Copilasi din Aprilie 2003 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
vlada spune:
Neata !
Desi la ce vreme e afara ... imi vine sa innebunesc... ce activitati mai aveti cu puiutii vostri cand trebuie sa stati numai in casa ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Draga Diana sa-ti traiasca baiatul,ca e flacau mare,sa fie sanatos,sa va aduca numai bucurii si numai bine va dorim.
LA MULTI ANI! si PETRECERE FRUMOASA!
Eu nu prea mai aapuc sa intru asa de des pe cat mi-as dori,mai ales ca printre picaturi trebuie sa fac si curatenia de Paste,dar sper sa ma eliberez cat de curand.
Voi cum faceti fata cu servici,curatenie,copil???
acvi spune:
LA MULTI ANI,DAVID!!
Sa ai o aniversare frumoasa,cu multe cadouri !!
Diana ,inteleg foooarte bine prin ce treci.Eu din nefericire nici nu am avut unde sa ma intorc la servici, mi-e asa de greu sa ma apuc serios de cautat un servici!!Caut tot felul de motive,scuze..si am inceput sa traiesc mai intens timpul petrecut cu Alex..mai ales trezitul linga el ,hirjoneala de dimineata..parca pina acum nu am vazut fericirea acestor clipe!!
Fetelor,copilul meu duce o campanie de deculturalizarecu mine:nu ma lasa sa ma uit la TV cum vede ca il deschid,sare ca ars si-l inchide cica "face nani"...si uite asa nici stirile nu pot sa le vad..ca de desenenici ,nu mai spun!!Si cind vine tati ne duce in dormitor unde ..inca..nu avem TV si ii place sa ne auda vorbind(despre viitorul lui)iar el se joaca singurel!!
Si acum tb neaparat sa-l laud:baiatul mamii,ieri i-am dat pt prima oara bani de buzunar cind a iesit cu soacra mea la plimbare si ..a investit cu succes ,banii ..a luat un loz la 15.000 si a cistigat 500.000 .Ce ziceti ,sa ma risc sa-i dau toate economiile noastre,poate..ii investeste cu mai mult folos??
Pupici dulci..si o zi super!!
Gabi si Alex.
vlada spune:
La multi ani fericiti David !!!
Bendis - sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Bravo Alex !!! Asta da investitor priceput...sa vezi ce speculatii o sa faca la bursa...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
andreea-ana spune:
La multi ani David
Andreea si Anaïs (2 ani pe 26.04)
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604
lilib72 spune:
LA MULTI ANI ARMAND, ALEX, DAVID! multa sanatate si bucurii, o viata frumoasa plina de succese!
Felicitari Alex pt. castig, sa fie si alta data!
Raluca sanatate, ai grija de tine;
Andree nu vrei sa incercam sa ne incuscrim? pt. ca Daria s-a indragostit de Vladut cum vede ca intru pe forum cere pe "Dutu" i-am aratat si alti baietei pe forum, se uita dar tot pe "dutu" il vrea.
Eu am deocamdata program lejer la serviciu (colaborare)asa ca m-am apucat de curatenie si pot sta mai mult cu Daria.
Va doresc spor la treaba celor care v-ati apucat de curatenie.
http://community.webshots.com/user/lilib72
tuchi spune:
Am intrat pt 5 min cit sa citesc ce mai faceti sa va dau vestea si o sterg!
Am nascut pe 3.04. la 18.15 o Medea de 3.700 kg si 58 m.
Sintem bine amindoua, eu ce ma stresez mai mult desi n-ar tb. Din pacate Dragos e nitel racit si tare am emotii dar sper sa treaca totul bine. Promitem vesti cit de curind apuc sa adun din casa si sa ies din starea asta de fibrilatie continua.
Cel putin acum pot sa va citesc. Va si o primavara frumoasa si vesela va dorim pina mai apuc eu sa scriu.
acvi spune:
FELICITARI ,DRAGA TUCHI!!
Ce coincidenta fericita!!Te-ai scos cu aniversarile :doua dintr-un foc!!Si i-ai facut si cel mai frumos cadou lui Dragos la cei doi anisori!!
Asteptam in continuare vesti..crestere usoara!!
Va pupacim cu drag,Gabi si Alex.
vlada spune:
Lilib ma faci sa ..un asa compliment de la o domnisoara asa frumoasa... sigur ca vrem !!!
Andreea si Vlad
Iubirea mea