Mamici de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Luluku spune:
pardon nu sunt gene cele care stabilesc sexul ci cromozomi...uuuuuuuuuuuuuuuuufff, tare greui imi merge mintea
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
nefertari spune:
Ile - multumesc de raspuns ! Deci sa nu-mi fac probleme pt colesterolul aproape dublu .
Si eu m-am suparat - cand ajung la serv nu ma mai intreaba nimeni ce fac ci toata lumea - Adela ce face ? Inca nu le-am dat vestea schimbarii de nume - asa , sa le fac in ciuda !
Luluku - las-o balta ! Ia gandeste-te cum o sa-i fie sotului cu 3 dragutze - mai ales cand intervine si PMS-ul ![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
gabitzam spune:
Ralulukutza, vad ca stii deja reteta ![]()
Dar tu crezi ca eu am facut calcule din astea de a iesit baiat?
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
simonaeus spune:
Nefertari, eu inainte aveam colesterolul 300, deci iti imaginezi acum.
Oricum din cate am mai cercetat eu din alimentatie nu poti scadea decat cca. 10%, deci tot dupa sarcina se regleaza prin medicamente sau fara.
Fetelor voi cum stati cu sanii?
La mine sunt moi, nu au mai crescut, nu dor, parca se vad ceva orificii de unde cred ca a curs ceva fiindca am gasit ceva uscat pe mamelon si sunt destul de lasati.
I-am avut umflati si tensionati in primul trimestru, dar acum nimic.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Luluku spune:
NewMami, pai asta e problema ca e un om tare practic, si fiind de profesie om de financiar e mai scump la vorba dar si cand scoate ceva pe gura e sigur ca asa e...asta mi-a placut la el ca e foarte sigur pe ceea ce vrea...adica mi-a zis ca el chiar ar prefera sa stau vre-o 6 ani acasa si sa fac 3 copii, ca atunci cand o sa termin cu maternitatea prelungita o sa am numai bina 29 de ani si o sa ma pot reface mai usor decat daca as avea 36
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Luluku spune:
Nefertari, asta chiar imagine de cosmar 4 femei cu PMS, alergand prin casa pline de draci si de junghiuri...cred ca o sa isi faca frumusel bagajelu' si pleaca de acasa...ha ha ha ha ha
Gabitza, pai retzetaru il stiu, acuma cred ca e ca si la omleta, retzeta e aceeasi, rezultatul difera .....
Simonaeus, aceeasi chestie o am si eu, dar cred ca deja organismul s-a obisnuit cu schimbarile hormonale ( ex. cele din primul trimestru) si sanii nu mai sunt angorjati, dupa aceea cand o sa inceapa productia de lapte o sa aiba de ce sa se intareasca dar nu or sa fii ca bolovanii
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
mikka spune:
Fetelooor, mai rasuflati si voi, sa pot scrie si eu 2 rinduri... Dar tare bine imi pare ca sunteti vesele si cu chef de vorba.
Nefertari, lasa analizele in pace, nu te mai supara de la ele, ca dupa ce bebe o sa se faca ditamai domnisoara la 15 ani si o sa ne dea frumusel afara din casa ca 'are treaba', o sa te gindesti ce ginduri ti-ai facut degeaba...
Nu mai stiu cine intreba de saltele de cocos, se gasesc la babycomfort .ro, costa cam 1.500.000.
Eu mai simt tare aiurita astazi, desi ieri am avut liber si ar fi trebuit sa fiu relaxata. Dar o fi primavara, o fi bietul neuron pe cale de disparitie, nu stiu, dar parca m-a pocnit ceva in moalele capului...
DPN 15 mai
Luluku spune:
Paaaaaa, Cloreta!!!!!!!!
Mikka, felicitari pentru neuronul supravietuitor,la mine nu mai e decat un mare piure
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005