South Beach-o dieta interesanta (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Fetele, alta idee de mancare.
Sper sa nu ma repet: Conopida se fierbe foarte putin ca sa nu se "topeasca" prea tare. Se pune conopida desfacuta buchetele, intr-un vas yena (nu stiu cum se scrie corect), se bat doua-trei oua, se amesteca oul cu branza si ciuperci, si se pune deasupra conopidei. Se pun la cuptor, sau la cuptorul cu microunde, pana se face oul. Este un deliciu, si este numai cu alimente permise, si este usoara, ce mai, merge de minune. Eu am testat reteta.....

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Ramona eu nu stiu nimic despre ingrasarea de dinainte de ciclu, e pentru prima oara cind aud asa ceva...

Si la mine se petrece acelasi fenomen, cind am inceput dieta am dat jos vreo 3-4 kg dupa care greu se mai duc...e cumva normal ca s-a obisnuit organismul cu noile alimente, cu lipsa fainoaselor si a dulciurilor si acum greu se mai urnesc kg.Ei zic in dieta ca vom continua sa pierdem in greutate dar cred eu ca si organismul nostru se simte bine la un anumit numar de kg...imi dau si eu cu parerea, daca zic prostii corectati-ma.

Ieri am fost la cumparaturi si mi-am facut provizii cu ton, spanac, brinza,ciuperci, legume si salate si sper sa ma tina in continuare...

De diminata am baut o cafea cu indulcitor, am papat 7 piftelute din spanac, nou in dieta mea, le-am gasit ieri la magazin si am zis sa le incerc, sunt delicioase si pentru pirnz si cina cred ca voi face reteta Ramonei cu conopida, mai vad cum stau cu timpul liber.

pupicei si numai bine!!a...era sa uit, am facut si 30 minute de cam greu azi dupa 2 zile de pauza, am zis totusi la inceput de ciclu sa nu fac efort, ca apoi ma tine...de ma satur.

Deci miine dimineata ne cintarim, daaaaaa...????

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

'Neata fetelor!!
M-am cantarit!! Am ajuns la 70,6!
Ma bucur, mai ales ca ieri am facut-o laaaaaaataa!!! Am mancat spagetti si o bombonica...
Acum, dimineata am mancat un ou fiert cu supica.
La pranz cred ca-mi fac un piept la gratar cu salata.
Cina... poate broccoli cu inca ceva... astep idei

Mie nu-mi prea place conopida...dar cred ca am sa incerc si eu mancarica Ramonei.

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am uitat sa va zic ca am 1,70m. Emilly, multumesc pt. introducerea pe listuta!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Si eu ieri, la pranz, am calcat un pic pe langa (Adina stie ) tot cu spaghetti si ceva dulce. Ieri seara am mancat pate si urda cu salata de legume (dar la o ora cam tarzie). Spor nu am mai facut ca ieri am mers foarte mult si am carat cartul in sus si in jos pe scari prin deiferite gari de am facut babtaturi in palme.

Ramona, da inainte de ciclu poti lua in greutate pana la 3 kg, corpul se imbaloneaza, retine mai multe lichide... Multumim pt retete, o sa mi le copii si eu.

Adina, daca nu iti place conopida, inlocuieste-o cu broccoli. Misoshiru in engleza e miso soup, deci tradu ar fi supa cu soia

Broccoli cu ton si branza Intr-un vas termorezistent uns cu un pic de ulei se pune un strat de broccoli oparit tocat, un strat de ton scurs de ulei, un strat de branza si se repeta operatiunea pana ce se obtine grosimea dorita, ultimul strat avand grija sa fie de branza. Se da la cuptor pana ce se rumeneste un pic branza. Se scoate, se lasa sa se raceasca un pic, se portioneaza (din cauza la broccoli e un pic cam sfaramicios) si pofta buna!

Eu am 55,6 kg. Sper ca vinerea viitoare sa am rezultate mai bune! Azi nu stiu ce voi manca, vreau sa tin si post. Poate niste fasole cu usturoi, salata, suc facut din fructe si lapte de soia.
Spor la slabit si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Uitati inca 2 retet3, se potrivesc pt etapa a 2-a. Cum vi se par?

Frittata este o mancare specific italieneasca, in care ingredientele se amesteca impreuna cu ouale. Aceasta se poate prepara si la cuptor si iese mult mai vascoasa, fiind pregatita la foc potrivit. Reteta de fata, omleta (frittata) cu legume, nu necesita multe oua, doar atat cat sa tina legumele in compozitie. Se poate servi cu un pahar de ceai sau de limonada rece.

Fritta cu legume
Ingrediente:

500 g cartofi cu coaja
1 lingura margarina
1 ceapa taiata marunt
5 bucati de sparanghel subtiri, curatate la capete si taiate felii
1/2 cana boabe de porumb (proaspete, conservate sau decongelate)
1/2 cana boabe de mazare (proaspete, conservate sau decongelate)
4 oua
3 linguri apa

Mod de preparare:

1. Se fierb cartofii pana cand devin moi si apoi se taie in cuburi. Se pune margarina intr-o tigaie, se da la foc mic si se adauga ceapa, lasand-o pana se rumeneste.

2. Se adauga cartofii, se mareste focul si se lasa pana cand cartofii capata o culoare aurie, dupa care se adauga sparanghelul, boabele de porumb si mazarea. Se mai lasa 2 minute.

3. Se amesteca ouale cu apa si se toarna peste compozitia din tigaie. Se da focul mai mic si se lasa sa se rumeneasca pe o parte.

4. Se ia tigaia de pe foc, se acopera cu o farfurie mare si se intoarce tigaia in farfurie, dupa care, compozitia fiind acum cu partea rumenita deasupra, se pune din nou in tigaie. Se da din nou la foc pentru a se rumeni si pe partea cealalta.
Se poate pregati la inceput pe aragaz, apoi se pune tigaia la cuptor pentru a nu o mai intoarce.

5. Se scoate pe o farfurie incalzita, se taie felii si se serveste.

Se obtin 6 portii.
1 portie contine: 105 calorii; 6 g proteine; 16,6 carbohidrati; 2,1 g grasimi; 0 mg colesterol; 80 mg sodiu (fara cel din sarea de mare).

Mincare in stil oriental cu piept de pui si mango (sau ananas)

Ingrediente: 1 piept de pui
1 mango sau citeva bucatele de ananas
6-7 ciuperci
1 morcov mic
1 ardei rosu
1 ceapa
1 lingura sos de soia
usturoi, mirodenii
1 lingurita ulei de masline virgin
1 lingura vin alb

Mod de preparare: timp de preparare maxim: 30
Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la macerat pentru 1-2 ore intr-o marinata preparata cu putin vin, sos de soia, usturoi, foi de dafin, cimbru, boabe de piper.

Se inabusa toate ingredientele citeva minute pe tigaia de teflon, adaugindu-le pe rind in urmatoarea ordine: ceapa taiata solzi, morcovul ras, pieptul de pui, ardeiul taiat fisii lungi, ciupercile taiate felii, cubuletele de mango (ananas) cu citeva picaturi de ulei de masline virgin.

Se condimenteaza cu mirodenii: busuioc, ghimbir, oregano, piper negru sau rosu. Cind sunt aproape gata se adauga putin sos de soia si 1 lingura vin alb. Daca iti plac mincarurile mai picante adauga: chilli, boia iute, piper verde.

Mergi la inceput

Eli, mi-ai inveselit ziua. Chiar nu puteam sa-mi explic de ce cantarul ala ......imi arata 56kg, desi eu nu am calcatg nici stramb, nu am facut nici prostii, nimic. Am inceput sa mananc cate un mar pe zi, dar mi-e greu sa cred ca de la un mar pe zi nu ma slabesc deloc., ce sa mai zic daca introduceam si fainoasele? Ar fi inseamnat ca ma ingrasam la loc.
Ok, deci petnru astazi eu ma prezint tot cu 56kg, desi n e concludent (vreau eu sa cred). Dar mai bine ma treceti cu 56, si vin vinerea viitoare cu 54 . As vrea eu.

Si eu sunt de acord ca mi s-a obisnuit corpul cu mancarea asta, ma intreb doar ce face corpul asta al meu daca ii dau iaurt, lapte degresat, fainoase integrale.......macar de s-ar mentine.
Off, si ce frumos a fost la inceput cand am slabit atat de repede 4 kg. Unde sunt vremurile alea. uite ca am trei saptamani de cura, si stationez la 4kg pierdute.
Asta e fetelor, mergem mai departe. Ar fi poacat sa aruncam poe geam saptamani de chin. Am sa mai calc si eu pe laturi, mai ales ca vine week-end-ul.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ramona, eu am 5 sapt si abia azi dim imi arata cantarul 68 si jumatate.oooof,incep sa ma plictisesc sa am aceeasi greutate
adino,60 kg tentativa?nu e prea mult?

Mergi la inceput

Da, Lore, intra-adevar, si eu la 3 sapt m-am plictisit. Dar, e si pacat sa dam in cap, si la kg astea pierdute, nu?
Mergem mai departe, si vedem ce-o mai fi. ne incurajam una pe alta.
Lore, oricum, felicitari sipentru jumatatea de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

si eu stagnez la aceleasi kg ...deja mi-am pierdut orice speranta de a scadea sub 60, ma gindesc ca poate daca reusesc sa ma mentin o perioada poate apoi voi mai da jos cu alte stricteturi

de dimineata cafea, crenvusti cu 1 ou
la prinz habar n-am seara la fel, poate reusesc sa-mi fac un spanac sau poate legume fierte cu sare si pipier, din acelea congelate cu de toate prin ele.

o zi buna in continuare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput