Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

cuscra sunteti bine?mai de ce nu ati facut gaurelele mai devreme sa vezi ce o sa-mi sufere nora.pupicei lui DENY.KEN s-a invatzat sa faca maimai-maimai,iar cand vede copiii vrea sa-i pape ca face o guritza mareee

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ele,Mariuca are gauri in urechi din maternitate,dar nus tiu cum le-a facut sau daca a plans,ca ma iesit sa nu o aud..dar nu puteam suporta.De ex.acum mariuca amancat la 9.30 si a adormit sugand..cum sa-i mai dau sucul???Offff,sunt ..cred ca o sa-l dau cand se trezeste.
Bits,frumoase poze!Tu etsi o frumoasa iar Ken zici ca are 8 luni..Sa traiti!
Mikimi,se pare ca nu reusesc in totalitate..ti-am zis ca-s!

[url= "http://community.webshots.com/user/andreap124"]POZE[url]
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
A facut cineva branzica de vaci pt. bebelasi? Si daca da imi ziceti cum? Mie mi-a zis ca pot face din lapte slab de la pravalie cu 8 pastile de calciu lactic la 1l.

o cana de lapte pui la fiert si cand da in clocot pui 2 pastile de ca lactic (acuma, depinde si cat e de gras laptele, amesteci si daca nu se incheaga, mai pui o pastila)

dar va recomnd ceva mai simplu si mai natural: pui o cana de lapte la incalzit (nu trebuie sa fiarba!) si storci zeama de la o jumatate de lamaie acolo si se incheaga imediat!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS
Nu stiu ce are piticul meu ca doarme 10 min si se trezeste urland (nu plangand). Il iau in bratze- se calmeaza imediat. Il adorm, il pun in patutz, 10 min somn si iarasi urlete... Si tot asa... Parca l-ar durea ceva... Sau asa plange cand face kk, dar asa?... Non stop?... Plus ca daca il tin in brate 1 ora, e linistit, dar daca il pun in patutz in 10 min Nu stiu ce poate avea. Mai ales ca azi am fost la dr si era bine!... Temperatura i-am luat-o, nu are... Am aerisit putin gandindu-ma ca e prea cald... Nimic, Acum e pe perna pe picioarele lui taica-su! Ma doare sufletul cand il aud cum urla...

tu esti calma? (in interior zic, nu la exterior, ca bebeii ne simt ca niste ingerasi ce sunt:)

oricum, sa il impratsasesti des si sa va impratasiti si voi, vei vedea o mare schimbare:)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

gandacico frumos carucior,sa-l stapaniti sanatosi!am o mare rugamine:sa ai mare mare grija cand v-a mai creste IOACHIM si va fi neastamparat in carucior,nu prea au stabilitate carucioarele astea in 3 roti.am vazut cu ochii mei cand a cazut copilul cu tot cu carucior

multam de sfat, dar sa stii ca cele cu 3 roti sunt cele mai stabile - nu stiu cum a cazut acel bebeu, eu am avut probleme numai o data, cand am "taiat" in diagonala o bordura si eram obisnuita cu 4 roti, in rest e superstabil, nici nu il pot compara cu celalat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5
Gandacelule, eu l-am impartasit pe Alex o data dupa botez si mi s-a parut tare aiurea cand i-a bagat in gurita aceeasi lingurita pe care o bagase in gura la zeci de adulti, batrani, etc. Nu dati cu rosii, poate sunt eu mai pacatoasa, dar eu nu prea l-as mai duce la impartasit.

te rog sa ma crezi ca pe ioachim il impartasim tot timpul, de cand l-am botezat si nu a avut nimic, iar ile... de 2 ani jumate, in fiecare duminica:))

aici sunt tainele lui Dzeu, e ca si cum ai spune ca Dumnezeu nu are putere si peste... microbi:))

cred ca din cauza acestor temeri ai si patit faza cu apa cu rugina, ca sa vezi ca nu il poti pazi permanent, si ca pericolul microbilor vine mai ales din alta parte, nu de la Sf. Impartasanie:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bits, e bine nora ta.
Pai si noi am vrut gauri in maternitate dar cand am vazut-o ce urechi are de mici , am zis ca sa mai amanam..iar acuma stau cu grija...ca o va durea. Ma duc si eu sa-i dau papa ca i-am pregatit sa vedem daca vrea..mar cu cereale (ca nu am biscuiti fara gluten).Pana acuma i-am dat suc de mar doar din ionatane si l-a vrut , iar de cand am luat alt fel de mere nu mai vrea, probabil sunt prea care dar mie nu mi se pare.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oauuu in sfarsit merge yupppyyyyyyyy

multumim de urari

viovio ce mai face nora mea Silviu ii trimite si deabia asteapta

am pus poze noi cu silviu si mihai a lui felis

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

roserb, ai o fata... mai mai! super biancuta ce mare arata! cand o sa creasca si ile asa mare?:))))))))))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbacel

Neatza fetelor
Help!!! Vrem sa-i cumparam marsupiu lui Tudor. Ne-am invartit tot weekendul prin oras si nu ne-am putut hotari la nici un model. Voi de care aveti? Ce model si cam cat costa?
Vremea asta ma exaspereaza maxim. Voi iesiti cu bebeii?
O zi linistita

chicco go iti recomand (1 milion la carrefour, mai ieftin la mica publicitate:))
mai e un model: chicco go plus pe care il poti pune si orizontal, in pozitia de tzti:))

Mergi la inceput