Copilasi din Aprilie 2003 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
vlada spune:
Tuchi felicitari !!! Bine ai venit pe lume Medea !
Ce coincidenta extraordinara...dar ai nascut natural sau asa ai ales tu ? Si spune-ne te rog, cand ai timp, cum reactioneaza Dragos...
Pupici la bebici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
FELICITARI TUCHI!!!!!! URA! URA! dar ce coincidenta.
Sa va traiasca printesa,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii,iar pentru tine refacere rapida.
Abia astept sa ne spui cum a fost si cum arata zana???
Ce frumos cadou pentru Dragos,taman de ziua lui!a intrebat de BARZA?
lilib72 spune:
Felicitari Tuchi! sa-ti traiasca printesa si printul, bineinteles; te mai asteptam cu vesti, Dragos cum se comporta?
Daria are diaree, azi noapte a facut de doua ori, n-a mai avut niciodata asa, dupa amiaza merg la dr., dar spuneti-mi va rog voi cum tratati copilasii cand au asa ceva, ce le dati? multumesc, sunt putin speriata.
acvi spune:
Lili,multa sanatate Dariei!!Pt diaree dr lui Alex mi-a recomandat mereu mucilagiu de orez,ceai de menta neindulcit,fara lapte 1-2 zile, si pentru rehidratare smecta.
Gabi.
Pico spune:
Draga Tuchi, sa-ti traiasca bebelina si flacaul.Asteptam mai multe amanunte.
Dragelor,mie mi-e tot timpul.M-am saturat.Nu sunt in stare de nimic.uff...abia astept sa treaca perioada asta.Stiti, stateam si ma gandeam oare cum puteau femeile sa faca 10-13 copii avand si gospodarie,animale etc......Eu sunt vai de capul meu.
La multi ani,pt toti copilasii care si-au serbat a 2 a aniversare!La multi ani Bianca!
Va pup
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
vlada spune:
Hai Raluca, fruntea sus ca o sa treaca toate...
Eu habar n-am pt. diaree, ca n-am avut probleme...parca Smecta era...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
LA MULTI ANI!Bianca,sa fi sanatoasa,sa cresti mare si toate visele sa se implineasca.
PETRECERE FRUMOASA!
vlada spune:
O duminica placuta tuturor ! E o zi f frumoasa...parca de un gratar...
Mai merge cineva la Babyexpo ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
La Baby Expo nu m-am dus,caci gasca mea a vrut cu rolele in parc asa ca ne-am facut w-e in Herastrau si am lasat gratarul pe w-e viitor cand sunt FLORIILE,asa ca printre picaturi mi-am mai rezolvat din marea curatenie!
Afara a fost o vreme super iar in Herastrau nu ma m-ai satur sa privesc florile,este o adevarata"betie"de culori si un miros......
Azi am stat 4 ore si Axel nu se dadea dus din parc.
Va pupacim si va dorim o saptamana buna!
Apropo, ce le aduce IEPURASUL copiilor????