Mamici de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Da,da,da - vad ca se intinde lenea peste noi ! Abia ma mai dau jos din pat sa ajung la serviciu - parca nu mai am nici o motivatie !

Margott -nu mi se pare ca ai burta mica . Cat despre poza de la Dunare - poti sa faci 10000......... da' sa si miroasa asa ca pe inserat .

Vreau si eu acasa sa lenevesc , sa-mi alint bblusha , sa citesc , sa-mi plimb odrasla mare prin parc .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Neata pe la pranz!

Gabitza,ce e cu tine? Plangi? Asta cred ca e astenia de primavara ca doar ne-au trecut crizele sde gravidute nu?:)
Mai avem putin si intram in prenatale pe rand.
Vad ca va aprovizionati nu gluma......... eu nu am cumparat nimic:(

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

fetelor am gasit eu intre timp ce e cu acest contract colectiv.
cititi si voi si intrebati la personal ce si cum.
eu voi face la fel.

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_2220/Contract/colectiv/de/munca.html

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Aoleu , Crissu, ma apuca deprimarea, pai nu vreau sa se intample asa ceva, adica pe langa vergeturi sa mai tarasc dupa mine si niste piei...adicA adio decolteu de orice fel, o sa fiu incheiata pana in gat/////oooooooooooffffff, nimeni nu mi-a zis ca o sa am astfel de surprize, dar am gasit un site al unui beauty center care promite multe chestii interesante, printre altele si lifting ptr sani, si zau ca o sa ma duc la sala...pai, se poate ....chestiile astea strica toata placerea de a fi mamica....
partea buna este ca atunci cand a vazut al meu urmele de pe sani, a zis lasa ca e normal, si ca dupa ce o sa intarc o sa imi dea bani ca sa repar stricaciunile...dar o sa mai dureze

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Pentru cine nu are chef de citit , articolele interesante sunt: 17, 51, 61 si 66

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinuta spune:

Contractul Colectiv de Munca la nivel national pentru 2005 - 2006 a fost publicat in Monitorul Oficial partea a V-a, nr. 173 din data de 22 februarie 2005.

Este aplicabil tuturor angajatorilor si angajatilor, indiferent de ramura de activitate. Este un soi de conventie intre patrnat si sindicate, si este ratificat si de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

art 51 - se va plati un salariu de baza mamei pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, tatal primeste un salariu de baza.

Art 61 - reglementeaza concediul de 5 zile la nasterea unui copil

art 62 - zice ca in afara de concediul de ingrijire copil de 2 ani, se mai poate lua un an fara plata

Art 66 - reglementeaza reintregirea salariul pe o perioada de minim 6 saptamani

Art 75, (3) - reglementeaza faptul ca nu poti fi dat afara in urmatoarele 6 luni dupa concediul de maternitate sau pentru ingrijirea copilului, o singura data, pentru motivul de necorespundere profesionala

Cred ca despre programul redus de 6 ore scrie intr-o alta chestie - o caut.

si Xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sim76 credeam ca doar eu merg cu carnetzelul la doftor. Eu am facut prezentza luni, azi i-am trimis valorile prin fax si am intilnire cu doftorul vinerea viitoare. Apropo, eu cind am fost luni, m-a cintarit, mi-a luat tensiunea si pulsul, doctorul era multzumit si de valori, asa ca sint multzumita si eu. Acuma m-am obisnuit si cu intzepaturile.

Gabitzam si pe mine m-au apucat isteriile cu camera copilului. Sotzul spunea dimineatza, stii putem lasa si patul asta mare in camera, dar eu nu si nu, ca trebuie sa aiba spatziu cit mai mult, ca dupa aia trebuia sa aiba loc pentru joaca si ca eu vreau ca luna viitoare patul ala sa dispara. A incercat saracul sa mai zica ceva, dar crezi ca a mai avut spor. De cumparat nu am cumparat inca nimic, dar in aprilie promit solemn ca ma apuc de treaba.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Sim 76 & Danelutza- si eu mi-am dat seama ca numai in strainatate se face caz cu glicemia.Se pare ca in Germania sunt multi diabetici, asa ca se recomanda testul asta de glucoza ca o masura de precautie.Sie eu am fost la doctor cu carnetelul si se pare ca este OK, pt ca valorile sunt in limite normale, daca tin dieta. Mie mi-a fost destul de rau la inceputul sarcinii, nu am mancat multe dulciuri, nu am nici pofte, asa ca nu pot sa ma plang ca imi este greu sa tin dieta, dar nu mai stiu ce sa mai mananc, sa nu fie cu zahar!Pana si la fructe avem restrictii( mie mi-a spus doctorita sa mananc max 3-4 fructe/zi).Nici eu nu am mai luat kg de cand tin dieta!
corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

FETELE, la dieta asta, ce fel de restrictii aveti? aveti restrictii si la cantitate, trebuie sa mancati anumite alimente numai la anumite ore? sau cum?

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Burticile din Romania, ati intrebat la personal/financiar daca veti beneficia de prevederile Contractului colectiv?
Eu n-am inca pe cine sa intreb ca ai nostri nu sunt pe la serv.

Gabitza si eu sufar ca nu voi avea sufucient spatiu pt. bebe si lucrusoarele lui, dar ne vom descurca noi cumva.
Inca n-am facut crize de nervi fiindca n-am cumparat mai nimic, dar cand vor veni toate...

Mergi la inceput