Copilasi din Aprilie 2003 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
vlada spune:
Noi am fost azi la Babyexpo, dar ceea ce cautam, un carut sport, nu am gasit convenabil..in schimb i-am luat cuburi cu 6 poze, ferma, de care e super incantat..asa ca de acum cteva zile cam stiti ce facem...
Si mai nou am luat si 2 filme Maria Mirabela si Dumbrava minunata , de care nu ne mai saturam....
Si am fost si la Snagov, asa ca avem beteriile incarcate pt toata saptamana....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Neata !
De saptamana asta ma apuc si eu de faimoasa curatenie...numai ca tare greu mai e cu Vlad, care vrea sa ma ajute si din exces de zel..mai rau ma incurca..trebuie sa fac acelasi lucru de cateva ori, ca el mereu il mai retuseaza...
Cat despre Iepuras..la noi aduce haine si oua de cioco + figurine iepuras din cioco...cred ca fara jucarii...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
La hainute m-am gandit si eu,caci a crescut piticania si nu-i mai vine nimic,dar vezi tu,BUCURIA mare este tot la jucarii,asa ca va fi musai sa-i cumpar ceva in acest domeniu.
Cu Rebecca scap repede caci ea fiind domnisoara isi doreste costumase si rochite.
Oua si dulciuri din belsug,dar INCA mai astept sugesti.
vlada spune:
Pai eu asa stiam ca e traditia ca Iepurasul sa aduca hainute si ciocolata...nu ca nu i-as lua mereu si jucarii, ca nici nu mai am unde sa le tin...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
LA MULTI ANI! zanutei DELIA,sa cresti mare,sa fii sanatoasa,sa ai mult noroc in viata si numai bine iti dorim!
lilib72 spune:
LA MULTI ANI BIANCA, DELIA! sa cresteti mari si frumoase
Daria este bine i-a trecut burtica, acum ma ajuta la curatenie...
in week-end noi am fost la tara ne-am simtit bine, daria a fost cea mai fericita pt. ca a avut cu cine se juca, s-au strans la bunica in curte toti copilasii vecinilor, a fost tragedie cand am plecat vroia sa ramana la "mamaie in paca" =la mamaie in parc;
De Pasti cumparam hainute si iepurasi + oua de ciocolata;
Va doresc numai bine.
acvi spune:
Mai Andreea,mi-ai dat emotii..vad subiect"sint gravida si ma ingrijesc"...cind am vazut autorul..ups..am intrat rapid sa citesc marele anunt..dar..nimic..mai astept.
Lili ma bucur ca Daria a scapat de probleme..si ca ai ajutor de nadejde.
Si pe mine Alex ma ajuta foarte mult,ii placa sa-i dau de lucru ,il pun sa stearga usile la dulapurile din bucatarie cit spal eu vasele si o face cu atita patos..mama..cind creste eu o sa somez.Nu stiu ce sa ma fac cu el fetelor..ma musca ..e ceva de groaza am bratele toate cu vinatai,ieri m-a muscat de fata..mai grav e ca incepe sa muste si alte persoane..ieri fugea dupa verisorul lui de 6 ani sa-l muste..nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu-i bine..l-am certat,i-am dat si o palmuta(cu mare mila)..nimic.
De Pasti..vreau sa-i cumpar citeva hainute de strada..ca cele de anul trecut nu mai sint de actualitate..si dulciuri.
Gabi si Alex.
Pico spune:
La multi ani Delia!
Acvi sa stii ca si pe mine m-a pacalit Andreea.Am intrat si io rpd,rpd.Chiar ma gandeam ca sunt in urma cu stirile.
Dragelor,astazi am fost la eco si mi-a dat dr o poza color cu bb.Se vede f. bine.Are 2cm si totul e ok.Eu trebuie sa iau in continuare Ultrogestan.Asta e....
In cazul meu curatenia de Paste mai asteapta pana la anul.Abia sunt in stare sa fac ceva papa.
Cat despre Iepuras, Ioana va primi oua de cioco si probabil o jucarie
Vasi spor la treaba harnicutzelor.
P.S. Imi pare asa rau ca nu pot pune poza cu bb 2
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
vlada spune:
Ce dragute sunteti fetelor...inca nu e momentul, dar ma pregatesc..se vede, nu?! Se va produce cam prin iulie, sa speram, si veti fi printre primele care veti afla ! Pupici ca v-ati gandit la mine....
Andreea si Vlad
Iubirea mea