Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
chicco go iti recomand (1 milion la carrefour, mai ieftin la mica publicitate:))
mai e un model: chicco go plus pe care il poti pune si orizontal, in pozitia de tzti:))

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Gandacicule d'ala am vrut sa luam numai ca e bun pana la 9kg, cel putin asa scrie pe el, iar Tudor are deja 7kg la nici 4 luni. Ma gandesc ca poate n-o sa mai incapa in el peste putin timp, nu stiu...

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumim pentru urari si aprecieri!
Gandacelule, Bianca are 3 ani si 4 luni, asa ca mai ai putin de asteptat, dar sa stii ca obraznicia e direct proportionala cu dragalasenia si cu marimea, cel putin in cazul nostru...

Ele , eu i-am facut Biancai gauri in urechi la 1 an , cu pistolul, il dezinfecteaza inainte de a-i face , si oricum nu atinge urechea, gaura se face direct cu cercelul medicinal, care e ascutit la 1 capat.
Bianca a plans f putin , mai mult din cauza zgomotului, iar dupa 1 luna i-am inlocuit cerceii medicinali cu cei din aur. N-am avut nici o problema , asa ca recomand metoda asta. Mi se pare inumana cea cu acul, dureaza mai mult si e mai dureroasa.

Aime, ma bucur ca sunteti mai bine.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey mi-a facut-o fii-miu:mi-a vomat exact in fatza.vroiam sa ma joc cu el de-a avionul iar cand l-am inaltzat un mare jet mi-a venit pe fatza.cred ca vroia sa-mi aminteasca sa-mi mai fac si eu cate o masca

ANDREEA ma crezi ca mi-e rusine cand ma mai intreaba lumea pe strada sa le spun ca nu are implinite 5 luni?si mie mi se pare mare,si asa si este dar ce sa-i fac daca vrea sa ma suga toata ziulica,noroc cu plimbarile ca sunt in spatele caruciorului si nu ma vede,ca de altfel cand suntem in casa cum ma zareste face o gura mare si-si baga pumnisorul ca sa-mi arate ca vrea papa.nici noi nu avem programul batut in cuie dar pe la 10.30-11 i se face fomitza si atunci ii dau supitza.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Eliza,Gandacelu are dreptate:nu am auzit copil sa se imbolnaveasca din impartasit.eu am impartasit-o pe Mariuca si e bine sanatoasa!
Bits...e Ken..auzi la el!Eu ma rog de figuranta mea sa suga!Lipaie putin..si gata!
pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Hello fetele!!!!!
tot ocupata sunt da' trag cu ochiu' la ce scrieti voi aicea.
Vad ca aveti toate niste bebelusi super inteligenti si harnicurti: stau in funduletz,isi baga picioarele in gura...se rostogolesc..
Noi suntem puturosi la dea'l de astea..desi avem tentative.
In schimb sunte curiosi nevoie mare!!!
La 4 luni fara 5 zile aveam 7.150 kg..in utima luna a luat doar 400 grame
Doctorita a zis sa-i bag completare si/sau diversificare.. da eu iau Galactogil (de la MONICA ) si am destul lapte , cred.
In plus lui Darius nu-i place deloc beberonul sau cerealele. I-am luat cereale de la Milupa :Miluvit (orez si porumb)si(banane cu lapte) speciale pt 4 luni. Da' dumnealui le refuza , asa ca-i dam in continuare san.
Aime , daca nu se pun cele 2 linguri de cereale pe care le-a mancat , trece-ne cu alimentatie naturala.

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miche,si eu sunt in aceesai situatie:Mariuca a luat numai 700g in 1 luna si 3 sapt.,apoi 100g saptaman trecuta.Si mie mi s epare ca am san suficient,uneori s eumfla d elapte si dumneaei nu prea mananca,mai mult lipaie cateva gurite de lapte.Tie ce ti-a zis,care s afie cauza???Mie mi-a zis sa-i dau suc+supita,sa vad daca ia mai bine.....Nici Mariuca nu e prea incantata de sucul de mar,dar perseverez,trebuie sa-l accepte,doar nu o manca numai lapte pana la majorat.A mea ia biberonul,dar refuza apoi sanul,deci nu prea am de ales.Din cate am citit eu(poate gresesc)nu exista ca laptele s anu mai fie "bun"cum spune mama mea de exemplu.....Atunci??de ce nu mia ia in greutate asa bine?
Mariuca nu si-a descoperit inca piciorusele.Se rostogoleste pe burtica(asta e sportul preferat)dar inapoi pe spate nu mai stie,asa ca ma "chiama "mereu sa o intorc.Apoi iar pe burta..si asa toata ziua intorc BBlusul ca pe clatita!
Fetelor,din cate stiu eu nu poti introduce simultan mai multe alimente,nu?Deci saptamana asta suc,apoi supita si abia apoi cereale?????Sau pot suc si cereale in aceesi saptamana?
O zi buna

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele si Vladut al meu a inceput cu mofturi la papa...adica, mananca la 5 ore si numai daca are chef...ma cam ingrijorasem, da a luat de joi pana duminica 110 g...ceea ce e bine, da de ce nu mai mananca asa ca inainte???Sotul meu zice ca laptele are alta consistenta si ii tine mai mult de foame...oare sa fie asta? Diversificarea peste 2 saptamani, adica la 5 luni...vom vedea ce aventuri mai avem cu mofturici...Aaaaa...stiti cum mananca bine...prin somn...suge cu tarie...dar parca nici nu s-ar trezi sa manance, il trezesc eu noaptea ca mi-e mila sa stea atatea ore fara papa...

mai Bits sa-ti traiasca bolfoselul ca tare mai e frumos...si sa stii ca seamana cu tati...se va mandri tare cu frumoasa lui mamica...

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ELE - eu inca nu i-am facut gauri, dar cand am sa i le fac voi folosi ata. Si metoda cu pistolul este buna, dar gaurica pe care o face este mult prea mica si in momentul cand ii vei scoate cercelul se va infunda. Asa au patite doua dintre prietenele mele. Apoi, pentru cicatrizare trebuie sa rasucesti putin cercelul in ureche si sa-i ungi urechiusa cu alifie. Asta se fcae mai greu decat daca are ata. acuma, oricum fiecare face cum vrea, dar eu voi folosi ata si acul, fireste sterilizate, iar dupa, o voi spala cu apa si sapun, o voi sterge cu musetel si o voi unge cu Triderm. Din cand in cand voi misca atuca respectiva ca sa nu se lipeasca si sa se cicatrizeze mai usor. Nu ii fac acuma pentru ca urechiusele nu sunt destul de mari si gaura poate sa fie asimetrica sau prost facuta dupa ce va mai creste. oricum nu-i o durere care s-o marcheze asa ca o sa mai aman cateva luni.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

Intru si eu peforum o data la 100 de ani, si totusi poate se milostiveste cineva si imi raspunde. PEntru bebelusii alimentati exclusiv la san, nu incepeti diversificarea la 6 luni?! Si cum?!
PLS raspundeti-mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Paul s-a delectat cu oferta de la Cora, pe care a intors-o pe toate paginile!!!!! si acum face nani.
BITSOOOOO, frumoasa esti maica...da' fishioru' matale parca e si mai frumushel!!!!!! Superpoze!!! Abia astept sa vina caldura si sa mergem si noi la zoo!!!
ADRIANNA, cum te mai descurci???? Ce fac bebeii???
PAXELA, zau, te astept si pe la ine, cand ai mai mult timp...daca tot terci pe la mami tau!!!!!
UPS!!!! LA MULTI ANI SOTULUI TAU!!!!! Parca asa imi amintesc ca e azi!!!!!! Sa nu , daca nu e azi, sorry, oricum MULTI ANI FERICITI...IMPREUNA!!!!!!!!
Ia zi, cum sarbatoriti??????

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput