Mamici de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 2
carolinah spune:
Luluku, ai spart stopul unui troleu?![]()
![]()
. Da' ce, era de jucarie
. hai ca m-ai binedispus pt toata ziua hihihi, nu te supara...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Cloreta spune:
Am si eu o prietena care a fumat in timpul sarcinii, se asundea de sot si cand ma duceam in vizita la ei ma ruga sa aprind eu tigara si daca intra sotul ei, eu eram aia fumatoare:)))
Si a nascut un fetita grasa di frumoasa, o dulceata de copil!
Eu m-am lasat de fumat anul trecut de 1 martie. Ce cadou mi-am facut singura de martisor:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Luluku
Fetele? voi dince saptamana intrati in concediu prenatal?
Eu din saptamana 34 o sa stau acasa. 2 sapt. sint de concediu de odihna, propriuzis in prenatal intru din a 36-a.
Si eu sint obsedata sa nu cad pe scari si merg ca un copil, ma tin de zid sau de balustrada.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Luluku spune:
Carolinah, nu era de jucarie, si chiar i-am spart stopul cu antebratul...iti dai seama ca totzi prietenii mei au ras copios...eram mai ceva ca un cal breaz...am cicatricea sa dovedesc, desi a fost destul de groaznic pe moment, ca totusi avea o roat acam mare si eu am vazut-o de f. f. aproape...dupa aceea a urmat nostimada, si mi s-a recomandat sa nu ies vre-o 2 luni din casa ca poate opresc si un MIG... acuma e doar o chestie cu care ma amuz eu si prietenii mei cand mergem la o bere, asa ca nu am cum sa ma supar
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
crissu spune:
Cloreta cum ai cazut.......aoleuuu ai grija. Am scapat de gheata si acum ne pierdem echilibrul pe uscat ce naiba.
Ile eu nu mai fumez de cand am aflat de bebe, desi fumam un pachet pe zi, si nu am mai murit. Pofta ramane, ce sa zic,as minti daca as spune nu, dar rezist.
Nu stiu daca e regula cu kilogramele bebelusilor din cauza fumatului. O prietena a fumat un pachet pe zi toata sarcina (e drept slimuri sau paie cum le zic eu) si a nascut o fetitza frumoasa de 3.900. Deci e cu dus si intors.........acum nu mai fumeaza ca alapteaza si a observat ca-i face rau fetitzei.....o agita.
Luluku ia63 de zile inainte de a naste (numarate dupa calendar cu sambete si duminici) si 63 de zile dupa nastere.......dupa care intri in concediu de ingrijire copil.
Ce cald si frumos e afara si ce duhoare aici in birou.....mor de calddddddddddddddd. Si fetele astea care nu ma lasa sa deschid geamul de imi vine sa mor.........curentul ma-si unde o fi ca eu nu-l simt deloc.
Ruxel nu mai fumaaaaaaaaaaaa.![]()
Criss si
28 saptamani+
Mickyyy spune:
Legat de tigari, cand am fost gravida cu Malina din luna a treia am renuntat la ele si m-a tinut si vreo 3 luni dupa ce-am nascut. Mai fumam si eu o tigare, doua pe luna, si alea pufaite. Acum insa pot spune ca's chiar fumatoare inraita, am zile in care ajung si la 5 tigari pe zi, desi in medie fumez 3-4. Nu va recomand sa faceti la fel! Insa e un risc pe care eu mi l-am asumat. In general 4-5 tigari pe zi e un maxim acceptabil, desi cunosc persoane care au fumat cu mult mai mult si bebelusii n-au avut nimic. Dar repet, nu va sfatuiesc sa faceti ca mine, nu spun ca-i un lucru bun!
Mickyyy
(29 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
fetelor, m-am tinut de bara, altfel cred ca picam direct pe burta!
Luluku ai gasit subiectul despre concediu?
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
nefertari spune:
Cloreta - ai grija ! Nu mai suntem gimnastele de altadata !
Sper ca n-ai patit nimic .
E recomandabil sa nu fumati - dar daca mai puteti - ganditi-va si la mine !
Din cate stiu mai putin de 5 tigari pe zi nu afecteaza .
Ile - ce ti-a spus dr. de colesterol ? Ti-a dat sa iei ceva ?
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Luluku spune:
Gasit Cloreta.....Saru-mana!

Carolinah, deh, fac si eu ce pot

Fetelor, acuma mai pe serios, asa...si ma adresez celor care fac baietzei, avetzi cumva o retzeta ptr facut baietzi? ca parca as vrea ca al 2-lea copil sa fie baiat.
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005