Mamici de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by tora97

quote:
Originally posted by Mickyyy
Legat de salariu, intr-adevar, dupa nastere confrom legii mai beneficiem de inca un salariu (a fost si anul trecut cand am nascut eu o discutie aprinsa pe tema asta, daca merge cautarea o gasiti la legislative),
Mickyyy (29 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

ce spui tu Micky??!!! Conform carei legi? unde scrie treaba asta? Ca eu lucrez in dit ai firma si vreau sa ma interesez...

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Uite aici link-ul catre dezbaterea de la legislative de anult trecut http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22583&SearchTerms=salariu,la,nastere

Mickyyy (29 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza fetele.
Sa va spun ca ieri seara am mincat o pulpitza de pui, pielea am aruncat-o dar Dumnezeu stie cum a mai ramas un pic de grasime in carnea aia, ca atunci cind mi-am facut glicemia am ajuns la limita maxima. Si eu care credeam ca daca e un pic de grasime ingrasa nu face altceva rau.
Luluku ai dreptate cu dieta, mie mi-au spus ca e foarte buna de tzinut si dupa ce nasc, asa dau mai usor kg jos. Cit priveste sucurile, pot sa beau un suc de portocale pe zi, dar din ala facut din fructe in casa nu cumparat.
Si vorba lui Sim nu e greu de tzinut dieta, problema e cu intzepaturile, ca deja mi-am pus in lopatzele trei degete, e enervant, da-i cu acul mai sus, mai fa-o o gaurica la dreapta sau stinga degetului. Da' noi sintem puternice si trecem si peste timpul ramas, deja ma gindesc ca miercuri intru in a 30-a saptamina. Deci, timpul zboara foarte repede, important e sa stea bebelushii bine.
Va doresc o zi buna in continuare.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata fetele.

Sunt rupta de somn, pentru ca toata noaptea bb a facut antrenamente de box pe vezica mea si m-a trimis la baie din 10 in 10 minute. Si nu va spun ce placere a fost sa fug de nu stiu cate ori cu senzatia acuta ca fac pe mine si de fapt sa fie doar pacaleala .

Am vazut ca vorbiti de patut. Eu am cumparat unul pliant cu 700.000 (multumesc Mygirl pt. informatie). Are 2 nivele si nu pare mai prost decat cele care se gasesc in magazinele mari. Am niste prieteni care si-au luat acelasi patut, iar acum bebita lor are 4 luni si inca nu s-au plans de el, deci e destul de rezistent.

Si daca tot am ajuns la cumparaturi, mi-am luat ieri o camasa de unica folosinta pt. prima zi de spital. Este oribila, dar urate erau si cele mai scumpe, asa ca am mers pe principiul "cea mai ieftina uratzenie". Si mi-am luat si niste chiloti ... mama-mama, sunt uriasi si nu credeam ca o sa imbrac vreodata asa ceva.
Mi s-a spulberat imaginea (din filme) de proaspata mamica sexi si zambitoare care-si tine pruncul in brate imediat dupa nastere. Va inchipuiti ce bine o sa arat eu imbracata cu chestiile de mai sus?

Va pup
Lili si bb Sergiu 33+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Buna dimineata, burtici!
Am vazut ca ati discutat de patutul pliant cu plasa, gen tarc. Vi-l recomand cu caldura. Si eu am avut pt Alex, de la Neonato, e f practic, a dormit in el pana acum, la aproape 3 ani, cand l-am mutat in patul mare si patutul l-am pregatit pt bb2 (ca altfel mai dormea acolo cel putin un an). Plus ca l-am luat cu noi cand am fost plecati, incape cu totul intr-o geanta si e f comod. Si rezistent, ca la cat a sarit Alex in el...
Si eu am intrat in concediu din sapt 32, acum sunt in concediu de odihna, apoi imi voi lua prenatal. Cu Alex am mers mai mult la birou, dar acum am zis sa profit, e pacat sa ne suprasolicitam, e bine sa fim odihnite, ca pe urma... mai greu cu odihna.

Va pup,
Mihaela 33s si Alex (2 ani si 9 luni)

Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinuta spune:

Patut cu 700,000??? de unde - vreau si eu!

Va rog sa imi spuneti de unde puteti lua un asemenea patut!

Thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele !
Ieri nu am intrat pe net si acum abia am terminat de citit tot ce ati scris. Vad ca incepeti sa aveti chef de cumparaturi - va invit luni sa va "laudati" cu ce gasiti in we. Eu aproape ca am terminat cumparaturile- mai am de luat salteluta pt. pat, o masuta de infasat cu cadita, si aparatori pt. patut.Si cred ca mai e nevoie de un cosulet ceva de scos copilul din maternitate. Am vazut ceva prin Obor dar sotul meu a zis ca ala ar fi numai bun pt. motan- pentru copil sa mai cautam...
Apropo de magazine...in cora mai e si un magazin cu articole de copii, dar patutul (de lemn) pe care l-am luat eu din Unirea cu 4,5mil la ei era 5,5. Bine, acelasi patut l-am vazut apoi la Obor cu 3,8mil
In legatura cu tipul patutului, noi am luat de lemn - dupa ce le-am hatanat si eu pe toate cele pliabile care mi-au iesit in cale- dar pt. primele luni si pt. excursii vom lua si unul pliabil. Eu m-am hotarat la cel de lemn pt. ca mi-e teama sa nu-l rastoarne pe cel textil pe la 7-8 luni daca o las treaza in patut... eu am escaladat la 8 luni unul zdravan de metal... si am ajuns cu bine pe partea cealalta
Crissu, eu tensiunea am avut-o mica toata sarcina 10/11 cu 5-6, cu ametelile de rigoare, si tot asa mi-au zis- o cafeluta pe zi. Saptamana trecuta(32-33 la mine) mi-a fost insa mai rau ca de obicei- si cu dureri de cap- si cand am ajuns la dr. aveam 16. Acum iau dopegyt si mi-a zis sa stau cat mai mult intinsa in pat, regim f. sare etc. Din ce mi-am masurat-o eu vad ca acum am cam 12-13 ceea ce cred ca e OK...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Irinuta, eu sunt din Constanta. Este luat de la un magazin cu lucruri confiscate. Initial costa 900.000, dar cand l-am luat eu aveau reducere (de parca mai era nevoie la pretul asta). Vezi ca Mygirl postase o poza cu patutul, dar nu stiu daca mai are link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Din experienta voastra - care vopseluri sunt mai putin toxice - cele pe baza de ulei sau cele pe baza de solvent ? Ca noi in we. vrem sa ne exersam talentele artistice pe patut
Deja avem un obiect arvunit - cadita Onda de la carrefour . Imi place la nebunie !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Nefertari, eu nici macar nu stiam ca exista doua tipuri de vopsea. Sa inteleg ca in we faci o plimbare la Braila? Sau a venit patutul la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
Din experienta nu pot sa spun dar logic ar fi ca cele pe baza de ulei sa fie mai putin toxice. Sau nu.......:)

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput