Copilasi din Aprilie 2003 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Raluca - sa ai mare grija de tine ! Las-o incolo de curatenie... cred ca e asa emotionant, abia astept, cred ca abia acum te bucuri cu adevarat de sarcina ( asa a fost la mine, la prima eram cam stresata, dar acum abia astept...)

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Si la noi e nenorocire cu curatenie cu Vlad..sa vedeti ce ne cearta cand mai lasam papucii aruncati sau vreun tricou... Chiar radeam si ziceam cu cine seamana , ca nici unul dintre noi nu e maniac cu curatenia ca el...
Noapte buna !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

La multi ani Bianca !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

La multi ani Bianca , sanatate bucurii si fericire

Andreea si Anaïs (2 ani pe 26.04)
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Tuchi, sa-ti traiasca bebelina!

La multi ani Delia!La multi ani Bianca!

Pana la urma a fost cineva la Baby Expo? eu am fost dezamagita de cea din sept asa ca am preferat sa mergem in parc.
Am auzit ca acest sf de saptamna va fi vreme urata asa ca planuim vizite.
stiti ce apucaturi are Ilinca? imi arunca pe aragaz jucariile.sau pandeste un geam deschis si hop cu jucaria afara. apoi mandra nevoie mare spune ca jucaria este pe aragaz ,are buba si trebuie dusa la dr.desi am dojenit-o si chiar i-am dat usor la funduletz , nu s-a invat minte. percepe ca pe o joaca.

pupici!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

Noi am fost la BabyExpo...mi s-a parut mai bine organizat si oferta mult mai variata de produse...parca si preturile ceva mai mici, dar nu semnificativ...
Sper sa nu fie asa cu vremea...ca abia asteptam o iesire...
Nu cred ca e bine sa o lasi asa pe Ilinca, incearca sa-i explici ca se poate arde la aragaz..si nici aruncatul pe geam nu e mai sanatos...
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Am comis o regretabila eroare (ce sa fac, ma ramolesc de tot cu virsta) mai mult sau mai putin din inertie: medea e nascuta pe 10.04 dar obisnuinta si viteza de a scrie .......
Scuze pt confuzie!

Medea e o cumintica si ma lasa sa mai fac si cite putina treaba si eu sint muuuult mai calma. Toti spun ca va fi mai usor acum cu doi sau la al doilea si sper/si ma rog sa aiba dreptate. Cu dragos am mai mult de lucru seara decit ziua cu medea, atita munca de lamurire si atita pacalire trebuie ....
Avem si noi unele obsesii: desenele de ex. Se termina numai cu plins si urlete. Mare pacoste. De aici i se trage cred si frecatul la ochi pina se irita desi asta se mai intimpla si la trezirea din somn, miine mergem la dr. Am inceput si operatiunea "fara scutec" in colaborare directa cu tanti de la gradi. sa vedem cit ne ia.
A invatat o poezie intreaga pe care o spune fara cuvintele de legatura cam asa:avion..motor/ ia-ma ...mine...zbor/ ..fac .. aviator (cu stilcirile aferente).Ieri am descoperit ca stie sa deschida singur usa la balcon si mi-a stat inima in loc (noi stam la 5) asa ca simbata cumparam sigurante la usa si la geamuri.
Abia astept sa ne mai creasca nitel medea (adica sa stea mai in fundic sa se uite in jur) sa ma ocup mai mult de dragos ca e ca un burete, daca vede odata ceva ce il intereseaza e ca si invatat. E un mic burete.

De Pasti am luat deja hainute noi ca nu avem pe sezon si dragos va merge cu tata la udat la fete asa ca trebuie sa fie f prezentabil. Plus dulciuri desigur.

E cam asa stam noi. Va uram la toate spor in ce faceti, pt viitoarele mamicute sanatate si liniste in suflet, si la sarbatoriti.

la toate lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

LA MULTI ANI! Biencuta,sa cresti mare,sa fi sanatoasa,mult noroc in viata si sa aduci numai bucurii parintilor.

Si eu sper sa fie vreme frumoasa in w-e ca iar vrea sa ies din Bucuresti,asa mai fac si eu o pauza la curatenie.

Ce frumos"se duc barbatii la stropit"imi aduc aminte de a mea copilarie si sarbatorile petrecute in ardeal,of de vremuri frumoase,abia astept sa mai creasca putin Axel si vom merge acolo(in SM) de sarbatori,imi doresc de mult acest lucru,dar cu siguranta ca mai trebuie sa am putintica rabdare.

Cam nasoala povestea cu aragajul si jucariile,eu una cred ca as pune mereu capacul la aragaj,ca sa stau linistita atunci cand ies din bucatarie,SAU(dar nu vreau sa sperii copilul!)as lasa un ochi aprins,ca cada,ca din greseala o jucarie care nu prea are mare importanta si sa arda putin,o duc repede la jetul de apa si termin operatiunea,DAR jucaria este un pic distrusa.
I-as explica ca a facut BUBA si ca NIMIC nu o mai poate repara!

Nu prea stiu ca sa-ti spun caci nu am trecut prin asa ceva!

Va doresc un w-e cat mai placut si PETRECERE FRUMOASA de FLORICELE!

Mergi la inceput

La multi ani Nathalie ! Sa fii fericita si sa ai parte de tot binele din lume !!!
Saso - sa-ti traiasca !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Se pare ca nu vom avea parte de un weekend cu vreme frumoasa. Si eu imi doream sa plecam la padure sau la Snagov....
Asta e , ne facem si noi program de vizite...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput