Mamici de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hai ca azi am lasat-o mai moale cu forumul ca am avut la treabaaaaaaa...

Eu am pat/tarc de la Cam cu 2 nivele si se strange inntr-o geanta de voiaj. L-am folosit la Alina 5 luni si apoi peste tot pe unde am fost plecati, pana in ziua de azi. La 5 luni am mutat-o in camera ei in patul de lemn cu gratii in care doarme si acum si in care cred ca va dormi pana pe la 4 ani.

Vom folosi acelasi patut/tarc si la bebele acesta. Vom vedea cat timp. Pe mine m-a enervat cat a fost cu noi in camera ca la fiecare miscare de-ale ei fosnea materialul (un fel de fas sau asa ceva) si eu ma trezeam. Dar pe ea nu o deranja. Si e intr-adevar f practic, rezistent si stabil. Eu sunt un fel de fan al frmei Cam. De la ei am luat si carucioarele Alinei, scaune de masina, masa de infasat etc.

Ieri mi-am luat si eu trimitere de la medicul de familie si luni ma duc sa imi fac analizele. Apoi pe 4 vreau sa ma programez la dr, daca am rezultatele la analize pana atunci.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Luluku, eu imi iau in saptamana 33, deci nu esti singura.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata....chiar daca e deja ora 5 dupa-amiaza .
Azi am avut o zi infernala la birou si abia acum am reusit sa intru sa va citesc.
Legat de salariu, intr-adevar, dupa nastere confrom legii mai beneficiem de inca un salariu (a fost si anul trecut cand am nascut eu o discutie aprinsa pe tema asta, daca merge cautarea o gasiti la legislative), dar cum patronul tre sa platesca toate darile la stat ca in cazul unui salariu normal (adica nu se plateste ca CIC-ul de exemplu din fondul asigurarilor sociale) de cele mai multe ori in cazul firmelor mici refuza sa il dea. Acum tine de voi daca vreti sa faceti caz si sa ajungeti la tribunal (unde sigur vi se va da dreptate) sau renuntati la el de buna voie. Asta in cazul sefilor batuti in cap, ca mai sunt si din aia ok, sau firme mari unde litera legii se respecta.

Legat de niro si europa, mie mi-a cumparat soacra-mea anult trecut hainute de acolo, intr-adevar sunt foarte ieftine dar si foarte proaste! Singurul lucru bun luat de acolo au fost scutecele de finet si prosoapele de baie cu gluga care au rezistat eroic pana in ziua de azi. In rest, orice alte hainute a luat de acolo s-au stricat dupa primul spalat, s-au descusut peste tot, ce mai calitate naspa naspa. Sunt aceleasi produse pe care le gasiti prin tarabele din piete (obor de exemplu) dar la preturi mai mici. Ca sa nu mai vorbim de aglomeratia si nebunia de acolo. Nu se merita, parerea mea. Cumnata-mea i-a cumparat fetitei carucior de acolo, a dat 1,4 milioane pe el si cand il vedeai ziceai ca mama ce scula si-a tras (avea o gramada de facilitati). La 2 luni dupa zacea aruncat in curte, rotile stricate, husa la fel, cadrul rupt! Ca sa nu mai zic de cosmetice, doar ambalajul e de ele, in rest puteti gasi in ele apa parfumata si colorata in cel mai fericit caz.
Eu am o idee fixa, suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine.

Mickyyy (29 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Pupam burticile, o seara grozava!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Uite ca deschid eu ziua si va urez BUNA DIMINEAAAAAAATA !

Gata - mi-am luat inima-n dinti si am pus problema concediului . E simplu - solicit program redus , lucrez cateva zile pe sapt. si iau salariu intreg

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, ce bine Nefertari!
Cred ca toate ne inchipuiam la inceputul sarcinii cum o sa venim noi cit de mult putem la servici :) Asta la fetele care sint la prima sarcina. Nu-mi inchipuiam atunci ca o sa ajung sa gafai chiar si stind pe scaun, ca gleznele imi vor fi ca gogosile si ca va fi o aventura urcatul pina la etajul 3 la mine la bloc, unde nu am lift.
Mai am trei saptamani de venit la servici, care presimt ca vor fi foarte grele. Si asta nu ca m-as omori cu munca, dar deloc. E super lejer in perioada asta. Dar chiar si sa stai locului cu fundul pe scaun e greu acum :)
Noroc cu bebelushii care ne intretin moralul!

Ce vine ca azi e vineri

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Asta-noapte , din lipsa de ocupatie , m-am jucat cu fata mea . Am pipait-o din cap pana-n picioare si impresia e ca sta cu capul in jos si cu fundul pe ficatuuul meeeu . S-a facut mare de-mi ajunge pana-n coasta dreapta . De fapt ocupa toata partea dreapta si isi intinde mainile si picioarele in stanga sau isi scoate cate un calcai la aerisit tocmai sus ,in stomacul meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy
Legat de salariu, intr-adevar, dupa nastere confrom legii mai beneficiem de inca un salariu (a fost si anul trecut cand am nascut eu o discutie aprinsa pe tema asta, daca merge cautarea o gasiti la legislative),
Mickyyy (29 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

ce spui tu Micky??!!! Conform carei legi? unde scrie treaba asta? Ca eu lucrez in dit ai firma si vreau sa ma interesez...

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

tora97 - daca nu ma insel - in contractul colectiv .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da, s-a discutat si ieri despre asta, vezi pe la pagina 5 din topicul asta. Gasesti in contractul colectiv de munca la nivel national, art. 51. Uite aici adresa de pe net unde gasesti: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_2220/pageID_3/Pagina/urmatoare.html

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput