii dau sau nu, eu l-am fiert... oricum legumele i le dau, in loc de laptele de dimineatza.Imi este frica sa nu i se strice flora intestinala.I-am pus si un juma de plic de smecta in ceai....sper ca nu am facut ceva rau.....
pupici!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Angela, ingrozitor ce zici! Bietul copilas! vorba ta, ar trebui starpiti astfel de oameni!

am vazut pozicile cu Elena si Deanna frumoase foc! Mi-a placut cosuletul Deannei cu iepuras! Si cum zicea si Eliana, si eu ma minunez cat de bine sta in funduletz Deanna! E o adevarata domnisoara!Pupici la amandoua!
Eliana foarte frumos tortul!

Eu intrebam de iaurt danone pentru ca ieri a venit la mine cumnata mea cu fetita ei si mi-a adus un danone din cel micutz si mi-a zis ca si ea ii dadea fetei de pe la 7 luni, ca i la recomandat medicul.
Cat despre ciorbita, nu stiu ce sa zic... am citit undeva ca nu are rost de dat la copii, eu ma refer la apa nu la legume, ca cica nu are prea mare valoare nutritiva. Dar pentru aia cred ca se poate da daca copilul o accepta.Bine...sunt sigura ca de exemplu copilasii mai grasuni pot sa manance supica in loc de fainos de exemplu... zic si eu asa...e doar parerea mea!

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

hei fetelor unde sunte-ti??? Ma trezesc si eu intr-o dimineatza la 5 si bantui de una singura forumul???

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Ana, eu nu i-as da dovlecel daca are scaune moi pentru ca e laxativ. Sper ca totusi sa fie OK cand se trezeste. Din ce spui tu si eu cred ca e de la laptic!

Vad ca si azi e urat afara...iar nu-l scoate buni la plimbare pe licurici...stie cineva unde gasesc aparatoare de ploaie pentru carucior? Da' sa nu ma coste o caruta de bani ca probabil o sa o folosesc f putin!

Pupici la bebici!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Angela, eu am facut si cu dovlecel in baza a ce spun fetele www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45841" target="_blank">aici sper sa fie OK pentru ca deja am pasat si morcovul si dovlecelul impreuna....
Oricum, el nu are inca diaree, e doar un kk moale si atat, nu a facut ca si apa, doar mai pastos ca deobicei.

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Ana, m-am uitat la ce spui tu... vreau sa spun ca pana acum eu i-am crescut/micsorat ratia de dovlecel in functie de cum voiam eu sa fie consistenta scaunului!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ana, in primul rand si eu stiu ca dovlecelul e laxativ. Asa ca nu i-as da.
Apoi....cred ca e a 3-a oara cand stiu eu ca i-ai schimbat laptele lui Stefan. Nu e bine sa il tot schimbi asa. De regula, cand copilului ii maerge bine cu un lapte pe ala il tii. Face fiecare ce vrea, dar....e rau pentru bb. Mai ales daca i-l dai direct pe cel nou si nu il iei treptat, adica o masura din cel nou, restul din cel vechi si sa cresti tot asa cantitatea din laptele nou.
Ellen, scuza-ma, dar cred ca ce spune pediatra ta e o mare gogomanie. Pai cred ca 80% din jucarii daca nu si mai bine sunt animalute si n-am auzit pana acum de vreun copil marcat psihic ca n-are coada cat sa viseze urat. Hai sa fim serioase!
Mama lui Licurici, ai dreptate cu copilasii aia amarati. Si eu am vazut chiar saptamana trecuta in intersectia de la 13 septembrie pe fiecare latura a drumului cate un tiganus cu un puradel legat de gat si care cerseau. Din pacate sunt retele organizate, chiar vorbeam cu taximetristul ca si daca i-ai da bani, nu ar fi folosit pentru copilas, iar daca i-ai da haine sau mancare le-ar vinde....Asta e lumea in care din pacate ne invartim. Sincer, nu cred ca putem schimba curand asta...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Voi ce zice-ti ? sa-i dau mar la ora 10? ca morcovu nu mi l-a macat nu i-a placut...Eu din cate stiu, marul e bun ca poate fi pansament pentru stomac, dar nu stiu daca e valabil si la copilasi...El nu pare deranjat, nu-l doare nimic, lapte nu i-am mai dat acuma dimineatza...si imediat i se face foame...daca morcov nu vrea...pana la 13 cand mananca cu carnita de pui ce sa-i dau? Banana oare? sau mar? voi ce zice-ti?
Pupici!

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, nu este vorba de marcat pshic, nici nu s-a exprimat asa saraca femeie. Eu v-am zis pentru ca mai multe fete au intrebat acum fiecare face cum vrea.
Si eu o sa-i mai dau animalute pentru ca am prea multe. Dar sa stii ca procentul ala de 80% este mult prea mare. Si eu am ramas surprinsa cat de multe jucarii cu chip de om am gasit pe piata. Pana acum nici nu cautasem asa ceva, dar cand am cautat am gasit foarte multe si foarte dragute. Iar daca stau bine sa ma gandesc cand am fost mica aveam numai papusi in casa pentru ca alea se gaseau pe vremea respectiva.

Ana, incearca sa-i dai un mar copt cu branzica, poate vrea si ala strange la burtica.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ellen, ca sa aiba cosmaruri noaptea de la o jucarie trebuie sa-l marcheze psihic. La asta m-am referit, se subintelege. Iar tu ai spus ca ti-au fost interzise. Ceea ce e departe de a fi recomandate cele cu aspect uman. Procentul de 80% l-am dat, e clar, din burta. Dar uita-te in jur: pe haine, pe cearceafuri, pe plapumici si paturici, pe carucioare, si majoritatea mutunachilor (nu am vazut nici unul de fapt uman) sunt animale. Iar papusile la varsta asta....or fi si bebelasi mai compacti din plastic, dar cele care au mainile si picioarele de se misca sau mai iesite in relief (sper ca se intelege ce spun), au par si alte alea, eu nu le dau la fata sa-si scoata ochii sau sa inghita floace. Papusile cred ca merg un pic mai incolo. Dar, ma rog, eu sunt un umil om nu medic si se poate sa gresesc.
Ana, cred ca mai bine ii dai banana, si incearca sa ramai la un fel de lapte si renunta pe moment la branza de vaci din comert.

PS: mi se pare ca-s cam acida in dimineata asta, cred ca de la ploaie....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput