Mamici de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Lucas,. felicitari pt. energia pe acre o ai la colindat magazine.
N-am fost niciodata asa, iar acum nici atat nu mai pot.

Succes la dr. Si mie mi-a aparut ceva, niste pete care-mi apar din cand in cand de vreo 10 ani (cica de la mersul la strand/piscina/etc) si pe care le tratam cu diverse creme care acum sunt interzise. Uneori trec de la sine fara nimic.
Asa ca am renuntat sa dau cu creme.
Sa-mi zici si mie ce-ti spune dr-ul si poate imi fac si eu viteza sa merg la dermato cand intru in concediu.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

fetelor multumesc mult!
Simona, era pliabil?
Lucas si Sim am vazut si eu la Carrefour acum cateva saptamani ......
Ideea e ca am sa le studiez si sa vad diferenta in sensul in care unul ar avea rezistenta sau alte calitati mai ceva ca celalat si tinand seama de faptul ca unul e aproape dublu la pret.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Da, era pliabil si avea si gentutza.
La pret nu m-am uitat si nici nu stiu ce marca este.

Am mai vazut un patut pliant, parca mai frumos, mai mare si mai rezistent la Miniblue, care costa cca 4.5- 5 mil, dar nu mai stiu nici la asta marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Buna , voi aveti chef de treaba? Ca eu nu am nici un pic de chef. De azi de dimineata incerc sa imi vina chefu, ca vorba ceea mai am doar o saptamana, si nimic nu-mi iese.E de la primavara, de la bebe, sau is eu foarte putoare?
In alta ordine de idei, nu e verificat, am auzit de la colegi cu bebeutzi proaspeti, cum ca nu se merita sa luam din magazine ci sa dam o fuga la europa sau niro si cica st aceleasi chestii, numa ca mullt mai ieftine. Eu daca ma duc,va spun.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Simona asta e pe site la cora la sectiunea textile daca vrei sa il vezi
auzi la textile:)))))
Mihaela cred ca toate avem lenea asta in noi. Pe langa primavara asta noi avem si burtici, e normal sa nu mai avem chef de nimic.
Adica de stat la munca:)))) Incepem sa ne apropiem si noi de ultima suta de metri si nu mai avem rabdare, suntem mai greute.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Eu inca nu o sa dau iama prin magazine, cat despre Niro sau Europa, pai de abia suport sa stau in marketu' din coltu strazii dar-mite sa stau in vanzoleala aia, cred ca as lesin in minutul 1.
Cat despre lene, pai mamaruta, si eu sunt la fel, cred ca e astenia de primavara, oare om avea voie sa luam magne b6?
Poate in apropierea Pastelui or sa inceapa sa bage oferte la magazine ca asa se practica si atunci ar fii o idee buna sa dam o fuga prin magazine......
Eu insa nu mai suport sa mai stau la birou, deja calculatorul meu face un zgomot de avion care decoleaza in timp ce face cafea si rascheteaza parchetul...am niste migrene groaznice, si seful meu imi spune ca nu e chiar asa rau, dar pe bune e groaznic, 10 ore in zgomotul asta infernal sunt mai mult decat un cosmar
Cine altcineva isi mai ia concediu prenatal din saptamana 31- 32? Ca pe mine deja au inceput sa ma incolteasca remuscarile...

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Cloreta vorbim despre acelasi patut din oferta, dar eu tocmai iti spusesem ca l-am si vazut in natura.

Mamaruta si eu am auzit ca in Europa si in zona s-ar gasi cam tot ce e in magazinele din oras, mult mai ieftin, dar acolo e o aglomeratie si o nebunie de nedescris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Valeu, sa ne frecam de coate cu toti chinezii si coloratii pe acolo?? Nici daca n-as fi gravida cred ca nu m-as duce acolo.

Sa vedeti ce aglomeratie o sa fie si la Baby Expo, dar acolo musai trebuie sa ma duc!

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Si eu o sa vin la Baby Expo...poate chiar o sa imi conving sotul sa si cumparam ceva

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Simona mercic mumos. Eu le zdruncin cand ma duc prin magazine, sa vad cat sunt de stabile, le studiez peste tot, mai am sa ma urc intr-unul :)))))))))
Europa? No way!!!! Balamuc de nedescris si in plus stiu ca acolo te duci cu noaptea in cap. Parca am auzit ca s-a mai remediat situatia dar aia inchideau pravaliile la 11-12 de frica controalelor.

Mergi la inceput