Mamici de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Cloreta spune:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2733
uitati aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
simonaeus spune:
Salutare burtici
Si eu am chef de cumparaturi.
Sa va spun ca m-au cam apucat gandurile (nu zic panica, dar sunt pe aproape) ca daca nasc eu n-am nimic pregatit.
A incercat sotul meu sa ma linisteasca spunand ca va cumpara el totul intr-o zi, dar...
Eu sunt o fire calculata si prefer sa stiu eu totul pus la punct si aranjat.
In alta ordine de idei, voi cum va simtiti in masina?
Pana ieri parca nu simteam asa de rau gropile din Bucuresti, dar ieri venind acasa (pe acelasi drum ca de obicei) mi se parea ca parca suntem pe aratura.
E clar ca burtica mea nu mai suporta zgaltaieli.
Ma gandeam sa plecam in we-ul viitor la parinti (cca. 140 km de Buc), dar sincer nu prea stiu ce sa fac. Voi ce parere aveti despre deplasari?
Daca nasc pe drum? Ar cam fi atunci sf. sapt. 35.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
gabitzam spune:
Eu l-am isterizat pe tati, de cite ori mergem cu masina sint cu gura pina in tavan cind da intr-o gropitza sau ma zgiltaie un pic ![]()
![]()
Merge saracul de parca transporta oua, si recunosc ca asta este un sacrificiu foarte mare pentru el.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Luluku spune:
Simona, cred ca mai bine intrebi doctorul...e in masura sa iti spuna daca ar fi indicat sa faci deplasari sau nu....
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Irinuta spune:
Eu am spus un nu hotarat iesirilor din Bucuresti (la socri) la 200 de km.
Nu mai stau deloc comod in masina, simt toate gropile, ca sa nu mai vorbim ca intepenesc cu fundul pe scaun si ca probabil ar trebui sa oprim cel putin odata la o jum de ora.
Asa ca pas - sa vina socrii la mine daca au chef.
Multumesc pentru informatia cu magazinul cu lucruri confiscate - dar cine stie pe unde gasesc eu un asemenea magazin in Bucuresti - ma indoiesc ca exista.
Si eu am intrat in febra cumparaturilor - mai ales avand in vedere ca mi-au devansat DPN-ul intre 28 aprilie - 12 mai ...
Nici nu mai stiu cand sa imi iau concediu - ziceam ca mai stau doar o saptamana la servici - dar daca nasc abia pe 12 mai - ce fac eu o luna acasa?
Nici nu mai stiu, dar nici rabdare sa stau la servici nu mai am ... de chef de munca ce sa mai vorbesc!
Va pup.
PS - azi sunt intr-o stare de nervozitate inexplicabila (mai ca mi-a venit sa plang de dimineata ca nu gaseam o moneda de 5000)... si voi? sa fie din cauza vremii??
nefertari spune:
Patutul a venit la noi sapt. trecuta !!! Cu funda rosie inclusa ! ![]()
Asa ma gandeam si eu - ca cele pe baza de ulei sunt recomandabile .O sa facem un curcubeu de pat !
Apropo de cosmetice - pe Alex l-am uns cu ulei de floarea soarelui fiert .Dezavantajul e ca trebuie spalat bine copilul iar hainele se pateaza insa pielea se curata foarte bine . N-am avut incredere in uleiurile speciale de corp .
Simona - drumul de care zici nu e asa de lung .Daca te odihnesti bine inainte cred ca ar fi chiar o placere . Depinde de starea ta generala .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
tora97 spune:
noi am cumparat pina acum lucrurile mari: 2 patuturi (unul din lemn si unul "impachetabil"), carusel de patur, scaun/cos de masina, port bebe geanta, cintar,scaun de masa, carucior... ne mai trebuie cadita cu masa de infasat si evident maruntisurile de acum incolo. Insa se opune tati.. spune ca le va cumpara el dupa ce nasc Normal ca i respect si lui aceasta dorinta.. macar atit
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
simonaeus spune:
Cred ca si eu sunt nervoasa, fiindca sotul meu mi-a spus ca de la o vreme ii atrag atentia tot timpul ca nu face bine ce face.
Culmea este ca l-am certat acum vreo 2 sapt. ca de ce mi-a cumparat orhidee si nu flori de primavara?
Dupa ce ca imi ia omul flori, mai fac si pe nebuna !!
Lista intamplarilor ar putea continua la nesfarsit, dar asta prea a fost de tot... gandesc eu acum, ca atunci...
Cu masina e alta poveste. Sunt cel mai mare bagator de seama tocmai eu care n-am carnet.
Ma mir si eu ca nu ma da jos din masina.
La serv in schimb sunt f. calma.
Asta cred ca e si din cauza ca nu ma mai implic , fiindca nu-mi mai sta gandul la lucru.
Noroc ca am cel mai calm sot posibil
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
nefertari spune:
Ma inscriu pe lista "nervoaselor" . Chiar azi dimineata am avut un meci cu tema - "nu mai vreau fum de tigara in bucatarie" . Mai ca am rupt geamul cand l-am deschis . In plus tot mi se pare ca mi se vorbeste pe ton ridicat .
Imi dau seama ca sunt exagerata dar nu ma pot stapani .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
fran spune:
Nefertari, sa inteleg ca unsul cu ulei se face inainte de baita ?
Eu am luat gel de dus si lotiune de la Sanosan, dar sotul meu are alergii de tot felul si ma tem sa nu-l mosteneasca cea mica...
M-ar tenta si pe mine ceva mai naturist...
In legatura cu vopseaua eu cred ca nu prea conteaza pt. un patut din metal. Stiu ca trebuie sa nu fie toxica la cele de lemn, pt. ca au obiceiul sa mai roada din ele
dar ma gandesc ca metalul nu e asa "gustos"
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai