Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Roserb,la multi ani lui Mihnea,sa fie sanatos si sa se faca mare si voinic.

Paxela si Felis,pozele cu copilasii impreuna sunt superbe.

Andreap,si eu stiu ca sucul se da inainte de masa de lapte de la ora 10.Poate merge daca ii dai putin si pe urma repede biberonul,si incerci sa cresti treptat cantitatea de suc.

Nici la noi nu e un program fix,dar in general ii dau sa pape cam la 3 ore jumate – 4 ore.

Radu nu numai ca nu adoarme,dar e foarte nerabdator sa pape din linguritza,impinge capul inainte si eu trebuie sa fiu atenta sa nu se loveasca la gingie.Cand se plictiseste de linguritza incepe sa urle si atunci trebuie sa-i dau biberonul cu lapte.Am evitat sa-i pun suc sau supa la biberon,pt ca din cate am citit eu ideea e sa-i obisnuim cu linguritza.

Aime,din cate stiu eu nu e bine sa trezesti copilul noaptea ca sa-i dai sa pape.Las’ ca stie el cand are nevoie de somn si cand se trezeste de foame.Daca doarme noaptea fii multumita si asteapta sa se trezeasca dimineata cand o sa pape mai cu pofta.Tocmai asta arata ca bebe a crescut,nu mai e sugarul mititel care urla si noaptea de foame,acum are alt program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, suntem si noi pe-aici, astia mici sunt bine, mai putin alex care cam tuseste putin dar nu fiindca ar fi racit ci fiindca a baut rece(adica la temperatura din magazin)
am reusit sa citesc tot9bineinteles cu ruxi in brate) ca s-a jmecherit si nu mai sta singurica dar de scris nu prea am avut timp fiindca sunt singura cu amandoi...mama e plecata la tzara si deh...m-am invatzat prost si nu prea ma descurc cu amandoi spre rusinea mea.
elean75 e cam tarzior la 6 luni...prin carti asa scrie dar eu zic ca la 4,5 luni sau 5 luni deja poti sa incepi sa-i dai niste suculetz de morcov sau mar la ora 10...
va pup sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

MIRIA CRISTINA, JASMINE, GANDACEL va multumesc mult pt. raspuns. JASMINE exact asa mi-a zis si mie medicul sa fac branzica, acum daca am auzit inca o opinie la fel sunt taaaare fericita. Cred ca voi face si eu doar din 1/2l la inceput. Mie mi-a recomandat o diversificare mai fortata pt. Tudor care are dematita atopica...iti dai seama ca la fel va papa si Bianca. M-a linistit extrem de mult ce mi-ai zis ca se urmareste doar extragerea calciului din lapte si nu grasimea, asa m-am gandit si eu dar nu eram 100% sigura, asta pt. ca Tudor se pare ca are o reactie alergica la laptic. Auzi dar nu e cam devreme pt. brocoli? Am citit undeva ca legumele verzi e bine sa le manance mai tarziu...dar uite ca nu mai tin minte de ce!
GANDACEL e suuuuuperb caruciorul. Trebuie sa caut si eu pt.gemenei unul mai aerisit pt. la vara

Voi cum dati sucul? Cu lingurita? Ce eu il pun in biberon...la 2 ma apuca plansul pana le dau cu lingurita. Si la fel si supa. Oare o fi bine?

ROSERB e dulcica foc Bianca cu noul look. Si Mihnea e un grasunel! Nu mi-a zis sigur ca ar fi la lapte pt ca si NAN HA are proteine ca si laptele de vaca...incercam.
ANDREAP eu le dau suculetul dupa ora 10-11 uneori si mai tarziu, dar nu dupa ora 15
ONITZA noi suntem bine, galagiosi, nervosi chiar uneori...ne descurcam. Dar Paul cum e? Cand pui si tu niste poze noi, e nerabdatoare Bianca

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Jasmine, da nu e bine sa-l trezesti, dar de fapt el suge dormind...am sa incerc sa-l las fara sa-i mai dau noaptea.
Astazi de ex a mancat la 7 dimineta si acum la 1.30, da acum asa alintat...cum mi-a descoperit fata a inceput sa rada si sa gangure si auitat de mancare...se poate sa fie si de la faptul ca bea mult ceai, toate medicamentele pe care i le dau i le pun in biberon cu ceai...o sa vedem la cantarul de joi...el care era asa un copil nemofturos...sper sa nu vrea intarcat!!!!!

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by bumbacel

quote:
Originally posted by gandacelu
chicco go iti recomand (1 milion la carrefour, mai ieftin la mica publicitate:))
mai e un model: chicco go plus pe care il poti pune si orizontal, in pozitia de tzti:))

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Gandacicule d'ala am vrut sa luam numai ca e bun pana la 9kg, cel putin asa scrie pe el, iar Tudor are deja 7kg la nici 4 luni. Ma gandesc ca poate n-o sa mai incapa in el peste putin timp, nu stiu...

lol pai chiar voiam sa-ti spun ca e cam tarziu sa ii iei acuma marsupiu, ala trebuia de la prima luna... chestia e ca acuma nu o sa mai ia asa mult in greutate, dar nu exista marsupiu pe care sa il poti tine la un copil peste 9kg, pe mine ma darama si acuma la 7 kile
asa ca... ia un rucsacel ca noi, are la chicco unele superfaine:)

fetele, si io am impresia ca nu mai am lapte, dar apoi mi-am dat seama ca sunt cu gandurile aiurea, in loc sa ma gandesc la copil cand alaptez, si am vazut deja o imbuntatire fumusica... nu va speriati, pana la 2-3 luni au luat mult in greutate, acuma o sa ia doar 4-500g pe luna, e ok!

bits, ce am ras cand am citit ce ai patit, am patit si eu la fel, numa ca cu saliva si tot m-am gandit ca a fost naspa... da la tine a fost mega-naspa

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA, PAUL e la fel de mofturos cum il stii, mai nou s-a smecherit...numai in brate vrea, dar nu-i fac jocul!!
Poze punem mai greu..din cauza ca Mihai numai la sv. le poate scana, si din pacate nu i se permite sa le scaneze singur, desi se pricepe , ci terbuie sa stea dupa cineva de acolo...si...e mai greu!!! De aceea noi punem poze mai greu!!!
Te pupic.

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele, noi inca mai traim...
si noi, ca si Tudor al Adrianei avem cred eu alergie la lapte sau mai stiu eu ce..
cert e ca vrea tot timpul sa se scarpine si mai nou, nu prea mai doarme noaptea si uite-ma chiauna de somn..Tot timpul stau sa-i pazessc manutzele..

se vede treaba ca nu mai tin pasul cu voi, chiar si cu sotzu in concediu tot nu reusesc sa va mai citesc ...

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
lol pai chiar voiam sa-ti spun ca e cam tarziu sa ii iei acuma marsupiu, ala trebuia de la prima luna... chestia e ca acuma nu o sa mai ia asa mult in greutate, dar nu exista marsupiu pe care sa il poti tine la un copil peste 9kg, pe mine ma darama si acuma la 7 kile
asa ca... ia un rucsacel ca noi, are la chicco unele superfaine:)

Gandacelule, ce fel de rucsacel mama? D'ala cum avea Sabina intr-o poza? Am intrat pe www.chicco.ro si n-am vazut nimic asemanator. Lumineaza-ma!!!!

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ad_rianna,zice-se ca e bine sa le dai cu linguritza (daca accepta) ca sa se obisnuiasca,dar in cazul tau….nu stiu cata rabdare ar trebui sa ai ca sa le dai la amandoi cu linguritza.Chiar,cum faci tu cu masa,au program decalat,sau cum?Ca n-ai cum sa le dai simultan,daca esti singura cu ei.

Nu stiu daca e prea devreme pt broccoli,stiu ca are o gramada de vitamine si alte alea.Oricum mie pediatra mia- zis sa-i pun la supa tot ce o sa apara verde : salata,loboda,stevie,patrunjel,cate putin din fiecare.O sa incerc.Deocamdata mai stau cateva zile si vreau sa-i pun un pic de cartof.

Ma intrebam daca cerealele cu orez nu-l constipa,dar aseara i-am dat a treia oara si vad ca face kk OK,adica nici moale nici tare,si face zilnic.Am incercat si cu Bebelac porumb dar nu i-a placut deloc,a tras de 2-3 ori si a inceput sa urle.Cand am schimbat si i-am pus Milupa orez a papat tot.Eu deocamdata am luat cereale simple,fara gust de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
MIKI mi-a zis medicul sa nu ii prea dau mancare din borcanase doar cand mergem de acasa, atunci da sunt foarte bune. Nu mi-a zis ca ar fi alergic la lapte, cica inca nu e alergic e doar o reactie alergica care o poate face de la lapte sau de la o gramada de alti factori, dar laptele e cel mai probabil.

asa imi zic si mie dermatologii-alergologii..

quote:
Originally posted by ad_rianna
Voi ati auzit de lapte ALFAREI ( ceva de genul asta ) de la Nestle???

asta e lapte din soia?

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput