Mamici de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
Luluku spune:
Mikka, stai linistita, isi face de lucru cu eco-ul....mai ai un pic de timp pana se duce si ultimul stindard al inteligentzi feminine, si cand ne vom transforma in mici robotzei producatori de lapte si schimbatori de scutece.......
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
rdunare spune:
Fetelor, am o intrebare/rugaminte la voi. Are careva cum sa dea de monu? Ma refer la alte mijloace decat mesaje personale sau email via acest forum. Am citit ca ea urmeaza sa nasca la acelasi medic ca si sotia mea si as dori sa schimb catva impresii cu ea despre asta.
Multumesc anticipat.
corail spune:
buna fetelor,
revin si eu cu informatii despre noi.In urma rezultatelor de la ecograf, se pare ca pitica mea va veni mai repede cu 4 zile, noul termin pt nastere fiind 16.05.05
Danelutza & Sim76 , si eu umblu cu aparatul de masurat glicemia dupa mine. In urma testului de glucoza se pare ca si eu am diabet de sarcina, asa ca trebuie sa tin regim.La insulina nu am ajuns si sper sa nici nu ajung.Dar se pare ca , cu regim pot sa tin glicemia in limitele normale. Iar cand valorile sunt ridicate, fac un pic de miscare si valorile revin la normal.Asa ca nu va faceti griji, cat timp nu trebuie sa ne injectam insulina, nu este asa de grav. Iar dupa nastere, valorile revin la normal.
Salutari la toate burticutzele!

sim76 spune:
corail, stii ce mi se pare ciudat? asa ca statistica, din gasca asta toate de gravidute, 3 au diabet gestational, si toate suntem de prin partile astea....tind sa cred acum, ca ori astia strainezii sunt mai panicosi ori sunt mult prea precauti ...in fine,nu ma deranjeaza atata timp cat e spre binele nostru ...
Simona
mygirl spune:
Luluku, referitor la reteta ptr facut baietei- nu merge!!!! Am incercat-o si noi, am facut exact ca la carte- abstinenta 7 zile, prins exact ziua ovulatiei (ptr ca eram cu menstruatia "ceas")- rezultatul? O minunata fetitade care suntem tare mandri si pe care abia asteptam sa o vedem. Oricum, sotul meu a spus ca e de datoria lui "sa mai bage o fisa" sa vada dc iese un baietel. Daca nu, cred ca se va ori aici...totusi, o sa fie suficiente 3 fete in casa. Eu pana am aflat ca e fetita eram convinsa ca o sa fac baiat, mai ales ca pofteam numai saraturi, eu, care sunt innebunita dupa dulciuri. Dar se pare ca numai natura are dreptul sa aleaga pana la urma sexul bblusilor nostri. Sanatosi sa fie, fetite sau baieti!
Mygirl si Alexandra (32 sapt+)
monu spune:
salutare fetelor,
noi suntem bine insa nu prea pot sa intru pe DC deoarece am probleme cu net-ul care mai mult sta decat sa mearga....
va pupam
monu si bb 28+
anky spune:
Newmami,pe mine m-a pus naiba sa lucrez azi stratul de flori in fata casei si acum simt asa o durere intepatoare in burtica in lateral,cind ma inteapa jos cind lateral.Bianca are otita si e la cura cu antibiotic 7 zile,ma oboseste si ea tare mult,acum e tare mitaita,nu ii convine nimic,e la faza cind spune tot timpul "nu".E greu cind mai ai un copil mic linga,abia astept sa scap odata si sa ne vedem baietelul in brate.
Ai grija cu mutatul,sa nu te obosesti prea tare.
Numai bine
Anca 33sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu o sa lipsesc un timp de pe forum. Sper sa fie vorba doar de cateva zile, dar nu stiu sigur.
Anky, multa sanatate Biancai! Si eu sunt in aceeasi faza cu Maria, care spune numai nu, nu ii convine mai nimic.
Cat priveste reteta de facut baieti, nu o stiu, pt. ca noi (mai bine zis tati) eram convinsi ca o sa avem tot fetita. Tati se lauda la toata lumea cu fata lui (Maria) si spunea ca vrea trei fete ( cumine patru
). Prietenul lui, chiar i-a atras atentia, ca a gresit vreun ingredient, de i-a iesit baiat. Dar acum, cine nu isi mai incape in piele de fericire?
Va doresc sanatate tuturor! Aveti grija de bb-ii din burtici si de copilasii de acasa!
Va pup
Cornelia
(33 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Florentina G spune:
Buna dimineata!
Ce fac burticoasele azi? Cum ati dormit? Din fericire pana acum eu nu am avut probleme cu somnul, desi ma trezesc de trei - patru ori sa merg la toaleta, plus de alte doua ori sa iau antibioticul pentru masea. Sper sa ma tina tot asa!
Numar zilele care au ramas pana la concediul prenatal..nu-mi mai gasesc locul pe scaun iar bebelina imi da niste suturi de-mi zdruncina toate cele! Tare as vrea sa stiu si eu cat cantareste acum, dar la control doctorul nu ne spune decat ca e in limite normale, ca totul e bine....nu ne da prea multe informatii "tehnice". Ecografie am facut una singura, cea morfologica si se pare ca va fi si ultima, asta daca nu apar ceva probleme intre timp!
Tocai ce am aflat ca o prietena de-a mea care avea DPN-ul la inceputul lunii mai a nascut prematur un baietel care acum are nevoie de ingrijiri speciale, am inteles ca are probleme cu plamanii. Stiu ca avea colul mai scurt si ca i se recomandase repaus la pat, nu stiu ce s-a putut intampla intre timp sa-i declanseze nasterea.
Nu imi vine sa cred ca mai este atat de putin si ne vine si noua randul!
Va pupic pe toate, sa aveti o zi minunata!
Tina si
DPN 22 mai
pozele noastre
Danelutza spune:
Corail, Sim76, am o intrebare pentru voi, de cind tzinetzi dieta v-atzi mai ingrashat, ca la mine nu s-a mai depus nici un gramuletz. Asta nu-i o problema ca interesul e sa creasca bebitza nu mamitza. Si ca sa va spun un secret, cred ca ma simt mult mai bine de cind vad ca mai am doua mamici colege de suferintza, adica nu mai sufar, sint mai optimista si bucuroasa ca glicemia e buna si nu se ajunge la insulina.
Sim76 ai dreptate ca doar cele din afara tzarii umbla cu aparatul dupa ele, cred ca se datoreaza faptului ca in Romania nu se face atit de amanuntzit analiza asta.
Pupici si o zi buna.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)