Mamici de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
Cloreta spune:
Simona, adica sa cer un salariu bonus? :)))))))))
Mi-e si jena sa ii spun sefului meu asa ceva, asta vara mi-a dat bani sa imi fac ochelari.
Si cred ca imi va da si banutzii pt bebe inainte sa vina de la asigurarile sociale, am inteles ca dureaza cel putin doua luni pana se regleaza situatia. Asa ca mi-a zis sa nu imi fac griji ca ne descurcam noi cumva.
De concedii nu imi fac probleme, iau cand vreau si trebuie.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
gabitzam spune:
Simona, n-am intrebat la personal, pentru ca la noi toate astea si inca ceva in plus, noi le avem prevazute in contractul colectiv de munca la nivel de intreprindere pentru 2005-2006 ( si bonusul de un salariu, si compensarile, si programul de lucru). Eu lucrez intr-o regie autonoma.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
sim76 spune:
Luluku, restrictiile sunt la dulciuri, si orice e cu zahar,paine alba,paste, orez, cartofi...si unele fructe..nici sucuri de fructe nu avem voie...
cantitatile sunt ok, de bun simt, adica nu tre sa exageram, e totusi ok,pe bune, adica la inceput mi-a picat tavanul in cap cand am auzit ca tre sa tin dieta, dar te obisnuiesti, intr-adevar asta cu intepaturile e cam aiurea, ca pe mine au inceput sa ma doara buricele degetelor ...
simona
Cloreta spune:
Voi ati optat vreuna pentru patut tarc nu cel de lemn?
Am vazut pe site-ul de la cora un patut dotat cu masa de infasat si carusel cu jucarii si pretul e mult mai mic decat ce am vazut pe piata pana acum.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
simonaeus spune:
Eu lucrez intr-o firma privata mica, iar noi nu avem contract colectiv .
Si patronul meu e f. de treaba, imi pot lua libere cate vreau, dar cand vine vorba de bonusuri sta f. prost.
Salariul e decent, dar prima nu am luat nici de sarbatori.
Se face doar petrecere de Craciun la restaurant impreuna cu familia.
Si oricum ar fi fost, daca e dreptul meu, de ce sa nu cer?
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Luluku spune:
ok, partea cu painea, zaharul ,orezul, pastele, o inteleg, sipoate suint interzise si bananenele sistrugurii datorita continutului mare de zahar, dar cu sucurile de fructe ce au, frate? parca ar fii regimul montignac, mai putine fructe si chestii car econtin amidon si fainuri rafinate...si in rest cam de toate dar fara grasime.....
sunt curioasa sa vad cum stau eu cu analizele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
simonaeus spune:
Cloreta, eu eram convinsa sa cumpar patut rabatabil/tarc, dar s-a oferit o prietena sa-mi dea patut de lemn, fiindca bebele ei de 1 an si 4 luni n-a vrut sa doarma in el.
Oricum voi lua pe viitor unul fiindca e util in concedii .
Sa stii ca chiar l-am vazut pe cel de la Cora si e tare dragut.
Are doua nivele, are stelute agatate, masa de infasat si salteaua are niste bari de lemn pe spate ca sa nu se lase.
Am cateva prietene cu copii mai mari de un an care au folosit asa ceva si sunt multumite.
Una dintre ele a mai cumparat o saltea in plus, fiindca e cam anemica cea din dotarea initiala.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
sim76 spune:
pai asa m-am intrebat si eu, daca pot sa mananc portocale, de ce nu pot sa beau si suc de portocale naturel, explicatia este,ca, o portocala-doua e ok, dar intr-un pahar de suc intra cred vreo 5 portocale, si depasim limita de fructe pe zi ...
pot sa beau suc de portocale dintr-o portocala de ex, cred ca ar acoperi fundul paharului...:)
cloreta parca tu intrebai de patut pliant, eu am luat de ex, graco, ca sunt fan firma asta...si e super ok, noi o sa ne si mutam pe alte continente, si normal ca mi-este ft practic sa il strang si sa il iau cu noi, ca se pune intr-o geanta ca sa ii zic asa, e destul de chitit ce sa mai, ma rog, pe mine ma interesa mai mult cat e de mic strans, nu desfacut..:) dar este mai mult decat suficient, numai ca trebuie sa iei de ala la care mai tarziu poti sa-i cobori salteaua jos, si sa il folosesti si ca tarc de joaca...
Simona
lucas spune:
Cloreta eu am otat ptr. patut tarc. si eu am vazut la carefour o oferta foarte buna. patut Graco 5 mil.(cu "chestie" de aia de infasat) si niste jucarioare. arata f. bine. si este la un pret f. bun. amintrat pe site-ul Graco si acelasi patut era la 7 mil.
eu m-am apucat ede marketing prin magazine. azi am aflat de magazinul de pe Dacia, cica e mare, ma duc sa vad preturi.
daca vreti miine va spun ce am gasit.
Restul Chicco(ateneul Roman) vazut, Adorama - vazut, un magazin pe Vacaresti - vazut, Unirea, Bucur, Cocor - vazut, Victoria - vazut (aici mai nimic, Titan. Nu va speriati, da eu pina cumpar ceva trebuie sa vad "n"spe mii de magazine.aaa sa nu uit magazinele
Mini blu.
Gabitzam, stai linistita eu am bocit 2 zile, si duminica si luni.
m-am certat cu unii si altii, printre care si maica-mea.
acuma va las ca ma duc la doctor. la dermatologie, nu am fost in viata mea, dar am niste pete si vreau sa vad de la ce sunt. si de data asta ginecologul a fost de acord cu mine.
gabitzam spune:
Lucas, in magazinul de pe Dacia, se cheama "Happy Baby", am fost in weekend. Au preturi extrem de mari. Acelasi magazin il gasesti si in Prisma, desfasurat pe un spatiu mai mare.
Eu eram convinsa initial ca voi lua patut mobil/pliant. Chiar gasisem si modelul, de la Hauck. Dar ieri m-am hotarit pina la urma pentru unul de lemn, l-am ochit la Barza. Sper sa nu ma razgindesc iar
. Nu stiu daca sa astept Baby expo pentru a-l cumpara, sau sa-l iau acum...
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05