Mamici de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
Cloreta spune:
Nefertari, m-am uitat iar la pozele tale, ce ochios e baiatul! MA distreaza cand il vad asa serios la costum:))
Dar ce par lung aveai, de ce te-ai tuns?
Luluku, esti de coma:)))))))))) Gata, te-ai si gandit la urmatorul bebe?
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
carolinah spune:
Luluku, stai sa nasc si iti spun eu daca reteta mea e buna. Ca noi am prestat in ziua ovulatiei. Sa vedem daca a iesit ce voiam noi atunci, ca intre timp ne este egal, sanatos sa fie...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Ile spune:
Nefertari,la mine a fost asa.Eu sunt o tipa destul de gurmada,fara a fi grasa si toata viata mea am preferat mancarurile cat mai grase.In primul trim de sarcina cand mi-am facut analizele,colesterolul mi-a iesit in limite normale,ceea ce m-a bucurat.Acum,la 28 sapt, mi-a crescut 247,limita fiind 200.Dr cand s-a uitat la analize,mi-a zis ca sunt superbe pt sarcina si ca e absolut normal sa fie marite un pic.Mai mi-a iesit un pic marit:leucocite-10.35 limita 4-10, volum eritrocitar mediu 34.9 lim35-45.In rest calciu fierul sunt in limite.
nefertari spune:
Cloreta - nu pot sa exprim in cuvinte ce si cat inseamna Alex pentru mine ! E serios nevoie mare si vorbeste ca o moara stricata dar cand e vorba de actiune prefera sa impinga pe altii in fata ![]()
Cu tunsul e o poveste intreaga - in rezumat - eu si sotul meu eram curiosi sa vedem - 1 data in viata -cum ne sta la chelie . Si asta-vara am comis-o ! Fetele care au fost la intalnirea trecuta pot sa confirme .Ce ai vazut a crescut din iunie 2004 .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Luluku spune:
Cloreta, pai norma care mi s-a impus e de 3 copii ( a zis ca se opreste la 3 daca nu face un baiat), si nu prea imi permit sa dau gres, ca nu stiu cum i-o fii sotului cu 4 femei in casa( eu + 3 mimoze)dar mie sigur nu mi-ar pica bine, adica nu as mai fi eu printzesa de alintat a sotului, si asa fac destul de greu fatza copetitiei ca nu ma mai pupa pe fatza, ma pupa pe burta acuma...pai in ritmul asta eu nu ma joc! ce? pe mine cine o sa ma mai rasfetze si o sa ma alinte?
Carolina, astept detaliile picante...Treaba cu ovulatia am auzit-o si eu..dar nu sunt prea lamurita cu treaba asta...cum si de cand se calculeaza ovulatia? E cumva chestia aia cu trebuie tintit coltul stanga sus in ziua de X, si alte alea? hi hi hi Sunt cam paralelipipeda, stiu ca am citit ceva despre chestiile astea dar nu prea am retinut mare lucru...asa ca vreau un baiat al doilea copil ca sa nu fac 3...doamne ce gasca mai sunt si eu cu intrebarile astea
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Cloreta spune:
Nefertari, wow ce curaj ati avut!!! Eu am avut parul scurt multi ani dar cred ca nu mi-ar sta bine cu hlie.
Pustiul e o minunatie! Ce parere are de surioara?:)
Luluku esti mortala! :)))))))))))
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Luluku spune:
Meeeeeeeeeeeyyyyyyyyy, Cloreta nu mai rade asa cu pofta, daca o sa cazi de pe scaun o sa am ceva vanatai pe constiinta, si zau ca nu vreau sa ti se intample ceva...
Treaba cu ovulatia pica, conform doctoritei mele momentul posibil al conceptiei coincide cu prima zi de ovulatie...ceea ce inseamna ca...nu e chiar asa cum se zice...of of of...sau merge pe principiul culegi ceea ce semeni si ar trebui " sa imi bat si eu cocosul ca sa faca oua, precum gaina babii" nu?
hmmm...e si asta o chestie.....asta e daca vrea 3 copii...va trebui sa indure daca se nimeresc a fii fete, poate uneia o sa ii placa fotbalul..
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
gabitzam spune:
Luluku, uite care-i teoria cu
la ovulatie. Asa cum am retinut eu din "Cartea viitoarei mame" (parca! nu ma bazez pe memoria mea de balenutza gravida).
Spermatozoizii sint de doua feluri, unii din care ies fetite, unii din care ies baieti (stiu ca aberez nitel, dar o sa citesc si-ti zic maine mai exact). Ei rezista in corpul tau dupa momentul ...acela, cam 48 de ore.
Ei, si aia de tip "fetita" sint mai rezistenti, iar "baieteii" mai putin rezistenti. Deci daca
se face putin inainte de ovulatie, cei care rezista pina la "intalnire" sint fetitele, daca se face
chiar la ovulatie sansele sint mai mari ca ovulul sa se intalneasca cu un "baietel".
Ei, ai inteles ceva? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
NewMami spune:
Cloretacum ai reusit mama sa te rostogolesti pe scari, de acum ai grija cand iesi din magazine si casca ochii bine. Vezi tine-te si tu de o balustrada sau daca nu ai asa ceva ia modelul babutelor la coborat scarile. Cred ca ti se trage de la vremea frumoasa de afara, dar totusi nu uita ca nu e timpul acrobatiilor acum.
Ankype unde esti mama? Sper ca sunteti bine si tu cu bebica, iar Bianca se simte mai bine si nu mai are temperatura.
Luluku esti o figura mare de tot si cred ca si sotul tau a glumit cand a spus ca vrea 3 copii numai ca sa aiba un baiat. Iti spun eu ca daca mai faci o fata sau un baiat nu conteaza o sa-i ajunga peste cap si o sa-i treaca cu incercatul. Si eu mi-as fi dorit la inceput mult de tot sa fie fetita, dar acum sunt bucuroasa foc ca e baiat si nici n-are importanta pana la urma ce e, sanatosi sa fie.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
NewMami &
Patrick
Luluku spune:
Eiiii, pai Gabitza asa stiam si eu ca sexul este determinat de 2 gene, la femei genele sexului feminin sunt XX la barbati sunt XY, de unde cercetatorii au facut urm. diferentiere :"spermatozoizii" purtatori de fetite sunt cei de de tip X, si sunt mai rezistenti dar mai lenesi, pe cand cei purtatori de baietzei suntde tip Y ( care produce diferentierea intre sex feminin si masculin= adica ies baietzei , foarte buni inotatori dar tare prost stau cu stamina, sau poate se pied prin vre-un colt la o bere

,deh ca baietzii si uita ca au treaba, cam cum face sotzul meu duminica cand pleaca la fotbal cu baietzii uita sa se intoarca acasa si se pierde pe la o bodega la o bere , vre-o 3 ore....macar e simpatic si nu imi da motive sa il iau cu matura de la usa.....
Si pe unde am citit eu , cel mai propice moment ptr baietzei este chiar la tzanc pe ovulatie....dar e cam ca la loterie, poate sa fie ziua norocoasa, sa am numerele norocoase dar sa gresesc cand la scriu...sau ceva
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005