South Beach-o dieta interesanta (3)
Raspunsuri - Pagina 5
yashy spune:
Lori, 60kg nu-i mult... Sincer vroiam vreo 56-57, ca acum 5 ani cand am venit in JP Dar am zis ca-i destul vreo 60... Kazu zice vreo 65... cu toate ca stiu ca ar vrea mai mult. Dar cu toate astea ma cearta ca nu mananc! Pai, hotareste-te!!! Zica ca m-am tras la fata si nu mai pot zambi ca inainte. Adevarul e ca eu imediat slabesc la fata, si mai am si o culoare galbuie... zici ca mai am o chemare...
Azi de dimineata am dat-o in baraaa, am mancat cu Luka jumatate de felie de paine cu dulceata de capsuni.
La pranz nu stiu ce-o sa fac... si nici la cina. Dar cred ca fac mancarica aia cu broccoli ca pare a fi gustoasa, pt. cina.
Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama
ramonav23 spune:
Buna ziua.
E duminica dupa-amiaza, iar eu stau in fata cu o farfurie de urda. Am innebunit cu urda asta. Cand am cititmeniourile si am vazut ca dieta propunea ca la desert samananci urda cu cacao, urda cu vanilie, urda cu cicolata, numai urda peste tot, chiar m-am enervat!!! Ce e asta, urda la desert, de unde pana unde??!!!!
Asta pana joi, cand, din lipsa de alte idei si de pofta de ceva nou, am zis sa incer cca desert urda cu ciocolata, sau cu cacao. Ei, fetelor, de atunci, parca am descoperit cel mai delicios desert pe baza de ciocolata, inghetata, capuccino si alte delicateturi. Mama zice ca am innebunit, ca o sa mi se faca rau de la atata urda goala. Pur si simplu, mananc de cate ori mi-e pofta de ceva dulce, urda. E delicioasa, si, chiar nu ma pot satura de ea. noroc ca e slaba de tot, ca altfel, la naiba cu cura mea.
In sfarsit mi-au venit si mie rusii de care tot vorbeam si pe care tot ii asteptam. Si, curios lucru, fix acum cand au venit, si cand ma asteptam sa am mai multe kile, cantarul meu arata 55.5. Na, daca mai inteleg ceva din cura asta de slabire. Tare mi-as dori ca dupa ce se termina cu rushii, sa-mi arate cantarul macar un kg mai putin, avand in vedere ca am tinut faza 1, cu exceptia merelor (am introdus un mar pe zi.Adica, ar trebui sa fi slabit un kg pe saptamana, cu faza 2, asa ca, eu sunt cam dezamagita ca pana laa ora actuala nu am mai putin de 55 kg.
Dar, pentru ca mai am o prietena care tine o cura urmarita de un nutritionist, ceva cam de genul ce tinem noi, cu mici modificari, si a slabit si ea ca noi, mai mult la inceput si apoi a stagnat, nu imi mai fac probleme, si va spun si voua sa nu va faceti. Pentru ca, pana la urma, nu putem sa cerem sa slabim mai mult de 5 kg pe luna, asa cum e recomandat. Sus capul fetelor, si sa ne tinem tare, chiar daca mai calcam pe laturi din cand in cand, meritam si noi.....
Ieri am papat oua fierte de dimineata, cu otet de mere, piper si sare, la pranz crap la gratar cu usturoi, iar seara....urda, ridichi...si alte chestii de astea.
Azi, dimineata urda, la pranz piept de pui la rotisor, si pentru seara, portia de urda, , si poate o salata de rosii cu castrevti si branza, ca nu am mai mancat de mult.
Pupici multi, si, sa auzim de kg multe date jos.
Zambeste, maine va fi mai rau!
loredanap spune:
in sfarsit imi merge internetul.fetelor eu am ramas tot cu 68,5 kg.astazi nu am prea mancat ca nu am avut nici un chef(sunt si putin racita).am mancat dim 2 oua cu 2 felii de salam de curcan ,la pranz-2 felii de salam si acum mananc kiwi.de maine m-am hotarat sa incep faza 1 de care tot am zis ca ma apuc dar cu atatea ispite in casa am renuntat.
adina sunt de acord cu kazu
ramonav23 spune:
Buna seara fetelor. Astazi, camn liniste pe aici. Multa liniste....voi cand scriei?
Eu revin cu o veste buna si sper sa va aduc si pe voi cat de curand, cu aceleasi vesti bune: am 55kg, desi mi-au venit rushii. Sunt atat de fericita. Am simtit asta de dimineata, dar pentru ca nu m-am cantarit, de-abia asteptam sa ajung acasa. Si cand am ajus si m-am cantarit......si am vazut 55, nu mi-a venit sa cred. Si, daca mai conteaza si ca sunt in acea perioada....ce mai, e excelent.
Astazi am papat asa:
dim - 3 oua foerte cu otet si piper
gustare - urda
cina - pipet de pui la rotisor cu hrean iuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gustare - fistic + urda, nu amandoua deodata
cina - spanac cu usturoi, daca imi va fi foame, caci am ajuns acasa acum, si am mancat iar urda, deci...ramane de vqzut. A, si am mai savurat si un mar.
De maine, vreau sa introduc iaurtul degresat, si niste cereale Nestle Muesli Tropical cu lapte. Cica reprezinta un mic dejun hranitor si savuros. Dar, mai bine decat Nestle de sus, e bine sa folosim Nestle Fitness.
Deci, se poate feletor. Totul este sa nu ne dam batute. A, si apropos de "scapari" in week am infulecat cateva lingurite bune de coliva, ca mirosea atat de bine......gniammmmm.
Astept vesti bune si de la voi. Nu calcati stramb prea tare.
va pup.
loredanap spune:
in sfarsiiiiiiiiiiiiiiit am batut cantarul.dupa ce ieri a aratat cam toata ziua 67,5-68 astazi de dim arata 66,5(si sunt si inainte de rusi).v-am spus ca am inceput faza 1 nu mai suportam sa vad acul cantarului la aceeasi greutate.
astazi incerc sa postesc si asa ca meniul meu nu e prea incarcat
dim de fericire am baut o cola light ,la pranz cateva lingurite de salate de vinete cu fff putin ulei,seara imi fac o mancarica de ciuperci
yashy spune:
Lori, FELICITARI!!!!
Nu e inca vineri, dar m-am cantarit si eu. Arata 69!! Imi place ca slabesc chiar daca bag in mine si chestii interzise. La fructe nu ma pot abtine..., mai vine Luka cu un strugure sau mar sau portocala si-mi baga si mie-n gura!! Dat nu mananc paine sau orez. Cred ca mai mult de asta slabesc.
Azi am mancat ou fiert cu salata la micul dejun.
La pranz un piept fiert cu salata si supa.
La cina inca ma mai gandesc.
Mult spor la slabit in continuare!!
Abia astept sa vina maine sa vad care-s rezultatele de peste sapt asta!!
obraznicatura lu' mama
yashy spune:
Ramona, acum am citit si mesajul tau! FELICITARI!! La cat mai multe kilograme jos!!!
Pe maine!!
obraznicatura lu' mama
enderbaby spune:
buna, pot sa ma bag si eu in seama nitzel ? Vreau si eu sa slabesc vreo 3 kile (am 160 cm si 56,5 kg) dar din pacate am si un ulcer duodenal care nu ma mai lasa ... Dieta asta mi se pare cam chinuitoare pt stomac...nu ati avut nici una probleme de genu asta(dureri)?
Ai grija ce-ti doresti...
ramonav23 spune:
Buna dimineata fetelor. Sau, ma rog, buna dimineata celor care au o dimineata buna. Si celor care merita: felicitari celor la care acul cantarului arata mai putin!!!! Bravoi fetelro, sunteti tari, sunteti cele mai bune. Suntem!!!
Eu? Hmm, sunt o mare tradatoare de neam si tara! Miercuri si joi am fost plecata la Bucuresti, la o petrecere. Am mancat acolo, alimente interzise, adica dulciuri!!!! Si sucuri cu zahara. Ooooffff.
Apoi, ieri, cand m-am intors, tocmai se intorsese si sotul meu din Olanda, caci ne-am luat masina de acolo, si avea numai dulciuri cumparate din Germania, asa ca, m-am infipt in ele fara mila. Nu multe, dar destule.
Asta e, dimineata cantarul era din nou la 56, dar asta e, daca am vrut sa-mi fac de cap, merit.
Cu ocazia asta, am sa fac si un experiment, ca sa vad, cand calc pe langa, cat ma ingras si cat de repede dau la loc.
Asta e. Inca o data felicitari pentru Lore si Yashy. Sunteti tari fetele.
A, Enderbaby, nu stiu de ce zici ca este chinuitoare, eu sunt atat de incantata de cura, de nu mi-a parut deloc rau ca am gresit zilele trecute, pentru ca imi este foarte usor sa revin iar la cura. Eu nu am fost infometata cat timp am dat jos cele 5kg, in nici un moment....
loredanap spune:
ramona .astazi am trisat si eu nu am rezistat si am luat cateva linguri de lapte cu paste de la sebi .eu merg inainte cu faza 1 ca vad ca numai cu asta slabesc.daca mai introduc ceva cred ca va fi tot un fruct(kiwi sau grepefruit),dar deocamdata...
am ramas tot la 66,5 kg.
enderbaby cura asta eu o vad ca pe un regim care e bun si pt stomac pt dupa cum vezi elimini grasimi,prajeli care nu sunt indicate pt bolile stomacului.eu zic sa incerci.